Velimin komşusu

Vallahi yazinin sonuna kadar boyle bisey asla tahmin Edemedim aklimdan evlenmek falan istiycek diye aklimdan geciriyorum:KK53:

g
sormadiniz mi ne alaka diye ben olsam sorardim niye boyle bisey yapim nerden dustu akliniza diye?
saka gibi ama yaa sok oldum okuyunca..
bankalar memura kredi veriyormus hic memur tanidiklari yokmus ogretmen falan demis banka ben gelmisim aklina bacılar durumu sıkısık varsa havale yapiveremmi:-)

Ben şaşırmadın eşimin kimseyle samimi olmaya gelmiyor dedi bana neden sorduğumda ya borç para istiyorlar yada kefil yapmak istiyorlar ama eşim babasından dolayı bunları ergenlik yıllarında yaşadığından dolayı ne yapması gerektiğini biliyor ve eve dışarıda görüştüğü arkadaşları eve davet etmiyor ve samimide olmuyor insanlara güvenmiyor , genel görünüm olarak aslında insanların çoğu zor durumda parasal olarak

bu kadarıda pes dedim artık insan yasadıkça neler görüyo.
ögretmenim bir gün bir velim aradi hocam komşum sizle bişey görüşcek dedi şaşırdm önce tamam ver konuşayım dedim,telefnda olmaz müsaitseniz evinize gelelim mi dedi müsait degilim dedim o zaman yarın okulda ögle arasi gelelim dedi tamam dedim.Anlam veremedim merakta ettim,son 1yılda övünmek gibi olmasın 45kg.zayıfladım galiba onu sorcak diye düşündüm yada oglum var bakıcıda bazen ben bakayım mi diye soranlar oluyo öyle bişey diye düşündüm.Ertesi gün okulda arkadaşlarada bahsettim hepimiz merakla bekliyoruz neyse öglen geldiler özel konuşalım diye dışari çiktik hoş peşten sonra bayan kendinden bahsetmeye başladi ve aynen şöyle :
-Hocam ben nişanlıyım yaza dügünümüz var nişanlımın anne babasıda vefat etmişler kimsesi yok parasizliktan evlenemiyoruz bize 20bin kredi cekseniz,biz size her ay ödesek olurmu?
Dan Dan Dan oldum bide ekliyor nişanlısının 1500tl kazancı varmış sgk lı olmadıgı icin kredi çekemiyormuş benide 23nisan kutlamalarında görmüş iyi niyetli birine benziyormuşum dumur oldum resmen kibarca olmaz dedim tabi ama sonradan cok sinirlendim bu ne cürret ne saçmalık hatta arkadaş imdat polis diye bagırıp ne kovmadın dedi velimede sinirlendim oda öncü olmuş ki öyle sıradan bi veli ekstra bi samimiyetm falanda yoktur.
Forumda bi kredi konusu gördmde aklıma geldi paylaşayım dedım. Hepinize sevgiler
daha evli bile değiller evlenmek için kredi mi dilenilir elalemden .
Ne utanmaz insanlar var

Veliniz sizi baya bi iyi niyetli görmüş sanırım hem yardımda biryere kadar ufak tefek birşey istese neyse

Ben şaşırmadın eşimin kimseyle samimi olmaya gelmiyor dedi bana neden sorduğumda ya borç para istiyorlar yada kefil yapmak istiyorlar ama eşim babasından dolayı bunları ergenlik yıllarında yaşadığından dolayı ne yapması gerektiğini biliyor ve eve dışarıda görüştüğü arkadaşları eve davet etmiyor ve samimide olmuyor insanlara güvenmiyor , genel görünüm olarak aslında insanların çoğu zor durumda parasal olarak
esiniz hakli aslinda devir gercekten kötü ve ben böyle birşeyi babamdan dahi isteyemezken bu ne pişkinlik dip not:kimseye kredi cekilmemeli bi arkadasimP

bence bu insanlar biraz saf yani hala böle iyiliklerin yapılabileceğini zannediyorlar. Kibarca olmaz demişsiniz zaten.

Yuh ya bende baslıhı görünce sizi beg e nmiş birine yakıştırmışlar arayı yapacaklar sandım :-)
İyi niyetli gormusmus hey yarabbim şok şok şok

Demek ki sizi başka yerde para dağıtırken gördü yüz buldu :KK70: Şaka bir yana insanlar bu şekilde para isteyecek kadar düşmüşler mi ya?

Tanıdıgın bırı bıle olsa baska bırı adına kredımı cekılır ayol

X