Vera ismi sizce nasıl?

Anlamını bilmiyorum ama ben beğenmedim açıkçası

Vera ismini bende çok beğeniyorum bir kızım olacak ve ismini NUR VERA koymayı düşünüyorum...

bana isim gibi bile gelmedi.
Arapçadaki anlamı da bence pek sizi etkilemesin , vera deyince benim aklıma günahsız anlamina geldigi falan gelmiyor. Uydurulmus bir sey gibi duruyor daha çok , belki de ben böyle bir isim duymadigim için öyle geldi bilmiyorum

İki isimde birbirinden uyumsuz.. Daha uyumlu ve güzel isimler daha jyi olur

Hiç duymamış olmanıza şaşırdım doğrusu, mesela Nazım Hikmet’in Vera’ya olan aşkını ona yazdığı şiirleri duymuş olmalısınız.

Hiç duymamış olmanıza şaşırdım doğrusu, mesela Nazım Hikmet’in Vera’ya olan aşkını ona yazdığı şiirleri duymuş olmalısınız.

Türkiyede isim olarak konulduğunu duymadığından bahsediyordum ama bu şekilde yazmadığım için yanlis anlasildi sanirim , sonuçta arapçada anlamı bilindiği için arap ülkelerinde koyulabilir , avrupada da besbelli bir anlama geliyordur almanyada çok var bu isim. Ama bizim dilimizde herkesçe bilinen bir karşılığı yok bunu demek istedim.

Bizde de isimlerin bir çoğu yabancı kökenli ama yillardır alışılagelmiş isimler artık anlamı da biliniyor
Betül ismi gibi , irem ismi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…