verilmiştir..

sebepsi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
518
8
118
arkadaşlar birbirimizin beğendiği kıyafetleri takas edelim yok mu s beden kimse.........

arkadaşlar birbirimizin beğendiği kıyafetleri takas edelim yok mu s beden kimse.........

arkadaşlar sayfada hiç kullanmadığım çanta var okula giden kızınız varsa çok güzel sıfır daha....

$yeni8.jpg $yeni2.jpg Eki Görüntüle 1024311 Eki Görüntüle 1024314 $yeni4.jpg $yeni7.jpg $yeni1.jpg $yeni6.jpg $yeni9.jpg $yeni3.jpg
resimleri farklı kaydet. sonrADA TEK TEK EKLE CANM

tamam canım sağol yapacam şimdi canım bunlarrrrrr

Son düzenleme:
canım daha bak bişeyler takas yapalım napcaz bu kadar kıyafeti hiç olmazsa değiştirelim.....

2.sıradaki siyah tayt satıldı
7.sıradaki siyah tayt satıldı
8.narçiçeği hırka ayrıltıldı
9.sıradaki hırka ayrıltıldı
10.satıldı. diğerlerinden istediğin varsa takas yapalım

canım daha bak bişeyler takas yapalım napcaz bu kadar kıyafeti hiç olmazsa değiştirelim.....

elinde başka ekleyeceğin bişey var mı canım sana söylediklerim haricinde beğendiğim ya da ihtiyacım olan bişey yok çünkü canım

2.sıradaki siyah tayt satıldı
7.sıradaki siyah tayt satıldı
8.narçiçeği hırka ayrıltıldı
9.sıradaki hırka ayrıltıldı
10.satıldı. diğerlerinden istediğin varsa takas yapalım

canım diğerlerini alayım o zaman

canım diğerlerini alayım o zaman

canım elimde kalanlar bunlar şuan diğerleri ya satıldı ya da ayrıltıldı şuan. ben bunların fiyatına bakayım bazıları bi ara indirmdeydi geçici süre içinde şuan indirimde olmayan var. fiyatlarına bakayım toplam fiyatı söyliyim.sende bana söyle ona göre o fiyat üzerinden takaslaşalım

canım elimde kalanlar bunlar şuan diğerleri ya satıldı ya da ayrıltıldı şuan. ben bunların fiyatına bakayım bazıları bi ara indirmdeydi geçici süre içinde şuan indirimde olmayan var. fiyatlarına bakayım toplam fiyatı söyliyim.sende bana söyle ona göre o fiyat üzerinden takaslaşalım

tamam canım........

Back