• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verdiği bir kuruşu bile helal etmiyormuş!

Birkac yorumdaki ifadeden. Bunu herkese soylemem. Senin kafani begendim o yuzden söylüyorum. Kotu bir sey degil bu. Haksızlığa ugrayan insanlarin zihinlerindeki yorgunluk hali. Ben de cok sakinim ancak zaman zaman ben de giderim. Bu ülkede zihni saglam tutmak zor. Zaten gelen yorumlara bakınca da bunu görebiliriz. Baskasinin acisini gelinini kiskanan kaynana edasında "ama ben-benim annem-eltim cok daha fazlasını cektiiii. Sikayet edebilmen icin en az onlar kadar cekmelisiiin" mantiginda karsilayan insanlarin oldugu bir yerde zaten bilinci sağlam tutmak icin destek gerekmesi cok normal. Kaldi ki senin bir de ondan sonra mutlu olman ihtimalini kendine hirs edinmis biriyle mucadele etmen gerekiyor.
haklısın böyle biri ile mücadele ederken terapi almam şart o konuda haklısın. almak istiyorum da zaten bana çok iyi geleceğini düşünüyorum ama fiyatlar şuan çok yüksek durumumu düzeltip o şekilde gidip alıcam mutlaka.
ülke şartlarında dediğin gibi herkes almalı aslında.

Jameya donup dolasip ayni olaylarin etrafinda donmekten yorulmadin mi? Biz okuyup geciyoruz ama senin psikolojini dusunemiyorum kendine yazik ediyorsun. Bir sal su adami artik.
üüfff geldiniz yine sal şu adamı cılar! ben mı salmıyorum adamı neyi tekrarlıyormuşum oku geç yada hiç okumadan geç istersen senin için daha iyi olur.

üüfff geldiniz yine sal şu adamı cılar! ben mı salmıyorum adamı neyi tekrarlıyormuşum oku geç yada hiç okumadan geç istersen senin için daha iyi olur.

Yoo ben senin tutarsiz dizi tadindaki konularini okumayi cok seviyorum. Rahatsiz degilim yani. Aksine senin iyiligin icin yazmistim ama neden bu kadar sinirlendin anlamadim. Zaten cok da umrumda degil.

Yoo ben senin tutarsiz dizi tadindaki konularini okumayi cok seviyorum. Rahatsiz degilim yani. Aksine senin iyiligin icin yazmistim ama neden bu kadar sinirlendin anlamadim. Zaten cok da umrumda degil.
Canım seviyorsan oku o zaman :) şu ‘’sal artık şu adamı’’ mevzusuna sinirlendim. Ben adamı salmamış filan değilim beni kendisiyle uğraştıran yine kendisinin yaptıkları yoksa ben muhattap olmuyorum bile adamla. Adamın suratını görmeye,sesini duymaya tahammülüm bile yok.

Hepsini dosyaya ekledim herşeyi. Avukatım zaten ilgileniyor bu konu ile ama birşey yapabilir mı acaba?
Sizi tahrik edip yanlış adım atmanızı da sağlıyor olabilir. Cevap vermeyin yalnızca mahkemeye bakın

Sizi tahrik edip yanlış adım atmanızı da sağlıyor olabilir. Cevap vermeyin yalnızca mahkemeye bakın
evet pis herif onu yapmaya çalıştı zaten beni tahrik edip yazdıklarımı ekran görüntüsü aldı ama bu nafaka arttırma davasında kullanabileceği birşey yok sonuçta. ekstra dava açarsa da açsın umurumda değil.

Bende bunu yazmaya gelmiştim muhattap olmayın bence
cevap vermemem daha doğruydu ama her seferinde aynı oyuna geliyorum ya. kullanabileceği birşey yok ama nafaka arttırma davasında ''senin canını yakarım'' dedi derse hakim totosuyla güler :D

cevap vermemem daha doğruydu ama her seferinde aynı oyuna geliyorum ya. kullanabileceği birşey yok ama nafaka arttırma davasında ''senin canını yakarım'' dedi derse hakim totosuyla güler :KK70:
verdiği nafaka dışıunda çocuğa kıyafet ayakkabı vs alıoyor mu?
ne kadar zmanda bir görüyor, ve senin çevrende çocuk bakımnda sana destek olabilicek birileri var mı

verdiği nafaka dışıunda çocuğa kıyafet ayakkabı vs alıoyor mu?
ne kadar zmanda bir görüyor, ve senin çevrende çocuk bakımnda sana destek olabilicek birileri var mı
verdiği nafaka dışında en son kışın 5 parça kıyafet aldı o zaman da ben link 3 ay boyunca gönderdim alsın diye, bana hakaret ede ede aldı ruh hastasısın sen diyordu link gönderdiğim için. onun dışında herhangi birşey almıyor. annem çok destekçim çok şükür.

verdiği nafaka dışında en son kışın 5 parça kıyafet aldı o zaman da ben link 3 ay boyunca gönderdim alsın diye, bana hakaret ede ede aldı ruh hastasısın sen diyordu link gönderdiğim için. onun dışında herhangi birşey almıyor. annem çok destekçim çok şükür.
ne güzel benm bir tanebile destekçim yok çocuk bakımnda:KK43:
babası alır ama haftada iki gece , bununla teselli olmalımıyım..
bazen inanılmaz öfke geliyo bana da, ben de sadce 4000 nafaka alıyorum

aynı evde misnz annenle

ne güzel benm bir tanebile destekçim yok çocuk bakımnda:KK43:
babası alır ama haftada iki gece , bununla teselli olmalımıyım..
bazen inanılmaz öfke geliyo bana da, ben de sadce 4000 nafaka alıyorum
çok zor ya kaç yaşında? haftada 2 gece alıyorsa mutlu olun benim eski eşim senede 3 defa filan anca alıyor 1 er gece. ama bu yaz göndermeyi düşünüyorum 1 ay filan. baksın bakalım. 4000 de az siz çalışıyor musunuz? 4 gün anca yetiyo o para

çok zor ya kaç yaşında? haftada 2 gece alıyorsa mutlu olun benim eski eşim senede 3 defa filan anca alıyor 1 er gece. ama bu yaz göndermeyi düşünüyorum 1 ay filan. baksın bakalım. 4000 de az siz çalışıyor musunuz? 4 gün anca yetiyo o para
çalışıyorum evet,
çalıştıpıma güveniyor zaten, kreş parası zaten 10 bini buluyor
eylülde tefe tüfe oranında artacak ama o da bi şey değil ...
sinirleniyorum ben de artık,
kıyafet ayakkabı alıyor babası , oyuncak alıyor, bir de işte haftada iki gece alıyor ama bazen de hırgürle veriyorum ,
yine de sinir bozucu cidden , şu ara isyan modundayım

çalışıyorum evet,
çalıştıpıma güveniyor zaten, kreş parası zaten 10 bini buluyor
eylülde tefe tüfe oranında artacak ama o da bi şey değil ...
sinirleniyorum ben de artık,
kıyafet ayakkabı alıyor babası , oyuncak alıyor, bir de işte haftada iki gece alıyor ama bazen de hırgürle veriyorum ,
yine de sinir bozucu cidden , şu ara isyan modundayım
çünkü geçinmek çocuk okutmak çok zor. gerçekten şu zamanda. nasıl yetişeceksin ki herşeye? Allahtan kıyafet ayakkabı alıyor benimki onu da almıyor.

Su adami bi sal
Nafakayi niye arttiriyorsun ki
Neden hayatinizi cocuk nafaka uzerine kuruyorsunuz

Diyenler neyin kafasini yasiyorlar acaba?
Normal bi kafadayiz aslinda, konu sahibinin tum hayati eski es uzerine kurulu. Bunu normalize etmiyoruz degil mi?

Arkadaşlar insanın parası yoksa yoktur. Hayatınızda hiç para sıkıntısı cekmediniz mi? Para yetmiyorsa ne yapacak ki kadın, nafaka düşünecek, çocuk düşünecek. Başka çaresi var mı? Diğer taktığınız şeyleri öyle post açtığında yazın tamam da bu konuyla sizin gıcık olduğunuz konularının ilgisi yok.

Back