İlk kızımda, uyku eğitimini ben de çok araştırmıştım. Sonra yapamayacağıma karar verdim. Emzirme bittikten sonra nispeten daha düzenli uyumaya başlıyorlar.Uyku eğitimi denediniz mi ? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Ben ne kadar araştırdıysam o kadar kafam karıştı. Gerçi benim bebeğim daha yeni 3 aylık olacak ama uyku konusu problem gerçekten.
Selamlar,
Dün epey hastalandım. Sanırım bünyem bu kadar uykusuzluğu kaldırmadı. Bugün daha iyiyim.
Kayınvalidem, görümcem ve kızı bizdeler. İpek’in yükünü üzerimden alıyorlar.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun elecdam.
Çok geçmiş olsunSelamlar,
Dün epey hastalandım. Sanırım bünyem bu kadar uykusuzluğu kaldırmadı. Bugün daha iyiyim.
Selamlar,
Merhaba elecda. Bu yazını görünce sormak istedim. İlk kızını ksç yaşında ve nasıl emzirmeden ayırdın.?İlk kızımda, uyku eğitimini ben de çok araştırmıştım. Sonra yapamayacağıma karar verdim. Emzirme bittikten sonra nispeten daha düzenli uyumaya başlıyorlar.
Selamlar,
Tünaydın, yorucu bir hafta sonundan sonra iş yerine gelmeyi dinlenmekten saydığım bir pazartesine başladım :)
Öğlene kadar ufak tefek işler ile geçti.
Şimdi çıkıp bir yürüyüş yapıcamöğleden sonra işim yok kitap okumayı planlıyorum bir şey çıkmazsa.
Herkese selamlar sevgiler
SevgiliYaşım 40. Bugüne kadar ne hedeflediysem başardım. Çok hırslı oluşumdan değil bu. Biraz şans, doğru yatırım, doğru zaman, sabır. Bahçe içinde bostanı ve meyve ağaçları olan müstakil bir evimiz var eşim ile toprakla uğraşmayı seviyoruz. Kira getirisi olan İstanbulun göbeğinde bir evimiz var. İş yerimde çıkabileceğim en yüksek pozisyona çıktım yapmak istediğim değişiklikleri yaptım sonra da zirvede işe paydos diyip ikizlerimi dünyaya getirdim. Yarım senedir tek mesleğim annelik ve daha bir kaç zaman da böyle olacak ( kendi tercihim). 40 lı yaşlarımda yapmak istediğim yurtdışında yaşamak ve çalışmak ve çocukları en az 4 dilli yetiştirmek. Müfredatı evimin müfredatıyla çelişmeyen bir sistemde büyüsünler istiyorum. Ben de biraz başka diyarlarda tecrübe yaşamak istiyorum. Eşimin ve benim mesleklerimiz buna uygun ve başka diller biliyoruz.
Bu arada kredilerden ve borçlardan hiç haz etmiyorum bu yüzden sadece ilk evimiz için kredi almıştık doğru stratejilerle onu da çoktan kapattık. Birikimlerimizi çeşitlendirerek yapıyoruz altın (bebişlerin hesabı sadece onlar için biriktiriyorum), dolar, euro hesaplarım var ve bankada acil durum için ayırdığım TL var.
İstediğim bir şey var çocuklarımla, eşimle ve kedilerimle nerde olursak olalım kaliteli zaman geçirmek, daha da kaliteli yaşamak (bütün kimyasallardan arınmak en başta geliyor) , kaliteli işler yapıp dünyaya faydalı olmak.
Çok geçmiş olsunelecda ❤
Çok geçmiş olsun.
Daha iyi olmana sevindim.
elecda çok geçmiş olsun. Valla böyle giderse ben deneyeceğim bi 4 ayı dolsun. Gerçekten uykusuzluk çok yoruyor bi de bebeğim tam bi meme bağımlısı oldu. Bana da sizinki gibi bi bakıcı nasip eder inşallah Allah :)
Çok teşekkür ederimelecda geçmiş olsun, Cumartesi akşamı misafirlerim yemeğe geldi,
Mercimek çorba et- pilav, meze olarak da tavuklu salata patlııcan kırmızıbiber yogurtlu, mevsim yeşil salata, ve kıymalı börek olarak ayalardım.. Çayın yanına tatlı hazır aldık...
Ben çok stres yapıyorum, ki bunu atamıyorum demiştim daha önce, lakin misafir odasını temizleyecektim senin paylaşımınla , sadece süpürüp dertop yaptım..
Birde arkalarından çok detaylı olmadan, wc temizlenip,yüzeysel topladım..
Bu akşam evi süpüreceğim,bulaşık mak. boşaltıp, evi toplayacagım.
Dün de oglumla, ormanda 5 saat ufak çaplı piknik yaptık çok iyi geldi..
Her geçen gün daha çok dogaya atmak istiyorum kendimi..
Göle birlikte taş atmak,Çıplak ayaklarla toprak da çimde gezmek, papatya toplamak,elele yüremek,bir harika..
Bu seneki hedefimde de doğada ailemle daha çok vakit geçirmek vardı..
Enerjimizi okadar boşaltımışız ki oglum 6 da yattı sadah 7 de gözünü açtı..
Ben de evde sıkılıyorum. Yarın işe gideceğim. Özledim valla:))Günaydın herkese,
Pazartesi çok hızlı başladı şirkette. Böyle iyi geliyor bana, çok rutin ve yavaş gidince zaman da geçmiyor, sıkılıyorum hatta bazı anlar kendimi gizli işsiz gibi hissediyorum.
Acaba çocuklarda yemek seçme konusu hakkında nasıl düzeltme yoluna gidebilirim.
Oğlum hiçbir sebzeyi yemiyor, eti de, yoğurt ayran da. Çok üzülüyorum.
Zorladığımda da çıkartıyor.
Neler önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?