Evet instagram’den bitki terapim sayfasından alıyorum. Memnunum. Fırçanın da görselini ekliyorum. Benim cildim tahriş olmaya çok müsait. Bu fırçanın kılları yumuşak olduğu için rahat kullanabildim.Kuzum
Cildin için kullandığın ürünler instagramdan bir sayfa ve nat.. idi sanırım.. hala o ürünlerle mi devam ediyorsun? Yoksa değiştirdn mi?
Ayrıca yüz için nasıl bir fırça? Merak ettim çünkü cildime acilen daha düzenli ve temiz bakmam gerek...
Delikler tişörtlerin alt tarafındaysa pantolonların düğme kısımları aşındırıyor demektir.Selamlar Hanımlar,
Bayramda eşim ve Ela Eskişehir’e gittiler. Kızkardeşim İstanbul’dan yanıma geldi. İpek, kardeşim, ben takıldık. Eşim kayınvalidemle birlikte Çarşamba geldi, kardeşim de aynı gün döndü. Kayınvalidem de salı günü dönecek sanırım. Evde her iş karışık şu an.
Haftaya eşimle izin aldık. Evden işe gider gibi çıkıp akşam geleceğiz:) Biraz başbaşa vakit geçirelim istedik.
Dün kendime gömlek, kot pantolon ve elbise aldım. Kıyafetlerim de küçük küçük delikler oluştu. Sizce kurutma makinesinden mi, sık yıkamaktan mı?
Bir de burada bir konunun aradaki sayfalarını nasıl okuyoruz? Bir türlü bulamadım.
Çok teşekkür ederim547 of 547 yazan kutucuga tiklayinca sayfaya git yaziyor
Sırt kısımları deliniyor hep küçük küçük. İki elbiseme de olmuş hattaDelikler tişörtlerin alt tarafındaysa pantolonların düğme kısımları aşındırıyor demektir.
Bu arada eşinle başbaşa takılma fikrine bayıldım. Ben eşime böyle bir teklifte bulunsam bütün hafta çıkıp tek başımıza ne yapacağız der heraldeİyi eğlenceler size :)
Çantanın askısından olabilir mi acaba?Sırt kısımları deliniyor hep küçük küçük. İki elbiseme de olmuş hatta
İki çocuktan sonra kesinlikle ihtiyacımız var. Birgün sinemaya gidelim diye düşündük. Bir gün Eymir’de yürüyüşe gideceğiz. Bir gün de Tunalı’da kahve falan içelim dedik. Bakalım en son ne zaman uzun uzun sohbet ettiğimizi hatırlamıyorum.
Benim kıyafetlerime de oluyorSırt kısımları deliniyor hep küçük küçük. İki elbiseme de olmuş hatta
İki çocuktan sonra kesinlikle ihtiyacımız var. Birgün sinemaya gidelim diye düşündük. Bir gün Eymir’de yürüyüşe gideceğiz. Bir gün de Tunalı’da kahve falan içelim dedik. Bakalım en son ne zaman uzun uzun sohbet ettiğimizi hatırlamıyorum.
eşin = eşimDelikler tişörtlerin alt tarafındaysa pantolonların düğme kısımları aşındırıyor demektir.
Bu arada eşinle başbaşa takılma fikrine bayıldım. Ben eşime böyle bir teklifte bulunsam bütün hafta çıkıp tek başımıza ne yapacağız der heraldeİyi eğlenceler size :)
benim kıyafetlerim de sünüyor, badilerin kolları uzuyor atletlerin askı kısımları aşağı iniyor falanSırt kısımları deliniyor hep küçük küçük. İki elbiseme de olmuş hatta
MerhabaSelamlar Hanımlar,
Bayramda eşim ve Ela Eskişehir’e gittiler. Kızkardeşim İstanbul’dan yanıma geldi. İpek, kardeşim, ben takıldık. Eşim kayınvalidemle birlikte Çarşamba geldi, kardeşim de aynı gün döndü. Kayınvalidem de salı günü dönecek sanırım. Evde her iş karışık şu an.
Haftaya eşimle izin aldık. Evden işe gider gibi çıkıp akşam geleceğiz:) Biraz başbaşa vakit geçirelim istedik.
Dün kendime gömlek, kot pantolon ve elbise aldım. Kıyafetlerim de küçük küçük delikler oluştu. Sizce kurutma makinesinden mi, sık yıkamaktan mı?
Bir de burada bir konunun aradaki sayfalarını nasıl okuyoruz? Bir türlü bulamadım.
rica ederim :)Çok teşekkür ederim
Canım çamaşır makinesinin tamburunda çıkıntı olabiliyormuş zamanla sanırım, oraya takılabilir elinle kontrol edebilirsin belki ya da gösterebilirsinSırt kısımları deliniyor hep küçük küçük. İki elbiseme de olmuş hatta
kesene bereket, öğrenciye yapılan yardım ciddi anlamda çok değerli..
ünide sadece yemek yardımı almıştım bir kaç ay..
inanın öyle rahatlatıyor ki insanı yiyeceği şeyi düşünmemek,ve hazır ücreti ödenmiş bir tablotta olsa yemek yemek pahabiçilemez..hala ücretsiz çizelge kartını saklarım...ay gözüme toz kaçtı..
kilo verme konusuna yılalrdır takan biri olarak diyetisyen eşliğinde 3.ayıma girdim diyetteyim,,spor düzensiz..şu bi iki gündür diyette sallantılı..ancak 2 ayda 10 kg verdim hem de yağdan.. kendime iananamıyorum gördükçe şaşırıyorum vücuduma..81.9 dan şu an 73deyim..
ama hedef 65..
Sağlan diyet ile gitti kilolarmerhabalar 2 ayda 10 kg nasıl verdiniz acaba hemde yağdan maşaALLAH size çok takdir ettim doğrusu ve çok imrendim..
Diyetisyeninizin adı neydi acaba?Sağlan diyet ile gitti kilolar
Çk zor degl aslında. Tabi hormonal bi hastalığınız yoksa..
Ben de polikistik over ve insülin direnci oldgu halde verebildim şükür
İyi bir siyetisyenle bu durumu çözebilirisnis
Meltem gökDiyetisyeninizin adı neydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?