verem olucam artık

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
evet bitmeyen sorunlarımla yine ben....kendi kafandan uyduryosun bunları yaşamıyosun beynin sana oyun oynuyo diye atıp tutacak bikaç arkadas yorumun en bastan yapıp gecerse çok sevnirim.onların yasattığı sinir harbini bian önce atalatayımda gercekten ilgilenen arkadaslardan saglıklı yorumlar alayım
son günlerde zaten eşimle sorunluyuz bildiğiniz üzere üstüne hep yenilerini eklemeye devam ediyor.ben zayıf bi bedene sahibim.ve eşimin ailesine her gittiğimde şaka yolluda olsa bu zayflıktan dem vurup sinirimiz bozarlar bu konuya takığım eşimin anlamış olması gerekirdi şimdiye dek..
gecen bana esofman almak için dıarı çıktık bulamadım istediğim gbi bişey dedim eşime ben öyle bol kesmbi model istemiyorum dar olsun poları üstüme otursun dedim.
aldığım cevap evet bol kesim iyice zayıf gösterir(bu sadece bi örnek her kilo muhabbetnde farkında olmadan kurduğu her cümlede zayıflık kusurmus gbi bi izlenim veriyor)bişey demedm aradn bkaç gn gecti durumları düzeltnde spor salonuna yazdırsana beni sıkılasayım dedim (aslında her defasında önüme çıkan zayflıktan bıktım kilo alamk için gidecektm spor salonuna) nabcan spor salonunda iyice zayflarsın dedi niye zayf olmak kusurmu dedm ne alaksı var dedi.bu potlar o kadar çokki artık patladım aldım karsıma dedimki bak sen evlendikten sonra brden 5 kilo aldın gbeğin çok çıktı ben hep bu haln çok tatlı verme diyorum hc eleştrmiyorum yada kalbni kırcak bişey demiyorum dedim.5 kilo çok farketmezki çok almadım dedi.biz sennle tansıtıımızda suanki kilomdan 4 kilo fazlaydım ben o zmn 4 kiloda farketmez ama öle davranmıosun dedim.ilk tanısttıımızda millet senn fiziğinde olmak için para döküyor çok güzel fiziğin var sakın kilo alma diyodun ne zmn evlendik annenler kiloma takmaya basladı etkilendinmi nabtınsa böle böle davranıosun dedim kırıldıımı anlattım.her zmnki cevapları aldım tabi.ne alaksı var olurmu öle şey vs..bu günün sabahı dısarı çıkıcaz iki tane pant çıkardım hangisini gyeyem die sordum eşime...pantolonu tutttu çocuk pantolonu gbi ya dedi bastı kahkahayı.daha dün konusmusum sabah yaptıına bakın çok gücüme gitti..(her kadın eşi tarafından seksi dişi kadın gbi kadın olarak görünmek iste o resmen bana çocuk dedi)sonrada geldi sarıldı kırıldınmı sen benm eşim deilmisin şaka yaptm vs die hep görünüşmle ilgli şaka yapıosun ama beenmiodun nie evlendin psikolojmi bozuosun artık dedm konu uzadı.ben baırcama o bağırdı tabi bıktım yeter artık takıntılısın olmaz böle bu iş falan die...neyse sonra sözde biz barstık ama kalpler kırık akşam iş için bi kokteyle gitti ama misafr olarak yada yemeğe falan değil içeriğini yazamıyorum ama çalışmaya gitti.alkol almıs eve geldi sarıldı özledim diye tamm düzelcez artık dediğim anda içki kokusunu aldım.bu beni hiçe saymaktır o işe gidiyo ben gece 2 lere kadar onu bekliyorum o çalışırken içiyo.insan düşünmezmi ben çalışmaya geldim eve gidince eşim bana sorar niye içtn diye kızar üzülür der bi düşünür ama nerde.yattık gnlümü almaya çalıştı gönül almasıda tm özür dilerm.yapar eder özr dileynce hersey geciyoya alışkanlık haline gtrdi artık.ben hc bişey demiyorum sana yaptığın çok ayıp dedim sadce bu işe gidince normal parasından çok az bi mktar fazla ekstra para alma gbi bi durumu vardı 50 lra bişey çok olsa içim yanmaz onu verdilermi dedim.vermediler dedi yattık uyuduk.bugn gel sana tşört alayım dedm hadi bende sana alayım dedi.sen o 50 lrayıda aldın dmi dedim.almadım dedi aldın biliorum dedim nerden biliosun dedi.almasan ayın sonunu görmeden alışveriş işine grmessin sen azda olsa fazla paran vardr kesn dedim basladı gülmeye aldım dedi.sana pes dedim şu kadarcık para için bana yalan söyledn almadım dedin dedim.çok uykum vardı öle dedim dedi.çocuk var sanki karsısında yalan söylemiş özrü kabahatinden büyük açıklaması yne yalan..ben bu adamla nabıcam bilmiyorum hayallerm benden çok uzakta yasadıım saçmalıklara eşimi hc tanıyamamıs olmama inanamıyorum.çok yoruldum

Amanede yapma arkadaşım. Haksızsın demiyorum, gönül ister ki insanın eşi anlasın her halinden ama senin eşin böyle bir adam değil ve değişmeyecek.

Bak canım ya eşinin bu hallerine alışacaksın yada her gününüz böyle huzursuz geçecek. Keşke görmezden gelebilsen. Keşke hiç bir şeyi takmasan. Hani arabaların arkasında yazan bir söz var ya; Hayatı tespih yapmışım diye :)

Belki cevap yazmayacaksın yine ama olsun ben yine de şu durumunu paylaşmak istedim seninle. İster inan ister inanma ben anlıyorum seni gerçekten. Çünkü bende benzer şeyler yaşıyorum.

Eşine güvenmiyorsun değil mi? Eminim tam anlamıyla güvensen bu şakaları seni rahatsız etmez. Ama eşine güvenmeye çalış. O sana zayıfsın dedi ya sende ona şişmanladın de. Sende ona takıl yani.

Bende eltim sebebiyle eşimle çok sıkıntılar yaşadım çünkü eşimi çok seviyorum onun herhangi bir kadınla ilgili iyi, güzel bir şeyler söylemesi beni çok rahatsız eder abisinin eşi bile olsa. Ben çok problem yaptım bunu eşimde malum erkek odunluğu sebebiyle anlamadı beni.

Yapma canım. Hayatı zehir etme kendine...

bence eşiniz haklı siz bu konuyu fazla takıyorsunuz. kv ve eşinizin söylediği cümlelerden alınmanız biraz yersiz bence. madem bu kadar rahatsızsınız hemen bi diyetisyene gidin bi kaç kilo alın derim.

çok kafana takıosun canım yaa...
ne derlerse desinler.. bende zayıfım ama kendimle barışığım..
eşim bi keresinde bana bu gidişle çocuk reyonundan giyinmeye başlıcaksın dedi.. güldük beraber... ben bunu kompleks haline getirirsem kendime zarar veririm.. eşim biraz kilo aldığı zaman bende ona karnında ki kaç aylık falan diorum :) gülüoruz yani..
eltim görümcem biraz kilolu insanlar.. zayıfsın biraz kilo al deyip duruolardı, kilo alıyım da sizin gibi mi olayım.. ben memnunum halimden dedim :) o günden sonra tek kelime etmediler..
birbirinizi kırdığınıza değmez... eşine bi daha sakın bana böyle şakalar yapma,ciddi anlamda kırılıorum de.. eğer sende kilo almak istiosan madem kilom senin gözüne batıyo, boş boş oturma o zaman git kilo aldırıcı bi formül öğren de gel de.. :)

Size sürekli zayıfsın diye laf sokan insanlar mükemmel mi. Öncelikle bunu düşünün derim. Dönüp kendilerine baksınlar. Allah'ın yarattığını beğenmemek sırf diğerlerini üzmek için yorumlar yapmak kimsenin haddine değil. Kime ne kimin kilosundan vs. Haa iyi niyetle söylenir o ayrı onu da siz ayırt edebilirsiniz zaten.

Eşinizin de size "sen onları takma sen benim için olduğun gibi !!! güzelsin demek" yerine habire espiri (nasıl bir espririyse artık) yapması hiç de normal değil. İnsan sevdiği insanın habire üstüne üstüne gider mi, hoşlanmadığını söylemiş bir de.

Diğer insanları takmayın. Ne düşünürlerse düşünsünler yaa. Eş olayı sıkıntı tabi, gidip içmek filan bana çok tuhaf geliyor bir de yalan var üstüne.

Son düzenleme:
o bu değilde eşinin 50 lira para için sana yalan söylemesi inan midemi bulandırdı.. okurken suratım ekşidi resmen..
bide senin ısrarın sonucu üstelik gülerek itiraf etmiş.. ne yüzsüzlük, ne düşük çocukca bi zihniyet..
Allah sana sabır versin ne diyim..

o bu değilde eşinin 50 lira para için sana yalan söylemesi inan midemi bulandırdı.. okurken suratım ekşidi resmen..
bide senin ısrarın sonucu üstelik gülerek itiraf etmiş.. ne yüzsüzlük, ne düşük çocukca bi zihniyet..
Allah sana sabır versin ne diyim..

aynı şekilde bende en çok buna kafayı taktım nasıl yalan söyler bana 3 kuruş para için.güvenim kalmadı artık eşime.yaptıkları birikip dağ oldu içimde

Ben de çok zayıfımdır. Hatta en son eşim dalga geçti kıyafetlerini çocuk reyonundan alalım diye. O sırada mağazanın önünden geçiyorduk ve ben de gel o zaman dedim soktum mağazaya. Sonuç: 12-13 yaş reyonundan bir trençkot aldık bana :) Güle güle de giyiyorum. Çünkü eşimin şaka yaptığını ve beni sevdiği için benimle bu kadar çok uğraştığını biliyorum. En önemlisi kendimi sevdiğim ve kendimle barışık olduğum için başkalarının dedikleri çok da önemli değil zaten.

herşeyi falza takıyosunuz gibi geldi bana ne olmuş yani bol olur dese veyahut sana şaka yapsa .bence eşinizin aillesinden çok kendinizdeki kilo azlığı durumunu siz sorun etmişsiniz kendiyle barışık insan millewti niye umursasın ki. memnunsanız halinizden sıkmayın canınızı

Bu yüzden mi verem olacaksınız demek geliyor içimden ama...
Sizi az çok biliyorum ya.
Evet sonunda kendinizi hasta deceksiniz siz.
Herşeyi kafanıza takıp büyüterek.
Ve olan sadece size olacak.
Bana kızıyorlar destek alın dediğimde ya.
Başka yapabileceğiniz bişey var mı?
Önünde sonunda kendinizi gerçekten hasta edeceksiniz.
Değmeyecek, bu kadar büyütülmeyecek konular yüzünden..
Küçük şeyleri kafanıza takıp sorun ederken asıl sorunları (yalan gibi, para konuları gibi) konuşamıyorsunuz.
Çünkü öyle çok şeyi sorun ediyorsunuz ki, kaynayıp gidiyor arada.
Az konuşursanız, az kelime kullanırsanız ne demek istediğiniz akılda daha çok kalır.
Vıdı vıdı vıdıdan öteye geçemiyorsunuz sanki siz....

Bence etrafa bu ön yargiyi siz veriyosunuz ve farkinda degilsiniz.

Ornek ben kendimden veriyim.
Disarda kilo almamaya ozen gosteren,kilo saglik sorunu yaratan bir durummus gibi davraniyorum. Esimin ailesi bana hep supersin 2 cocuk hala nasil basariyosun boyle kalmayi diye iltifat ediyo.
Ama annemler biliyo ben ne yersem kilo alamiyorum. Bazen asiri zayiflik bana halsizlik yapiyo. Ve surekli ye bisiler diye diretiyolar hastalansam hep zayifsin ondan oluyo yakinda ericeksin, bazen dalga gecerler yanlardan sana ek yapalim diye:))

Iki taraf farkli dusunuyo ve farkli goruyo. Bunu ben yonlendiriyorum ama.
Bence sen kendinden memnun degilsin ve kim ne dese sana batiyo gibi..

sana zayıf dedikleri için mi verem olacan yapma arkadaşım ya
kocanın para mevzusunda yalan söylemesi sorun
ama zayıflık sorun degil bence
kv banada der sen kilo verdin diye bende hadi ya öylemi ben hayatımdan ve kilomdan memnunum der sustururum bu kadar basit

Para konusuna da haklısın ben de uyuz oldum.
Yalan yalandır. Bu konuda tavır yap.
Öncekilerden farklı bir tavır olsun eşine dokunsun, diğer tepkilere alışmıştır:KK14:

Ama arkadaşım hiç işini bilmiyorsun diğer konularda.
Resmen kendime güvenim yok, kendimi beğenmiyorum acaba güzel miyim
diye bas bas bağrıyorsun.
Sen bu kadar takıntı yaparsan, bunu belli edersen seni çekemeyenler de
bu hassas noktanı kullanır..

Yok başka kadına baktı, yok kanaldaki kadına dikkatle baktı.
yok ona güzel dedi yok pantolonuma baktı çocuk pantolonu deyip
kahkaha attı.
Evet benim de sinirim bozulur belki haklı olabilirsin.
Ama tepkin kavga olmasın boz onu. Sen de alay et, dediğine bin pişman et!
Sen kendi göbeğine bak ahaahah 50 yaşında adamlar gibisin de.
Saçı mı dökülüyor. Ben yine çocuk gibi duruyorum iyi, sen kellikten dede gibi duruyorsun ahahahah de.
İyi ki aldım seni aşkım yoksa evde kalacaktın de.
Sonra da şaka yaptım biz şakacı bir çiftiz değil mi sen benim kocamsın de:KK34:
Sen delirt onu..

Ben de fazla kilolarımı takarım. Eşim güzelsin güzel der tabi hoşuma gider yalandan da olsa bunu duymak.
Ama emin ol evet çok kilo aldın kalçan aldı başını gidiyor falan dese emin ol yemeğin salçalısı kadının
kalçalısı bebeğimmmm :KK8: sen göbüşüne bak ama der geçerim.
Hiç de kafama takmam ayol.
Bunlarla hasta mı etcem kendimi?

Kv kilona bişey mi diyor zayıflığını mı beğenmiyor.
Ama oğlun bayıldı bana ve beni seçti de kapat çenesini...
Bu kadar basit...İnsanları değiştiremezsin kendini değiştirmeye çalış..

canım para konusunda bırsey demıycem ama kılo konusunda kırılmanda haklı buluyorum senı..ınsanın takıldıgı bır konu hakkında esprı yapılması hos degıl ve ınsan ıster kı kocası onu begensın kadınsı bulsun.. ya ne dıcem sana kac kgsun bılmıyorum ama forumda okumustum bızım bır tanıdıkta yaptı hergece 1 bardak sute 15-20 tane bebe bısk koydular ayda 3 kg aldılar..( ne kadar saglıklı bılemem tabıkı ama 1 aydada herhalde bırsey olmaz) bunu esın ıcın degıl senın ıcın soyluyorum canım sen kendını daha ıyı hıssedersın belkı kg alınca canım daha guvenın olur kendıne ve esının gozunde de komplekslı gıbı gorunmessın boylece..

eşin zayıflığınla dalga geçebilecek kadar takıntısız biri olmanı istiyor, hatta zayıf olman hoşuna gidiyor.seni seviyor istiyor kırmak istemiyor.ama çok takıntılısın,ısrarlısın kardeşim.böyle olmaz.rahat ol,espri yap.eğer seni başkaları zayıf görüyorsa, ''ne o? kıskandınmı ahahah'' yada ''sen de bana kilolalrından versene'' tarzı konuşmakta çekinmemelisin.eğer sen kendini zayıf görüyorsan porsiyonlarını arttır hareketini azalt kilo al.bu kadar basit.ama hayatı eşine de kendine de zehir etme bu takıntından ötürü...kolaylıklar.

ya bir konundada mantik olsun arkadasim yaa......sen neden tedavi olmuyorsun ??? bu gidisle senin sonun kafayi yemis yanliz bir bayan olcaksin ...

Kilo alman kolayda sende asiri sinir oldugunu dusunuyorum , o yuzdende kilo alman zor

Canım bende zayıfım özellikle doğumdan sonra eski kilomdan daha da zayıf oldum.Benim eşim de der hep yemek ye kilo al.Arar sorar işyerinde ne yedin ekmek ye şunu ye bunu ye vs,böyle çocuk gibi oluyorsun diye . bende ilk başta takıyordum bana böyle dedi diye ama artık bende memnunum halimden yiyorum ama almıyorum senin için almaya çalışcam deyip geçiştiriyorum....

Para konusunda benim eşimde aldığı şeylerin fiyatını eksik söylerdi en son patladım artık doğruyu söylüyor ama bunu öğrenmesini bayağ bir zaman aldı..Fazla takmamaya çalış canım bende herşeyi takardım ama inan zamanla alışıyorsun takmamaya

inanın herkes o kadar büyük sorunlarla uğraşıyor ki okuyunca konunuzu herhalde siz hiç sorun görmemişsiniz bunları takıp kendinizce sorun çıkarıyosunuz diye düşünmeden edemedim kusura bakmayın..

ben ikiz annesiyim şuan çocuk reyonundan giyiniyorum ne var ki bunda etrafımdaki insanlarda nasıl bu kadar kısa zamanda onca kiloyu verip zayıf olduğumu soruyolar..

siz kendinizle barışık değilsiniz, kendinizi sevmiyosunuz ilk önce siz kendinize değer verin sevin ki; etrafın söyledikleri o zaman hiç umrunuzda bile olmaz..

şu konuda haklısınız eşinizin size yalan söylemesi hoş bir şey değil, bana kalırsa bunun için uyarıda bulunun eşinizi diğer konularda kafanıza takmayın..

X