HoşbuldukHoş geldiniz
Burada hepimiz birbirimizden öğreniyoruz. Eminim ki sizden de öğreneceğimiz çok şey vardır.
Günaydın,
İlgiliniz ve açıklamalarınızı görünce çok mutlu oldum. Ayşegül Çoruhluyu takip ediyorum ama henüz kitaplarından birini okumamıştım en son Sirkadiyen Beslenme çıkınca acaba hangisinden başlamak gerek diye düşünüyordum bu tavsiyeniz çok isabet oldu benim için.
Yorgunluğumun sebeplerini araştırmak için sadece klasik kan testi yaptırdım şimdiye kadar alternatif bir şey denemedim ama 2 yılı geciktir düzgün beslenmeye çalışıyoruz ailecek. Eşimde Tip 2 Diyabet çıkmıştı çok şükür geçti bu beslenme ve bahsettiğiniz takviyeler sayesinde. Ben bu ara takviyelerimi düzenli kullanmadım - D3 K2 Balık Yağı, Koenzim ve Magnezyum kullanıyordum tatil şu bu derken takviyeleri okullar açıldığından beri düzenli kullanmıyorum- belki bunun etkisi de olabilir dediğiniz tükürük testini deneyeceğim çok merak ettim. Candida duymuştum ama açıkçası belirtilerini ve yorgunluğa sebebiyet verdiğini hiç bilmiyordum. Çok farklı bir pencere açmışsınız. Teşekkür ederim bilgiler için. Siz hangi takviyeleri alıyorsunuz marka belirtmekten çekinirseniz özel mesajla da atabilirsiniz. Sizden öğrenecek çok şeyimiz var anlaşılan
Merhaba,Herkese selamlar,
Hafta sonu cilt bakımına gittim, medikal ve profesyonel bir bakımdı, düzenli olarak gitmeyi, fresh ve canlı bir cilde sahip olmayı istiyorum. Umarım istikrarlı olurum bu konuda.
İngilizce çok ağır ilerliyor, hatta ilerlemiyor, bu konuda moralim bozuk biraz. Pes etmek üzereyim...
Kızım bir sınavı kazanmıştı, onun için bir akşam ailecek yemeğe gittik. Ailecek dışarıda yenilen yemekleri çok seviyorum. Çocuklara da değişiklik oluyor.
Okunacak kitabım kalmadı, "Gece"Elie Wiesel ın kitabını sipariş verdim, merak ediyorum, hem de çok.
Kişisel gelişim yada çocuk gelişimi kitapları bana eski hazzı vermiyor nedense. Çok spesifik, özel bir kitap olmadıkça okuyamıyorum. Beklentim mi çok yüksek yada artık her kitapta aynı tarz cümleler gördüğümden mi bilmiyorum.
Haftalık birikim kombinasyonumdan 60 € aldım.
Dün akşam 4 çeşit yemek yaptım. Bu hafta yemek sorunum da olmayacak insallah: )
Nerde yaptırdınız bu ara yogun arayış içindeyim ne kadara yaptirdinizHerkese selamlar,
Hafta sonu cilt bakımına gittim, medikal ve profesyonel bir bakımdı, düzenli olarak gitmeyi, fresh ve canlı bir cilde sahip olmayı istiyorum. Umarım istikrarlı olurum bu konuda.
İngilizce çok ağır ilerliyor, hatta ilerlemiyor, bu konuda moralim bozuk biraz. Pes etmek üzereyim...
Kızım bir sınavı kazanmıştı, onun için bir akşam ailecek yemeğe gittik. Ailecek dışarıda yenilen yemekleri çok seviyorum. Çocuklara da değişiklik oluyor.
Okunacak kitabım kalmadı, "Gece"Elie Wiesel ın kitabını sipariş verdim, merak ediyorum, hem de çok.
Kişisel gelişim yada çocuk gelişimi kitapları bana eski hazzı vermiyor nedense. Çok spesifik, özel bir kitap olmadıkça okuyamıyorum. Beklentim mi çok yüksek yada artık her kitapta aynı tarz cümleler gördüğümden mi bilmiyorum.
Haftalık birikim kombinasyonumdan 60 € aldım.
Dün akşam 4 çeşit yemek yaptım. Bu hafta yemek sorunum da olmayacak insallah: )
Tesekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. siz yazdıktan sonra baktım gayet pratik duruyor süpürge üzerinde düşüneceğim.Merhaba,
Kablolarla ve ağır bir sap ile uğraşmak istemediğimden, süpürgeyi hergün bazen günde 2 3 kere kullanmak durumunda kaldığımdan yaklaşık 6ay önce bayağı bir araştırıp şarjlı süpürge aldım.
Electrolux un Erorapido Allergy(beyaz olan bu model zaten) şarjlı dikey süpürgesini kullanıyorum.Uv başlık seçeneği var,istenirse yatak ve kumaşlar uv ışını ile bakterilerden arındırılıyor.2 güç düğmesi var biri çok güçlü onu kullanmıyorum diğer normal olanını kullanıyorum.
Çok memnunum aramda duygusal bağ oluştu ona isim taktım :)
Sevgiler,
İyiyim canım. Birazdan İpek’i doktora kontrole götüreceğim. Sen nasılsın?Elecdam nasılsın :)
Güzel mesajınız için ben teşekkür ederimHoşbulduk
Elecda yazdıklarını roman gibi okudum. Nasıl güzel bi kadınsın sen, senin gibi güçlü kadınların varlığını bilmeye ihtiyacım varmış. Emeklerin için teşekkürler
İyiyim canım. Birazdan İpek’i doktora kontrole götüreceğim. Sen nasılsın?
geçmiş olsun İpek ciğe.İyiyim canım. Birazdan İpek’i doktora kontrole götüreceğim. Sen nasılsın?
Merhaba,
Hepimiz birbirimizden öğreniyoruz,benim tavsiye verecek bir yetkinliğim yok sadece kendi bedenimden deneyimimden yola çıkarak çok araştırarak ürün kullanıp beslendiğimden belki faydam dokunur dedim hepsi bu, teşekkür ederim.
Çok KISA yazdım aşağıya
Bir günüm beslenme ve takviye anlamında şöyle geçiyor;
(Markalar ürün içeriği ve mümkün mertebe katkısız olmaları nedeniyle seçtiğim markalar onları özelden paylaşırım isterseniz çünkü yasak diye hatırlıyorum forum kurallarında :)
Yalnız şunu yazacağım insanlık namına :))yüksek fiyatlardan dolayı alternatif olarak vefa grubu hepsinin muadilini çıkardı çok uygun fiyatlara incelemedim ama sanırım onlara geçeceğim.
Sabah
Zerdeçal hin.cev.yağı ve çok az ing.karbonatından hazırladığım diş macunu ile ağız temizliği
*soğuk sıkım zyağı yaklaşık 1 ymk kaşığı(şişeden diktiğim için miktar yok :))
*1 çay kaşığı organik hindistan cev yağı
*1 su bardağı ılık suya org elma sirkesi 1 ymk kaşığı
*1tatlı kaşığı zerdeçal zencefil karabiber zeytinyağı karışımı
*6 adet spirulina
(bu bir yosun çeşidi günde 6-12 tablet arası alınabiliyor vücudu toksinlerden ağır metallerden arındırıyor,aynı zamanda protein de barındırıyor bu yosunun doğal içeriği ,yani hayvansal ürün kullanmayanlar için de faydalı,kullandığım ürün yerli değil pasifik okyanusundan hiçbir ısıl işlem görmeden gelen tablet derken sadece yosunun sıkıştırılmış hali bir katkı maddesi olmayan Türkiye pazarında satılan bir ürün)
*D3 1000 IU Damla
(Z.Yağı içinde,FDA onaylı,BHA,gluten,koruyucu,tatlandırıcı,şeker,renklendirici ve kimyasal katkı içermiyor)
*DK2 (1 adet)
(OMEGA3,VİT D VE MK-7 içeren Trigliserid formda,İFOS onaylı)
*Omega 3 (2 adet)
(Astaksantin ektresi de içeriyor,trigliserid formda,İFOS onaylı, EPA 680 DHA 470)
*B12
(Metilkobalamin formda,ağızda dağılan tablet)
*Q10
(omega3 ve Ubiquinol içerikli)
içine 1 kaşık org hin cev yağı katılmış org filtre kahve 1 fincan
Gün içinde 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı veya limon sıkılmış sudan 2-3 lt arası
Türk kahvesi içeceksem ö. önce içiyorum.
Kahvaltı ve Öğle yemeği yemiyorum.(Herkesin fikrine saygı duyarım benim doğrum böyle :))
Saat 15.30 ile 16.00 arası:
*Sabah içtiğim zerdeçallı karışımdan üzerine dökülmüş 1 avokado(şekersiz ve yüksek oranda protein,yağ içeriyor)
(çekirdeklerini de suda filizlendiriyorum toprağa ekeceğim)
*1 küçük kase taze yaban mersini yoksa organik ybn mersini suyu (şekersiz ,diğerleri şekerli olduğu için bu iki meyve dışında meyve tüketmiyorum en zorunlu alternatif yeşil elma)
*yiyeceklerle beraber ayda 1 hafta uyguladığım 10 milyar farklı bakteri içeren probiyotik takviyesi(gluten,şeker vs içermiyor)
*yeşiller(ıspanak-pazı-brüksel lah-enginar-bamya-kabak çiğ veya buharda)
*sarımsak turşusu(24 ay karanlıkta himalaya tuzu ve org sirkede bekletilmiş siyahlaşmışı en faydalısı)
*sınırsız yeşil ve siyah zeytin
*en son Magnezyum (demir çinko magnezyum 3 ünden birini alacaksam aynı gün hepsini almıyorum-demirin yükseği tehlikeli tahlilsiz düzenli kullanmamak ve demiri mutlaka c vitamini ile almak lazım-mış :))
Akşam
Kekik çayı
BİTTİOkuma sabrını gösterenlere teşekkür ederim.
Merhaba,
Hepimiz birbirimizden öğreniyoruz,benim tavsiye verecek bir yetkinliğim yok sadece kendi bedenimden deneyimimden yola çıkarak çok araştırarak ürün kullanıp beslendiğimden belki faydam dokunur dedim hepsi bu, teşekkür ederim.
Çok KISA yazdım aşağıya
Bir günüm beslenme ve takviye anlamında şöyle geçiyor;
(Markalar ürün içeriği ve mümkün mertebe katkısız olmaları nedeniyle seçtiğim markalar onları özelden paylaşırım isterseniz çünkü yasak diye hatırlıyorum forum kurallarında :)
Yalnız şunu yazacağım insanlık namına :))yüksek fiyatlardan dolayı alternatif olarak vefa grubu hepsinin muadilini çıkardı çok uygun fiyatlara incelemedim ama sanırım onlara geçeceğim.
Sabah
Zerdeçal hin.cev.yağı ve çok az ing.karbonatından hazırladığım diş macunu ile ağız temizliği
*soğuk sıkım zyağı yaklaşık 1 ymk kaşığı(şişeden diktiğim için miktar yok :))
*1 çay kaşığı organik hindistan cev yağı
*1 su bardağı ılık suya org elma sirkesi 1 ymk kaşığı
*1tatlı kaşığı zerdeçal zencefil karabiber zeytinyağı karışımı
*6 adet spirulina
(bu bir yosun çeşidi günde 6-12 tablet arası alınabiliyor vücudu toksinlerden ağır metallerden arındırıyor,aynı zamanda protein de barındırıyor bu yosunun doğal içeriği ,yani hayvansal ürün kullanmayanlar için de faydalı,kullandığım ürün yerli değil pasifik okyanusundan hiçbir ısıl işlem görmeden gelen tablet derken sadece yosunun sıkıştırılmış hali bir katkı maddesi olmayan Türkiye pazarında satılan bir ürün)
*D3 1000 IU Damla
(Z.Yağı içinde,FDA onaylı,BHA,gluten,koruyucu,tatlandırıcı,şeker,renklendirici ve kimyasal katkı içermiyor)
*DK2 (1 adet)
(OMEGA3,VİT D VE MK-7 içeren Trigliserid formda,İFOS onaylı)
*Omega 3 (2 adet)
(Astaksantin ektresi de içeriyor,trigliserid formda,İFOS onaylı, EPA 680 DHA 470)
*B12
(Metilkobalamin formda,ağızda dağılan tablet)
*Q10
(omega3 ve Ubiquinol içerikli)
içine 1 kaşık org hin cev yağı katılmış org filtre kahve 1 fincan
Gün içinde 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı veya limon sıkılmış sudan 2-3 lt arası
Türk kahvesi içeceksem ö. önce içiyorum.
Kahvaltı ve Öğle yemeği yemiyorum.(Herkesin fikrine saygı duyarım benim doğrum böyle :))
Saat 15.30 ile 16.00 arası:
*Sabah içtiğim zerdeçallı karışımdan üzerine dökülmüş 1 avokado(şekersiz ve yüksek oranda protein,yağ içeriyor)
(çekirdeklerini de suda filizlendiriyorum toprağa ekeceğim)
*1 küçük kase taze yaban mersini yoksa organik ybn mersini suyu (şekersiz ,diğerleri şekerli olduğu için bu iki meyve dışında meyve tüketmiyorum en zorunlu alternatif yeşil elma)
*yiyeceklerle beraber ayda 1 hafta uyguladığım 10 milyar farklı bakteri içeren probiyotik takviyesi(gluten,şeker vs içermiyor)
*yeşiller(ıspanak-pazı-brüksel lah-enginar-bamya-kabak çiğ veya buharda)
*sarımsak turşusu(24 ay karanlıkta himalaya tuzu ve org sirkede bekletilmiş siyahlaşmışı en faydalısı)
*sınırsız yeşil ve siyah zeytin
*en son Magnezyum (demir çinko magnezyum 3 ünden birini alacaksam aynı gün hepsini almıyorum-demirin yükseği tehlikeli tahlilsiz düzenli kullanmamak ve demiri mutlaka c vitamini ile almak lazım-mış :))
Akşam
Kekik çayı
BİTTİOkuma sabrını gösterenlere teşekkür ederim.
İyiyim canım. Birazdan İpek’i doktora kontrole götüreceğim. Sen nasılsın?
Nerde yaptırdınız bu ara yogun arayış içindeyim ne kadara yaptirdiniz
Merhaba,
Cilt bakımını İstanbul'da ve memnun iseniz nereye yaptırdığınızı sorabilir miyim ?
Nasıl bir işlem yapıldı ve ne kadar acaba. Cok teşekkürer değerli yorumun icinGünaydın, ben Dr.Eylem Acar a gittim, memnun kaldım, bakalım sonraki seanslar nasıl ilerleyecek.
Kadıköy caddebostanda yeri.
Kuaför tarzı yerlere pek güvenemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?