Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hayret ki ne hayret. resmen televizyonluk, gazetelik bir olay. Allah kolaylık ve sabır versin arkadaşım sanaaa. özel okulda daha zor bu işler. insan bu kadar kutsal bir mesleği yapıyor ama bazen kendini bunlar gibiler yüzünden ne kadar değersiz hissediyor değil mi? ideallerini bir rafa kaldırıp çarka uymak mı? yoksa sonuna kadar direnmek mi?seni o kadar iyi anlıyorum ki
ben özel bir okuldayım perşembe günü akşam eve dönerken telefon etti müdürcüm filan beyin karnesinde notu düşük gelmiş de düzeltmem gerekirmiş olsun dedim onun hakkı 1di ben lütfettim dedim bugün e-okula baktım beyimiz basmış parasını müdürümde 30 yıllık eğitimsiz benim notu değişmiş ... sinirimden ellerim titriyor
müsade ederseniz söylemeden geçmek istemedim...
"malatya'da bir kenar mahalle okulunda ing. öğretmeniyim."
bu "kenar mahalle" kısmı hoş durmamış,sanıyorum farkında olmadan yazılmış olsa gerek...
öncelikle davranışınızı takdir ediyorum...sizin gibi eğitimcilerin olması ,eğitimdeki güven duygumu ayakta tutuyor...
ancak şunu da müsade ederseniz söylemeden geçmek istemedim...
"malatya'da bir kenar mahalle okulunda ing. öğretmeniyim."
bu "kenar mahalle" kısmı hoş durmamış,sanıyorum farkında olmadan yazılmış olsa gerek...
tatlım bir kere daha oku istersen. sevgiler.evet benimde bu kısım dikkatimi çekti.sinir anında yazılmış bir cümledir diyeceğim ama topikte iki yerde daha kullanmış bu tamlamayı konu sahibi arkadaş.
torpilin her çeşidine karşıyım aslında.hele karşınızdaki öğrenci gayretsiz ise.(annem emekli öğretmen,onun zamanındada vardı böyle tipler.)
ama burda olayı gerçekten çok iyi anlamak istiyorum.öğrenci lise öğrencisiydi sanırım.sizin deyiminizle kenar mahalle okulunda okuyan bir öğrenci ve velisi büyük ihtimalle gelecekten fazla bir şey beklemiyordur.belkide not ortalamasını falan tuttrurup meslek okuluna geçiş yapabilmek niyetleri.
eğitim sistemimizde okullarda okutulan yabancı dilin koskoca bir sıfıra eşit olduğunu ve okulda öğrendim ingilizceyi dediğinizde demekki bilmiyorsun diye yorum yapanları düşünürsek biraz sert davranmış olabilirmisiniz acaba?
yani notu 2 ye çıkarsanız,belki çocuğa ders olurdu.diğer öğrencilerinde notunu yükseltirdiniz biraz ve durum eşitlenirdi.müdürüde kırmamış olurdunuz.
hani fakültede ders okutsanız notları gram yükseltmeyin diyeceğim.nede olsa mezun olunca hayatını burda aldığı eğitim ışığında sürdürecek öğrenci.ama bir kenar mahalle okulunda,ilerde mutlaka takviyesi gerekecek bir ingilizce dersinden bahsediyoruz.
benim görüşüm bu....