- 18 Temmuz 2008
- 699
- 2.204
- 638
- 44
Nasıl bir işlem yapıldı ve ne kadar acaba. Cok teşekkürer değerli yorumun icin
Teşekkür ederim ilk fırsatta görüşme yapacagimGünaydın,
her cildin sorunu ve uygulanacak işlemi farklı olduğundan sanırım ücretleri de farklı olur.
Benim cildimin neme, vitamine siyah noktalardan arınmaya ihtiyacı vardı. Ona göre bir uygulama yapıldı.
sizin cildinize de bakıp karar verirler sanırım. Her uygulama herkese uymaz bence. O yüzden sıradan bir yere gidemedim.
Umarım size de faydası olur, tavsiye ederim şimdilik. Sürece ben de bakacağım ne gibi değişiklikler olacak bende: )
Rutin kontrol canım.İyiyim bende sağol canım.
Rutin kontrol mü ?
Yazmayınca merak ettim :)
9. ay rutin kontrol için doktora götürmüştüm. Sizin İpek kızınıza da çok geçmiş olsun.geçmiş olsun İpek ciğe.
uzun zamandır kaybetmiştim burayı . beğeni yapılınca bildirim geldi.
benim kızım da İpek . 3 buçuk yaşında. geniz eti şüphesinden dolayı doktor kontrolu olacak 15 gün sonra
kulaklarında işitme kaybı var az da olsa.
2 abisi de aynı şekilde geniz eti ameliyatı olmuştu. 4 yaşlarında .
dün ortanca oğlumuzun 23 nisan gösterisi vardı. ona gittik .
eve dönünce banyo yaptılar .
bir kaç saat sonra parka gittik . saat 6 buçuğa kadar oynadılar .
yoğun bi gündü ama tatil oluşu nedeniyle en azından zaman ayırdım hepsine .
ortanca 2. sınıfa giden oğlumuz Bilsem den iyi bi puan aldı. ki öylesine götürdü babası sınava. kazanırsa götüremeyiz , diyerek sınava da gitmesin diye düşünmüştü. ben de şansını denesin istemiştim .
Bireysel değerlendirmeye girecek . hiperaktiviteyi eliyorlar demişti arkadaşım . onun çocukları öyle elenmişti. başka neye göre eleniyor bilmiyorum ama nasip.
bizden de böyle . sevgiler.
9 ay kontrolü oldu. Bir de menejit aşısı yapıldı. Çok teşekkürler.Günaydın, Geçmiş olsun.
Umarım iyidir şimdi.
Ben liste yapmanın gücüne çok inanıyorum. Bir kere yazınca, eninde sonunda o iş yapılıyor. Kolay gelsin.Hayırlı günler hanımlar
Ani bir kararla çıktığımız 4 günlük tatilin (k validemleri ziyaret ve eşimin ailesine yardım çalışmaları) sonunda dün gece 23 itibariyle evimizdeyiz.
Sabah işe gidip oğlumu da okuldan alıp geldim evime.yemek ve uyutma derken şu dakika itibariyle yapacaklarıma odaklanmam gerekiyor
Dün gece ve sabah çamaşırlar yıkandı asıldı
Yoğurt mayalandı
Yapılacaklar
1.iki valiz kıyafet yerleştirilecek
2.mutfak tezgahı toplanacak- temizlenecek
3.bulaşıklar makinaya yerleştirilecek
4.annemlerin köpeği için yemekler ayarlanıp hazırlanacak
5.eşyalar ait oldukları yerlere konulacak
6.kırtasiye malzemeleri ve ikeadan alınanlar yerleştirilecek
7.wc-banyo temizlenecek
8.oğlum uyanınca parka-köye gitmek için hazırlık yapılacak
9.banyo yapacağım ve ardından inşaallah bir bitki çayı içeceğim
10.y lisans projesi için konu belirleyip araştırma yapacağım
11.verimli rutinlerimi gözden geçireceğim
12.yeniden yediklerime dikkat etmeye ve kilo kontolüne başlayacağım
13.hayatımda düzene koymam gerekenleri,istek ve hayallerimi, zorunluluklarımı , hobilerimi ,gideceğim kursları , manevi olarak yapmak istediklerimi listeleyecek ve bunun üzerinde kafa yoracağım
14.sosyal medya denetimi ve temizliği yapılacak
.
.
.
Liste uzar ancak öncelikli olanlar bunlar
Şimdi 25dk alarmı kurarak işlere başlama vakti..
Herkese kolay gelsin arkadaşlrım
Benim de ufak kız 8 aylık ve 1 haftadır sabaha kadar ayaktayızBoşluğa düştüm resmen. Konunun acilen hareketlenmesi lazım. Ben de aktif katılmak isterdim bu planlı hayata ama 3 aylık bi bebişim var. Yattığı kalktığı saat belli değil. Temas olmadan gün içinde uyumuyorHâlâ bocalama ve olağan-üstü hal durumundan çıkamadım anlayacağınız. Başlayıp hakkını veremedim deyip toptan bırakmaktan korkuyorum. Iyi Bi bakıcı bulsak belki daha kolay olurdu ama nasip olur inşallah.
Kesinlikle kafadaki karışıklık netleşiyor zihinde değil gözönünde oluyor ve yaptıkça tik atıyor acayip keyifliiiiBen liste yapmanın gücüne çok inanıyorum. Bir kere yazınca, eninde sonunda o iş yapılıyor. Kolay gelsin.
Selamlar,
Yarın akşam kayınvalidem, görümcem ve kızı gelecekler. 1 Mayıs akşama kadar bizdeler. Evde kalabalık, çocuk bakımı açısından hayatımı epey kolaylaştırmakla birlikte, yaşanan kaos bir süre sonra beni rahatsız etmeye başlıyor.
Selçuk Şirin'nin kitap özetini çıkarmayı başardım:) Aşağıda paylaşıyorum.
Sevgiler
Bende öyleyim temizlik ikram her sey hem gözümde büyüyor hem de sikintilaniyorunMisafir gelecegi zaman bende cok geriliyorum. Cok zor fark ettim ve kabul etmekte zorlandim. Herkesin onerilerini merakla bekliyorum.
Şu an bulunduğum sehir de pek gitme gelme yok.yakin ark nadir disarda buluşuyoruz...Bendeki sebeplerden bir tanesi çevremdeki artniyetli kişiler.. gelince hoş sohbete degil de evde ne var ne yok tarzı bakış acıları...Her yemeğe laf atmaları vs..Bir de çocukluk da hiç ev boş kalmazdı ders çalışmak kabus olurdu sobalı evdeT tatlu Bencede boyle olmamali. Bende cocuklugumdan beri bu gerginlik vardi aslinda. Dedigim gibi kabullenmekte cok zorlandim. Yakin zamanda Meltem Guner' in bir videosunu izlemistim. Misafir hazirligi sikintisini anlatiyordu. " Kendine durust musun? " dedi bir yerde. Bu soru bende simsek caktirdi. O andan beri zihnimde yankilaniyor. Cevabini hala bulamadim.
valla 'misafir' konusunda bende serzenişteyim. Çalışıyorum ve 3 yaşında oğlum var.T tatlu Bencede boyle olmamali. Bende cocuklugumdan beri bu gerginlik vardi aslinda. Dedigim gibi kabullenmekte cok zorlandim. Yakin zamanda Meltem Guner' in bir videosunu izlemistim. Misafir hazirligi sikintisini anlatiyordu. " Kendine durust musun? " dedi bir yerde. Bu soru bende simsek caktirdi. O andan beri zihnimde yankilaniyor. Cevabini hala bulamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?