• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Venüs gamzesi

bewildhavefun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
26
5
86
İstanbul
merhabalar, venüs gamzesi adıyla duyduğumuz bel gamzesini yaptırmayı düşünüyorum bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz? çok kısa süren ve basit bir işlem olduğu yazıyor. peki fiyat aralığı nedir?
ve şöyle bir sorum var mesela burun estetiğini bir devlet hastanesinde kbb uzmanına da yaptırabildiğimiz gibi, bel gamzesi gibi basit diye tabir edilen bu operasyonu da aynı şekilde bir genel cerraha yaptırabilir miyiz?
şimdiden teşekkür ederim :)

merhabalar, venüs gamzesi adıyla duyduğumuz bel gamzesini yaptırmayı düşünüyorum bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz? çok kısa süren ve basit bir işlem olduğu yazıyor. peki fiyat aralığı nedir?
ve şöyle bir sorum var mesela burun estetiğini bir devlet hastanesinde kbb uzmanına da yaptırabildiğimiz gibi, bel gamzesi gibi basit diye tabir edilen bu operasyonu da aynı şekilde bir genel cerraha yaptırabilir miyiz?
şimdiden teşekkür ederim :)

Sevgili bewildhavefun,

Venüs gamzesi henüz çok yeni bir operasyon, ben şu anda yapmıyorum, bekleyip görmek lazım... Genel cerrahlar hakkında yorum yapmam doğru olmaz, bu benim safra kesesi ameliyatı yapmama benzer:))
Devlet hastanelerinin iş yükü çok fazla bu konulara özen göstererek yapacaklarını pek tahmin etmiyorum.

Sevgiler..

Back