Hastane işimiz çok kolay ve kısa sürdü. Ben araştırma hastanesi olduğundan baya bir zorluk yaşarız diye düşünmüştüm. Ama 15 dkda falan işimizi hallettik. Hemen doktorla görüştük. Kan vermemizi istedi verdik. Eonuc mesaj olarak gelicek o zaman gelirsiniz dedi. Bu kadar çıktık sonraGeçmiş olsun hastane işiniz nasıl geçti :)
Amin canımAminn canım inşallah hepimizin yuvasından mutluluk eksik olmasın
Henüz hiçbir şeye karar veremedim ben bakıcambakalım napsam
Hakkınızda hayırlısı olsun hiç beklemedik bir şekilde mucize gibi haberler gelir inşallahHastane işimiz çok kolay ve kısa sürdü. Ben araştırma hastanesi olduğundan baya bir zorluk yaşarız diye düşünmüştüm. Ama 15 dkda falan işimizi hallettik. Hemen doktorla görüştük. Kan vermemizi istedi verdik. Eonuc mesaj olarak gelicek o zaman gelirsiniz dedi. Bu kadar çıktık sonra
İnşallah artık hayırlı bir sonuç gelir
Ay güzel olurrr ama ben alkolü kullanmıyorumki kuzum dekor olarak yapsam alamamda hiçbiryerden. Fişne suyu olmazmıAmin canım
Benim aklımda fikir var
Masada mumlar şampanyalar güllerle evde başbaşa yemegi yapın güzelce süslen oh nasıl harika olur
Ah güzel yürekli arkadaşım inşallah canım benim rabbim hepimizin yüreğindekini nasip etsin inşsllauHakkınızda hayırlısı olsun hiç beklemedik bir şekilde mucize gibi haberler gelir inşallah
Dua edicem perim
Vişne suyu daha uygun şarabı boşverAy güzel olurrr ama ben alkolü kullanmıyorumki kuzum dekor olarak yapsam alamamda hiçbiryerden. Fişne suyu olmazmı
Oh temiz eve gidiceksin migim valla en güzeliSelamlar
Bugun annemdeyim
Dün akşam evi topladım Bugün görümcem evi temizleyecektı o yüzden kızımı anneanneye biraktım
Keyfim on nurmara
aman otur tv izle takıl bölesi en iyisiOh temiz eve gidiceksin migim valla en güzeli
Bugün bende birşey yapamıcam. Regl oldum belimde çok ağrım var. Bir yemek yapcam evde toplu duraun yeter
Bence de dimii ya en sevdiğim zatenÖ
aman otur tv izle takıl bölesi en iyisi
HoşgeldinizMerhaba ben de artık düzen istiyorum. Dağınıklıktan çok sıkıldım. Üşenmek istemiyorum.
Hoş buldumHoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?