Popüler Konu Verimli Rutin

Özeniniz için tebrik ederim sizleri

Hangi şehşrdesiniz derken istanbul oldugunu gördüm
Hassasiyetiniz her okulda olmalı

Herkesler günaydınlar :) eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun hepimize :)
Ankara'da çok güzel bir sabah oldu . İnşallah gün içi ve bitimide çok güzel olacak :) (polyanna gibiyim bugün )

Sabah oğluşumu okula bıraktım. İnşallah bundan sonra her sabah ben bırakacağım :) Sabahları seni okula ben bırakıcağım oğlum deyince gözlerindeki mutluluğu hiç bir şeye değişmem :)
Fakat eskisi gibi tembellik yok artık. Erken kalkmak için yaza kadar sürecek bir sebebim oldu artık :)
Acil bir program yapmam lazım. Okuldan geldikten sonra yemek zamanı,ödev zamanı , oyun zamanı gibi.

....
Herkese iyi akşamlar
Bir haftanın sonunda yaylaya geldim bugün.nefes aldım.yeşili maviyi çok seviyorum.
... müstakil bir yaşam hayalim. Beton yığınlarının arasında geçip gidiyor ömrümüz...

.
Dün k validemelr geldi uzak diyarlardan...
K validem gelince ben dinlenme moduna geçtim yine. Oğlum babannesine aşık ona yapışık yaşıyor...
ben de dinleniyorum

Akşam eylül planlanlrımı yapıcam
Biraz geciktirdim

....
Herkese iyi akşamlar
Bir haftanın sonunda yaylaya geldim bugün.nefes aldım.yeşili maviyi çok seviyorum.
... müstakil bir yaşam hayalim. Beton yığınlarının arasında geçip gidiyor ömrümüz...

.
Dün k validemelr geldi uzak diyarlardan...
K validem gelince ben dinlenme moduna geçtim yine. Oğlum babannesine aşık ona yapışık yaşıyor...
ben de dinleniyorum

Akşam eylül planlanlrımı yapıcam
Biraz geciktirdim

benim kızımda babannesine halasına aşık onlar bakiyor.
hemde deli gibi düşkün..
beni görünce bi başliyor ağlamaya..
başedemiyorum.
kızım benden tamamen uzaklaşacak diye korkuyorum

Az önce bu ay okuyacağım kitapları kitapyurdundan sipariş ettim ancak Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı kalmamış, onun yerine Hayata Yer Aç kitabını aldım.
Merhaba,

Yaklaşık 1 aydır burayı takip ediyorum. Çok güzel paylaşımlarınız var. Bütün arkadaşlar gerçekten gayet verimli bilgiler paylaşmışlar. Ama ne yazık ki sona geldim, okuyacak sayfalar tükendi :)
Herkesin okul hayatı hayırlı uğurlu olsun. Umarım çocuklarımız mutlu huzurlu bir okul dönemi geçirirler.
sevgiler

Yıllardır burayı kullanmadığım için yazmayı alıntılamayı unutmuşum. Sizi de ilgiyle takip ettim. ne güzel doğaya kaçabilme imkanınız var. Çok şanslısınız. Bende toprağı ormanı çok seviyorum. ilerde belki böyle bir fırsatımız olabilir. Yani emekliliğime yaklaşık 6 yıl kaldı. Hedefim 2 yıl kadar daha çalışmak. (işim çok rahat mesai saatleri uygun,6:40 da çıkıp 17:15 te evde oluyorum, hafta sonu yok) Kendimi heran ayrılmamak için telkin ediyorum :) Sonra çocuğum ve eşimle böyle bir kaçış düşünüyorum.

pick up limes kanalinizi izlemenizi öneririm
kanal ingilizce.
ben türkçe altyazılı bulursan izliyorum kanalinizi
çok güzel anlatiyor. verimliyi minimalisti herşeyi:)

Merhaba Hanımlar,

Sabah rutinlerimi gerçekleştirmek amacıyla saat 06:00’ya alarm kurdum ancak İpek Hanım da uyandı Benim sabah planlarım yalan oldu.

07:00’de Ela kalktı. Okul formasının eteğini dün giyip üstüne ayran dökmüştü. Bugün pantolonu giydireyim dedim ama düğmesini o kadar sıkı yapmışlar ki çocuk açamadı. Öyle olunca çıkartıp üstünde beyaz tişört olan eşofman takımını giydirdim ve kahvaltıda o tişörte karadut suyu döktü Hemen müdahale edeyim derken İpek diğer banyoya girip tezgahtan sıvı sabunu indirmiş ve yerlere komple sıvı sabun dökmüş. Yanına gittiğimde sıvı sabun içinde yüzüyordu

Bakıcı abla gelince koşarak uzaklaştım evden:))

Hoş geldiniz
Tanışalım, biraz kendinizden bahseder misisiniz?

Ben bu yüzden kahvaltıdan sonra giydiriyordum çoğu sabah

Arkadaşlar bu sayfa çok hoşuma gitti benim. 16 yaşında bir kız için çok başarılı buldum. Takip ve beğeni yaparak destek olur musunuz?

Not: kesinlikle tanımıyorum tesadüfen gördüm çok beğendim.

bunu bakacagim:)
telefonda internette instaya girilmiyor

Günaydın, baktım biraz profiline.

16 yaş için çok iyi farkındalık yakalamış. Takip edilesi sayfa, hatta çocuklarıma gösterilesi: ))

Merhaba herkese... uzun zamandır yazmıyordum buraya. Kızım bu sene ilkokul bire başladı. Güzel, sakin, alışkanlıklarını oturtmasını sağlayacak bir yıl geçirmesini diliyorum. O yüzden benim önce bir sabah rutini oluşturmam gerekliydi. Geçen senelerden bu topic’in etkisi ile akşam ve gün içi rutinlerim oluşmuştu ama sabah rutini için kendimi henüz hazır hissetmiyordum.
Aşamalı olarak erken kalkmaya başladım. Amacım sabah namazından sonra yatmamaktı. Yaz döneminde sabah namazından sonra yarım saat-bir saat uyanık kalmaya alıştım öncelikle. Balkonda oturup tesbihat çekmek çok mutlu etti beni. Sabah erkenden uyanık olmanın beni mutlu ettiğini farkettim.
Okullar geçen hafta açıldı bizde. On gündür uyguladığım rutinimi paylaşıyorum.
6.00-6.30: banyo günüyse banyo yapma, namaz kılma, dua etme, şükretme ve balkonda oturup hem tesbih çekip hem etrafı izleme.
6.30-7.00: su içme, kayısı yeme, kızımın beslenme çantasını ve kahvaltısını hazırlama, benim (işyerine götürüyorum) kahvaltı ve öğle yemeği çantamı hazırlama. Kendi çantamı hazırlama, biraz mutfağı toparlama.
7.00-7.30: bunu yaptığıma hala inanamıyorum ama meditasyon yapıyorum. Yapamam zannederdim ama elecda’nın tavsiye ettiği Başak Sayan’ın videosu eşliğinde kanepede uzanarak meditasyon yapıyorum. Çok iyi geldi bana.
7.30-8.00: üstümü giyme, kızımı uyandırma, hazırlanıp evden çıkma.

(Cumartesi günü de benzer rutini uyguladım, ama kahvaltı ve beslenme hazırlamak yerine ev işi yaptım. Pazarları uygulamamayı düşünüyorum şimdilik.)

Ben evden çıktığımda kızım ve eşim hala evde oluyorlar. Onlar 8.30 gibi çıkıyorlar. O süre içinde kızım hazırlanıp kahvaltısını yapıyor. Eşim okula bırakıyor.

Bu sakinlik, telaşsız uzun uzun hazırlanma bana bayağı iyi geldi. 7.45 gibi kızımın yatağına uzanıp yanında uzanıp onu öyle uyandırıyorum. Kızıma da iyi geldi. Son anda kalkıp hadi hadi diye acele ettirmeyen bir annesi var artık. Onun bu alışkanlığı edinmesi için faydalı olur umarım.

Ben aslında uykuya çok düşkün bir insanım. Sabah uykularını çok severim. Ama artık ona o kadar kıymet vermemeyi öğrendim. Sabah 6’da saatim çalınca ilk aklıma gelen şey “namazdan sonra geri yatayım” oluyor. Sonra kendime “evet erken kalkmak zor ama sen zoru başaracaksın, kolay olsa herkes bu saatte kalkardı.” diye motive ediyorum. Umarım devamı gelir. Kızım okul yılları sabahlarını sakin, telaşsız, herşeyin akışında gittiği günler olarak kaydeder hafızasına.

Bütün bu aksiliklerle nasıl çıktın peki elecda? Sinirlendin mi? Veya kendini eksik hissettin mi? Süreci nasıl yönettiğini anlatır mısın? (Sen kesin iyi yönetmişsindir çünkü )

bende burayı takip ederek erken kalkmanin çok faydasini gördüğümü söleyecegim.:)
burayı adim adim takip ediyorum
elecdanin günlük rutinleri çok hoşuma gidiyor bi çalışan anne olarak.
5 te kalkıyorum ezan 5 te okunuyor.
namazimi kılıp direk kahvaltı hazirliyorum.
kitap okuma duş alma ev işleri yapma zamani aliyor.
dediğin gibi eşim geç çikiyor işten .
sabah rutini sessizlik olduğu için çok sevdim.
dediği gibi geri yatanlardandim.
bu düzenimi alıştırmaya çalışıyorum.
5 yetmezmiş gibi daha erken kalkma düşüncem var.
en iyi dinlenme rutin sabah rutini...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…