- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.700
- 548
- 51
İstanbul.merhaba hangi şehirdesiniz acaba? şekerin yasak olması çok hoşuma gitti
Özeniniz için tebrik ederim sizleriSahihuban bizim anaokulumuzda her katta 3 öğrenci,1öğretmen wcsi var.
öğrenci sayısına göre kız-erkek görseli yapıştırıp ayrı kullanım sağlıyoruz.
Wcler birbirini görmeyecek şekilde bölmeli.
Çocukları kesinlikle yanında stajyer öğretmen olmadan tuvalete göndermiyoruz.
2016'lı gruplarda sınıf öğretmenine 5 tam gün çalışan bir yardımcı öğretmen bir de stajyer öğretmen,2015 ve 2014'lülerde 1-2 stajyer öğretmen veriyoruz.
Okulumuzda şeker ve paketli gıda dağılımı yasak.
Velilerden paketli gıda ve evde yapılmış bile olsa kek,kurabiye kabul etmiyoruz.
Meyve,kuru meyve ve kuruyemiş serbest.
benim kızımda babannesine halasına aşık onlar bakiyor.....
Herkese iyi akşamlar
Bir haftanın sonunda yaylaya geldim bugün.nefes aldım.yeşili maviyi çok seviyorum.
... müstakil bir yaşam hayalim. Beton yığınlarının arasında geçip gidiyor ömrümüz...
.
Dün k validemelr geldi uzak diyarlardan...
K validem gelince ben dinlenme moduna geçtim yine. Oğlum babannesine aşık ona yapışık yaşıyor...
ben de dinleniyorum
Akşam eylül planlanlrımı yapıcam
Biraz geciktirdim
Merhaba,Az önce bu ay okuyacağım kitapları kitapyurdundan sipariş ettim ancak Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı kalmamış, onun yerine Hayata Yer Aç kitabını aldım.
Yıllardır burayı kullanmadığım için yazmayı alıntılamayı unutmuşum. Sizi de ilgiyle takip ettim. ne güzel doğaya kaçabilme imkanınız var. Çok şanslısınız. Bende toprağı ormanı çok seviyorum. ilerde belki böyle bir fırsatımız olabilir. Yani emekliliğime yaklaşık 6 yıl kaldı. Hedefim 2 yıl kadar daha çalışmak. (işim çok rahat mesai saatleri uygun,6:40 da çıkıp 17:15 te evde oluyorum, hafta sonu yok) Kendimi heran ayrılmamak için telkin ediyorum :) Sonra çocuğum ve eşimle böyle bir kaçış düşünüyorum.....
Herkese iyi akşamlar
Bir haftanın sonunda yaylaya geldim bugün.nefes aldım.yeşili maviyi çok seviyorum.
... müstakil bir yaşam hayalim. Beton yığınlarının arasında geçip gidiyor ömrümüz...
.
Dün k validemelr geldi uzak diyarlardan...
K validem gelince ben dinlenme moduna geçtim yine. Oğlum babannesine aşık ona yapışık yaşıyor...
ben de dinleniyorum
Akşam eylül planlanlrımı yapıcam
Biraz geciktirdim
pick up limes kanalinizi izlemenizi öneririmMerhaba,
Yaklaşık 1 aydır burayı takip ediyorum. Çok güzel paylaşımlarınız var. Bütün arkadaşlar gerçekten gayet verimli bilgiler paylaşmışlar. Ama ne yazık ki sona geldim, okuyacak sayfalar tükendi :)
Herkesin okul hayatı hayırlı uğurlu olsun. Umarım çocuklarımız mutlu huzurlu bir okul dönemi geçirirler.
sevgiler
Hoş geldinizMerhaba,
Yaklaşık 1 aydır burayı takip ediyorum. Çok güzel paylaşımlarınız var. Bütün arkadaşlar gerçekten gayet verimli bilgiler paylaşmışlar. Ama ne yazık ki sona geldim, okuyacak sayfalar tükendi :)
Herkesin okul hayatı hayırlı uğurlu olsun. Umarım çocuklarımız mutlu huzurlu bir okul dönemi geçirirler.
sevgiler
Ben bu yüzden kahvaltıdan sonra giydiriyordum çoğu sabahMerhaba Hanımlar,
Sabah rutinlerimi gerçekleştirmek amacıyla saat 06:00’ya alarm kurdum ancak İpek Hanım da uyandıBenim sabah planlarım yalan oldu.
07:00’de Ela kalktı. Okul formasının eteğini dün giyip üstüne ayran dökmüştü. Bugün pantolonu giydireyim dedim ama düğmesini o kadar sıkı yapmışlar ki çocuk açamadı. Öyle olunca çıkartıp üstünde beyaz tişört olan eşofman takımını giydirdim ve kahvaltıda o tişörte karadut suyu döktüHemen müdahale edeyim derken İpek diğer banyoya girip tezgahtan sıvı sabunu indirmiş ve yerlere komple sıvı sabun dökmüş. Yanına gittiğimde sıvı sabun içinde yüzüyordu
Bakıcı abla gelince koşarak uzaklaştım evden:))
bunu bakacagim:)Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Arkadaşlar bu sayfa çok hoşuma gitti benim. 16 yaşında bir kız için çok başarılı buldum. Takip ve beğeni yaparak destek olur musunuz?
Not: kesinlikle tanımıyorum tesadüfen gördüm çok beğendim.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Arkadaşlar bu sayfa çok hoşuma gitti benim. 16 yaşında bir kız için çok başarılı buldum. Takip ve beğeni yaparak destek olur musunuz?
Not: kesinlikle tanımıyorum tesadüfen gördüm çok beğendim.
Bütün bu aksiliklerle nasıl çıktın peki elecda? Sinirlendin mi? Veya kendini eksik hissettin mi? Süreci nasıl yönettiğini anlatır mısın? (Sen kesin iyi yönetmişsindir çünküMerhaba Hanımlar,
Sabah rutinlerimi gerçekleştirmek amacıyla saat 06:00’ya alarm kurdum ancak İpek Hanım da uyandıBenim sabah planlarım yalan oldu.
07:00’de Ela kalktı. Okul formasının eteğini dün giyip üstüne ayran dökmüştü. Bugün pantolonu giydireyim dedim ama düğmesini o kadar sıkı yapmışlar ki çocuk açamadı. Öyle olunca çıkartıp üstünde beyaz tişört olan eşofman takımını giydirdim ve kahvaltıda o tişörte karadut suyu döktüHemen müdahale edeyim derken İpek diğer banyoya girip tezgahtan sıvı sabunu indirmiş ve yerlere komple sıvı sabun dökmüş. Yanına gittiğimde sıvı sabun içinde yüzüyordu
Bakıcı abla gelince koşarak uzaklaştım evden:))
bende burayı takip ederek erken kalkmanin çok faydasini gördüğümü söleyecegim.:)Ben aslında uykuya çok düşkün bir insanım. Sabah uykularını çok severim. Ama artık ona o kadar kıymet vermemeyi öğrendim. Sabah 6’da saatim çalınca ilk aklıma gelen şey “namazdan sonra geri yatayım” oluyor. Sonra kendime “evet erken kalkmak zor ama sen zoru başaracaksın, kolay olsa herkes bu saatte kalkardı.” diye motive ediyorum. Umarım devamı gelir. Kızım okul yılları sabahlarını sakin, telaşsız, herşeyin akışında gittiği günler olarak kaydeder hafızasına.
Ben de göstereceğim çocuklara,teşekkürlerGünaydın, baktım biraz profiline.
16 yaş için çok iyi farkındalık yakalamış. Takip edilesi sayfa, hatta çocuklarıma gösterilesi: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?