- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
Ben de iyiyim, kızımı okula biraktim, eve gelip kahvalti yaptim.İyiym çok şükür canım kahvaltı yapıyorum sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iyiyim, kızımı okula biraktim, eve gelip kahvalti yaptim.İyiym çok şükür canım kahvaltı yapıyorum sen nasılsın
Çıkmadan önce ütü yapsrsan rahat olursun ben çamaşır katlandıktan sonra ütülüyorum hemen hepsini beraber yerleştiriyorum rahat oluyoBugün mutlaka ütü yapmam gerek, cok birikti
Yemek yapasim yok.
Gezmeye gidecem, yemegi hazır söylerim belki kocaya, du bakalım.
Kitap, dergi, Kur'an okumam lazım bugün, dün yapamadim bunları.
Yani özet; bugün bana tembellik (ve özellikle internet, telefon) yok
Evet usenmesem hemen pesine utulesem super olur haklisinÇıkmadan önce ütü yapsrsan rahat olursun ben çamaşır katlandıktan sonra ütülüyorum hemen hepsini beraber yerleştiriyorum rahat oluyo
bence hep yemek yapmakla olmuyo arada dişardan söyle
Bırakınca dediğin gbii büyüyor. Bende o yüzden bırakmamayı öğrenmeye çalışıyorumSaol valla bazen boşveriyorum ama sonra ertesi gün büyüyor işler
Çamaşir katlama işi haftasona bıraktım
Ama işler çok nankör biri bitiyor digeri başlıyo keşke ev ömür boyu tertemiz tutabilseBırakınca dediğin gbii büyüyor. Bende o yüzden bırakmamayı öğrenmeye çalışıyorum
Ellerine sağlık perimGünaydınn
Hayırlı cumalar
Bugün yapacaklarım;
Akşam için yemek yapılacak.
Oturma odasın bir hayli dağınık ve ıvır zıvır dolu onlardan arınıp oda temizlenicek.
Yatak odası ve banyo temizlenicek.
Akşam misafirim gelicek o yüzden yarının yemeğinide hazırlıcam bırakıcam yarın sadece pişirmesi kalsın.
Diğer yerleride bir süpürürüm.
5 vakit namazımı kılıcam.
Kuran okucam öğle vakti bir ara verip.
Ellerine sağlık CanımGünaydınn Wilma11
Ellerine sağlık çok güzel işler yapmuşsın
ben o kadar yoğun bi haftasınu geçirdimki 5 dk oturamadım. Çok yorgunum
Bugünde hastane işlerimiz var. Eşim evde şimdi kahvaltı falN hazırlıyım sonra çıkarız nasipse
İnşallah kuzum Allah razı olsunEllerine sağlık Canım
Hastanede inşallah iyi sonuçlar alırsın güzel haberlerimiz bekliyoruz
Evlilik yıldönümümüzü kutlu olsun perim eşinle nice mutlu seneler dolsun gününüz güzel geçsin işler hallolurYarın ki planım;
Güne sabah namazı ile başlayıp kuran okumak. Namazlarımı eksiksiz kılmak
kahvaltı vaktine kadar evi derleyip toplamak.
Bulaşık makinesini boşaltmak.
Misafirlerin yattığı nevresimleri yıkayıp kurutup yerleştirmek.
Siyah çamaşırları makineye atmak.
Kayınvalidem anneme gelicek. Anneme gidicem öğlen den sonra.
Birdeee yarın bizim evlilik yıldönümümüz
Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir hediyede almadım hala annemden dönerken belki birşeyler bakarım.
Yada güzel bir yemek hazırlarım.
Geçmiş olsun hastane işiniz nasıl geçti :)Hayırlı geceler
Ne yazıkki manevi anlamda hiçbir şey yapamadığım bir gün daha geçti.
Kahvaltı yaptık bulaşıklarını topladım.
Hastaneye gittik hemen. Hastanede işimiz çok çabuk bitti 10 dkda falan ama malesefki İstanbul trafiği koca günümüzü yedi.
Birde birşey vardı bende giderken de uyudum yolda eve geldim yine uyudum saatlerce.
Yemekte dışardan yedik.
Yaptığım sadece 3 makine çamaşır yıkadım astım
Aminn canım inşallah hepimizin yuvasından mutluluk eksik olmasınEvlilik yıldönümümüzü kutlu olsun perim eşinle nice mutlu seneler dolsun gününüz güzel geçsin işler hallolur