Popüler Konu Verimli Rutin

Uyku eğitimi denediniz mi ? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Ben ne kadar araştırdıysam o kadar kafam karıştı. Gerçi benim bebeğim daha yeni 3 aylık olacak ama uyku konusu problem gerçekten.
İlk kızımda, uyku eğitimini ben de çok araştırmıştım. Sonra yapamayacağıma karar verdim. Emzirme bittikten sonra nispeten daha düzenli uyumaya başlıyorlar.

Günaydın herkese,

Pazartesi çok hızlı başladı şirkette. Böyle iyi geliyor bana, çok rutin ve yavaş gidince zaman da geçmiyor, sıkılıyorum hatta bazı anlar kendimi gizli işsiz gibi hissediyorum.

Acaba çocuklarda yemek seçme konusu hakkında nasıl düzeltme yoluna gidebilirim.
Oğlum hiçbir sebzeyi yemiyor, eti de, yoğurt ayran da. Çok üzülüyorum.
Zorladığımda da çıkartıyor.

Neler önerirsiniz?

Bu arada iştahsız değil, pizza makarna çorba salata ve yumurta verdiğimde çok güzel yiyor.

Ama bunların dışında hiçbirşey yemiyor.

Babası da bu konuda çok kötü örnek oluyor, eşim de çok seçiyor. Koca kış geçti evimizde pırasa ıspanak karnabahar kereviz patates pişmedi: (((

Tünaydın, yorucu bir hafta sonundan sonra iş yerine gelmeyi dinlenmekten saydığım bir pazartesine başladım :)
Öğlene kadar ufak tefek işler ile geçti.
Şimdi çıkıp bir yürüyüş yapıcam öğleden sonra işim yok kitap okumayı planlıyorum bir şey çıkmazsa.
Herkese selamlar sevgiler

haftasonu evde olmak beni fazlasıyla gerip yoruyor.
O kadar ev işini, alışveriş, yemek çamaşır vs 2 güne sıkıştırırsam tabii delirmem normal
Bırak dağınık kalsın moduna da giremiyorum :/

İşteyim, mutluyum :)

elecda çok geçmiş olsun. Valla böyle giderse ben deneyeceğim bi 4 ayı dolsun. Gerçekten uykusuzluk çok yoruyor bi de bebeğim tam bi meme bağımlısı oldu. Bana da sizinki gibi bi bakıcı nasip eder inşallah Allah :)

elecda geçmiş olsun, Cumartesi akşamı misafirlerim yemeğe geldi,
Mercimek çorba et- pilav, meze olarak da tavuklu salata patlııcan kırmızıbiber yogurtlu, mevsim yeşil salata, ve kıymalı börek olarak ayalardım.. Çayın yanına tatlı hazır aldık...
Ben çok stres yapıyorum, ki bunu atamıyorum demiştim daha önce, lakin misafir odasını temizleyecektim senin paylaşımınla , sadece süpürüp dertop yaptım..
Birde arkalarından çok detaylı olmadan, wc temizlenip,yüzeysel topladım..
Bu akşam evi süpüreceğim,bulaşık mak. boşaltıp, evi toplayacagım.
Dün de oglumla, ormanda 5 saat ufak çaplı piknik yaptık çok iyi geldi..
Her geçen gün daha çok dogaya atmak istiyorum kendimi..
Göle birlikte taş atmak,Çıplak ayaklarla toprak da çimde gezmek, papatya toplamak,elele yüremek,bir harika..
Bu seneki hedefimde de doğada ailemle daha çok vakit geçirmek vardı..
Enerjimizi okadar boşaltımışız ki oglum 6 da yattı sadah 7 de gözünü açtı..

Sevgili benben00 sağolsun bu mesajımı beğenmiş ve ben de taa 2017 Kasımında yazdığım mesajı yeniden okudum, neler dilemişim neler olmuşa bir bakma fırsatı yakaladım.
Yaşım 41 artık. İkizlerim iki yaşında. Kreşe gidiyorlar ve 4 dil öğreniyorlar. Yurtdışına taşındık ailecek. Burda bahçeli bir ev aldık. Ve yurtdışında üniversitede akademik kadroya kabul aldım, çalışıyorum ama yoğun değil tam kararınca. Evime, aileme zaman ayırıyorum. Kendime henüz o kadar da istediğim kadar değil. Üzerinde çalışıyorum.

Çok geçmiş olsun elecda
Çok geçmiş olsun.
Daha iyi olmana sevindim.
elecda , geçmiş olsun. bu arada sende biraz dinlenirsin iyi olmuş :)
Çok teşekkür ederim

Ben de evde sıkılıyorum. Yarın işe gideceğim. Özledim valla:))
Yemek seçme konusunda maalesef bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…