• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vemcaine ile vajinismus

Ben tedavimde kullandım ama tek başına o yeterli değil.Reçetesiz satılıyor kendi başıma yenmeye çalışırken denemiştim işe yaramadı tedavi olurken tamam da öyle alıp kullanayım yenerim diye bir şey yok malesef 😏 Tedavim sırasında çok işe yaradı ama iyi bir sprey

Ben tedavimde kullandım ama tek başına o yeterli değil.Reçetesiz satılıyor kendi başıma yenmeye çalışırken denemiştim işe yaramadı tedavi olurken tamam da öyle alıp kullanayım yenerim diye bir şey yok malesef 😏 Tedavim sırasında çok işe yaradı ama iyi bir sprey
Gleitgelen diye bi tane vajinal jel varmış onu biliyormusunuz

Vemcaine reçetesiz satılıyor ama biraz yakıyor. Sadece bu şekilde yaptığım zaman yine ilişki olmamıştı. Ben önce anestol krem sürüp sonra vemcaine sprey sıktım hem yakmasını önledi hem de işimi kendimce garantiye aldım ve hiç bi şey hissetmedim gerçekten. İnşallah yapabilirsin

Vemcaine reçetesiz satılıyor ama biraz yakıyor. Sadece bu şekilde yaptığım zaman yine ilişki olmamıştı. Ben önce anestol krem sürüp sonra vemcaine sprey sıktım hem yakmasını önledi hem de işimi kendimce garantiye aldım ve hiç bi şey hissetmedim gerçekten. İnşallah yapabilirsin
Bugün vemcaine i sordum reçeteli satılıyor dediler

Eşim eczaneye sormuş yok ama getirtiriz demişler öylelikle aldı. Her eczane bu kadar uğraşmıyor yok diyip geçen eczaneler de olmuştu.

Sprey degilde emla krem ile deneyebilirsin egzersiz yapmadan sadece uyusdurmak olmuyor malesef
Ben 3 yil cektim bunu doktor sayesinde yendim
Kendim.evde bisey yapamamisdim.artik senelerim gecmesin dedim şükür bitti darisi basiniza kizlar

Back