Velimin komşusu

kk da gordugum en ilginç konu
her seferinde bunu diyorum saniyordum ama bu sefer valla baska, ,en ennnn ilginci bu :))

Bir öğretmenden iyi birine benziyor diye kredi istemek?:KK57::KK57:
Ben var karmakarışık olmak:confused::confused:
Bazı dernekler maddi yetersizlikten dolayı evlenemeyen çiftlere yardımda bulunuyor.
Oralara başvurabilirler. Ben mi çok iyi niyetliyim bilemedim. Onların durumuna da üzüldüm
ancak çözüm hiç tanımadığın birinden kredi istemek olamaz. O saçma bir kere.

dolandırıcılığıda alenen yapıyorlar ya pes doğrusu
birde açık açık demiş iyiniyetli birine benziyorsunuz diye
hey Allahım daha neler duyacağız

paraları yoksa evlenmesinler ya kafaya bak , yalnız bıktım bu öğretmenleri memurları kredi çekme aracı olarak görenlerden , bunların akrabası arkadaşı bitmiyo , kaç kişiyi kimseye kefil durmuyorum diye ger çevirdim , sonra kötü oluyoruz birde kabul etmeyınce, dış kapının dış mandalı gelmiş birde kredi çek diyor deli midir nedirler..

Balayınada maldivlere göndereyim sizi deseydin keşke ben olsam derdim:KK70: Millet kafayı yemiş,böylesinide ilk kez duydum..Daha neler duycaz bakalım bu kk'da...Yani nasıl bir hadsizlik nasıl bir cesaret bu ya o cümleyi utanmadan nasıl kurabilir şok oldum..Hani sadece komşu gelse akli dengesi yerinde değil mi acaba diyeceğimde velide aracı olmuş ikisinindemi kafada sorun var acaba çözemedim...

Nasıl iyi kalpli birine benziyosan bu bize 20 bin çeker demişler :) aşadan da yryem yretmiyorlar arlarkadaş 20 bine baya baya düğün olur yani hiç düşkün fakir işi değil :)

Konunun sonunu okuyuncaya kadar aklıma farklı farklı şeyler geldi galiba dedim,konu sahibini bekar zannetmişler,birisiyle tanıştırmak istiyorlar diye düşündüm.:KK45::KK53:Peki bu olay olduktan sonra hiç velinizi çağırıp bir daha böyle bir olayın yaşanmasını istemiyorum dediniz mi?
olaydan 1hafta sonra çagrdm başka bi konu daha vardi gelmedi hatta düsünüyorumda o gündn sora hic gelmedi toplantıda dahil artık yüzşüzlük yapıp küstûmü utancından mahcup mu bilemem ama cokta tın

Nasıl iyi kalpli birine benziyosan bu bize 20 bin çeker demişler :) aşadan da yryem yretmiyorlar arlarkadaş 20 bine baya baya düğün olur yani hiç düşkün fakir işi değil :)
Evet heleki yasadigimiz yer sartlarnda gayet güzel 1000tl dügün salonu mesela

Konunuz şaka gibi.. Karadeniz fıkralarına taş çıkarır. :)))
Ya bu insanlar ne hallere düştüler, ben anlamıyorum anlayamıyorum..
Benim eşim de memur bizden de kredi çekmemizi isteyen kişiler olmuştu.. Eşim memur olmadan önce, özel sektörde çalışıyordu. Eşimin yüzüne bakmazlardı.. Memur oldu, kredi çekme aracısı gibi bir şey oldu.. Her kredi çekmek isteyen önce bize çektirmeye çalışıyor..

X