Çalışsa bile englasyon nedeniyle çocuklar için verilen nafakanın da artması lazım bence. İl içi servis geçen sene 1000 TL, bu sene 2000 Tl oldu. Çocuğa bi ayakkabı geçen sene 300 tl ise bu sene 600 tl oldu.Neden arttırdınız? Calısmıyor musunuz?
600₺ ye ayakkabı var mı gerçekten? Ben en son 2 ay önce 750 ye aldım markasız ayakkabı :) şuan 1000₺ Dir En ucuz ayakkabı. Bugün gözlük almaya gittim göz numarası değişti,en ucuz modeli seçtim camlarla birlikte 2900₺ Adam daha 2 aydır nafakayı atmadı sürekli içeri giriyorum.Çalışsa bile englasyon nedeniyle çocuklar için verilen nafakanın da artması lazım bence. İl içi servis geçen sene 1000 TL, bu sene 2000 Tl oldu. Çocuğa bi ayakkabı geçen sene 300 tl ise bu sene 600 tl oldu.
Tek maaşla çocuk büyütmek zor artık..
allah ferahlık versn çok zor,600₺ ye ayakkabı var mı gerçekten? Ben en son 2 ay önce 750 ye aldım markasız ayakkabı :) şuan 1000₺ Dir En ucuz ayakkabı. Bugün gözlük almaya gittim göz numarası değişti,en ucuz modeli seçtim camlarla birlikte 2900₺ Adam daha 2 aydır nafakayı atmadı sürekli içeri giriyorum.
şuan bile gitse ileride mutlaka rast gitmeyecektir diye düşünüyorum.allah ferahlık versn çok zor,
psikoljk olarak cidden yıpratıcı , maddi yönün yanında...
bir de ne bir takdr ne bir minnet, işleri rast gider mi sanıyorlar
onun manipulasyonları kelimeleri, konuşma tarzı o kadar rahatsız edici ki. görmezden gelmek bile yaramıyor.Eski eşin her dediğini duymayacaksın.
Burcu neydionun manipulasyonları kelimeleri, konuşma tarzı o kadar rahatsız edici ki. görmezden gelmek bile yaramıyor.
aslan burcu ama onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum hasta, rahatsız o :)Burcu neydi
Sakin olmaya çalışın Rabbim yar ve yardımcınız olsun erkekler boşanma döneminde ve sonrasında çok çirkinlesebiliyorlaraslan burcu ama onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum hasta, rahatsız o :)
Aslan burcunda acayip bir ego ve bencillik vardır maalesefaslan burcu ama onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum hasta, rahatsız o :)
evet herşeyi faturalandırdım. bütün giderlerimi. kazanıcam bu davayı eminim.Sakin olmaya çalışın Rabbim yar ve yardımcınız olsun erkekler boşanma döneminde ve sonrasında çok çirkinlesebiliyorlar
Boşanan çoğu kadın mağdur oluyor maalesef
Rabbim size bol rızık versin evladınız ile mağdur olmadan rahat bir hayat yaşayın inşallah
Aldığınız herşeyi faturalari ile dosyaniza ekleyin
Çocuğun servis i okul masraflarını da ekleyin
Kendi maaş bordrosu ve kira vs giderleri de
Lütfen muhatap olmayın
Sizde ona zamanında verdiğiniz sevgiyi zamanı aşkı haram edin ve Rabb'im e sığının
Bir süre tamamen psikolojiniz düzenlene kadar kimseyi hayatınıza almayın yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin herşey gönlünüzce olsun
İnşallah herşey çok çok güzel olsun sizin içinevet herşeyi faturalandırdım. bütün giderlerimi. kazanıcam bu davayı eminim.
ben hayatıma kimseyi almamaya kararlıyım zaten erkeklerden iyice tiksinmeye başladım hepsi pislik.
umarım benim işlerim iyi olsun kızımla sakin güzel bir hayat yaşiyim başka birşey istemiyorum.
teşekkür ederim, inşallah.İnşallah herşey çok çok güzel olsun sizin için
Neden anne olmayı tercih ettiniz ? Ne zaman konu açsanız öyle bir konuşuyorsunuz ki ? Insana evladı bu kadar yük gelir mi ? Bazı zaman gelir zor çok iyi anlarım ama ne zaman konu açsanız çocuktan bir yük gibi bahsediyorsunuz. O bu dünyaya gelmeyi secmedi ki bu sizin tercihinizdi . Özel hayatım yok dediniz yahu siz bir adamla aynı evde yaşıyordunuz . Sizin bir hayatınız var ve devam ediyor gayette . Herşey üstümüzde derken kimin üstünde olacaktı ? Bu kadar bakamıyorsaniz verin çocuğu babasına yuk olarak gördüğünüzu hissetmiyor mu sizceevet aşırı zorherşey üstümüzde tabiki bunalıma gireriz hayat yaşamıyoruz ki. en zor zamanları bunlar ileride büyüdüklerinde bizimle kalmak istemeyecekler o zaman kolaylaşıcak ama yaş da geçiyor. annelik kölelik ya
Bilmem merak ettim ..aslan burcu ama onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum hasta, rahatsız o :)
geldi yine saçmalama perileri :)Neden anne olmayı tercih ettiniz ? Ne zaman konu açsanız öyle bir konuşuyorsunuz ki ? Insana evladı bu kadar yük gelir mi ? Bazı zaman gelir zor çok iyi anlarım ama ne zaman konu açsanız çocuktan bir yük gibi bahsediyorsunuz. O bu dünyaya gelmeyi secmedi ki bu sizin tercihinizdi . Özel hayatım yok dediniz yahu siz bir adamla aynı evde yaşıyordunuz . Sizin bir hayatınız var ve devam ediyor gayette . Herşey üstümüzde derken kimin üstünde olacaktı ? Bu kadar bakamıyorsaniz verin çocuğu babasına yuk olarak gördüğünüzu hissetmiyor mu sizce
ego tavan zaten ya onda ki ego kıvanç tatlıtuğ da yokAslan burcunda acayip bir ego ve bencillik vardır maalesef
Kendini nimetten sayiyorsa tabiego tavan zaten ya onda ki ego kıvanç tatlıtuğ da yok
ay ne nimet ne nimetKendini nimetten sayiyorsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?