• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

verdiğim kiloları geri alırmıyım?

dilhan_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
4
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar dogum sürecinde 30 kiloya yakın aldım yaklaşık olarak 12 kilosunu diyetisyenimle 4 ay da verdim, sonrasında arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine sağlık bakanlıgı onaylı bir ürün kullandım 3 ay gibi bir sürede 18 kilo verdim kalori veya porsiyon hesabı yapmadan ilk defa aç kalmadan kilo verdim ama endişem verdiğim kiloları geri alırmıyım diye :(

dietisyenle beraber kilo vermeniz cok daha saglikli olur diye düsünüyorum
aldiginiz ürünle ilgilide bana kimse diet ürünlerinden bahsetmesin:)
haftanin bir günü kilonuzu not edin gözden kacirmayin baktinizki 500 gram bile olsa tarti fazla gösteriyor
hemen bunu vermeye calisin ama diet ürünlerinden size tavsiyem uzak durmaniz
herkeste böyle olcak diye birsey yok ama ben nerdeyse ölümden döndüm verdiklerimide bir güzel fazlasiyla aldim
simdi saglikli beslenmeye calisiyorum spor yüzme v.s derken ,daha güzel ve saglikli kilo verdigime inaniyorum..
Allah yardimciniz olsun kolayliklar versin insallah..

öneri ve tavsiyeniz için çok teşekkürler evet dikkat etmek gerekiyor piyasada zaten yüzlerce ürün var bende sizin gibi çok denedim hatta sağlıgından olan arkadaşlarım oldu tavsiye üzerine başladım ama doktorumada sordum okey alınca kullanmaya başladım xxx dediğiniz gibi kilo haftada bir tartılıp sonucu not etmek lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X