Özel hayatım yok diyen sensin bende diyorum ki sen özel hayatıni gayet yaşadın . Ayrıca muhakeme yeteneği kişisel gelişim kitaplarıyla gelişmez algim açık şekerim ben mühendisim . Burada insanlar sana yüz kere nafaka arttırım davası aç adamla birebir ilesitime geçme dedi biri de bendim . Evet sen hep kızının sana yuk olmasından yakiniyorsun . Çocuk insanı bazen delirtir , yorar , mahveder ama sen çocuğu aldığın ve baktığın için zararda olan taraf olarak görüyorsun. Maddi olarak daha fazla nafaka talep edebilirsin en doğal hakkin da zaten bunun yolu da dava acmakti yüz kere de yazdı insanlar . Ister evlenirsin , ister bekar gezersin algı problemi yaşayan ben degilim sensin sürekli mağdurum, kötüyüm ,bilmem neyim . Sorunlu tipleri hayatını sokup sokup sorumluyu çocuğun yapamazsin . Ve evet senin yaptığın bu . Çocuk annede kalıyor maddi manevi yuku sirtlaniyor adaletli mi hayır ? Kim dedi çocuk bakımında adalet olduğunu size ? Siz bosaninca ve çocuğu alınca tamamen çocuksuz bekar günlerinize mi dönersiniz sandınız ?