Velimin komşusu

olurmu gec evlenemez kolayı var hem ne 20bini madem yok kiy nikahi git otur dogunun ilcesindeyim burda onlarin yasam standarında 2cekyat tv camasir budur eşya asagılamak degl yanlış anlasilmasin esımde burali zaten olani söyledm
Yav parasi yok evlenmeye calisiyor tanimadigi insandan kredi cekmesini istiyor yaslari kac acaba

Hayır dediğin için kesin içlerinden küfür etmişlerdir :KK53: isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü diye düşündüler herhalde yüzsüzler.bazı insanlar tahammül sınırını aşıyor cidden

Buda neki, gene sizi az buçuk tanıyan birisiymiş para isteyen veya aracı olan.Bundan 5 sene önce oğlumu gezdirmek icin cikmistim bir bayan yanima geldi lütfen bana 400€ verirmisin çok zordayim bankaya gittim param gelmemiş,eşim kumar hastası bana bugün o parayı getirecek'sin yoksa sana yapacağım'ı sen düşün v.s demiş.Ben sana param gelince veririm valla diyor ben bi şaşırdım,yanindada çocuk var bide ağlıyor,nasıl yalvariyor zor kurtuldum....

Buda neki, gene sizi az buçuk tanıyan birisiymiş para isteyen veya aracı olan.Bundan 5 sene önce oğlumu gezdirmek icin cikmistim bir bayan yanima geldi lütfen bana 400€ verirmisin çok zordayim bankaya gittim param gelmemiş,eşim kumar hastası bana bugün o parayı getirecek'sin yoksa sana yapacağım'ı sen düşün v.s demiş.Ben sana param gelince veririm valla diyor ben bi şaşırdım,yanindada çocuk var bide ağlıyor,nasıl yalvariyor zor kurtuldum....
senle ben tencere dibin kara seninki benden kara olduk beterin beteri senmisin arkadaşim ne günlere kaldk allahm

23nisanda görmüste iyi yürekli sanmış ya ha bırde o velinin cocugu bigün okukdan eve gec dönmüş kadinda beni arayip sormuştu sonra ben tekrar döndüm geldimi diye o bayanda o an ordaymiş teli o acmış bana cocuk geldi demisti sonrada ordanda merhametli oldugumu anlamis sanarsın beden dili uzmani

Nedense karsi taraf bana pek iyi niyetli gelmedi.

bu konuyla alakasiz bi bomba olaym daha var o bayagı uzun yakında o konuyuda acacagm beni takip edin bea:-)

yok bea 2çocuklu bi bayanim oglum arkamdan agliyor diye kıyafetimi bile gizlice mutfakta giyip cikarim özenli bile olamam fazla, altin hic sevmem bi alyansm var elimde mazbut bi anacıgm:-)

İnsanlar kocasına çekip vermiyor oha artık ya. Şoki şoki şoki olmuş bu. :)

bu kadarıda pes dedim artık insan yasadıkça neler görüyo.
ögretmenim bir gün bir velim aradi hocam komşum sizle bişey görüşcek dedi şaşırdm önce tamam ver konuşayım dedim,telefnda olmaz müsaitseniz evinize gelelim mi dedi müsait degilim dedim o zaman yarın okulda ögle arasi gelelim dedi tamam dedim.Anlam veremedim merakta ettim,son 1yılda övünmek gibi olmasın 45kg.zayıfladım galiba onu sorcak diye düşündüm yada oglum var bakıcıda bazen ben bakayım mi diye soranlar oluyo öyle bişey diye düşündüm.Ertesi gün okulda arkadaşlarada bahsettim hepimiz merakla bekliyoruz neyse öglen geldiler özel konuşalım diye dışari çiktik hoş peşten sonra bayan kendinden bahsetmeye başladi ve aynen şöyle :
-Hocam ben nişanlıyım yaza dügünümüz var nişanlımın anne babasıda vefat etmişler kimsesi yok parasizliktan evlenemiyoruz bize 20bin kredi cekseniz,biz size her ay ödesek olurmu?
Dan Dan Dan oldum bide ekliyor nişanlısının 1500tl kazancı varmış sgk lı olmadıgı icin kredi çekemiyormuş benide 23nisan kutlamalarında görmüş iyi niyetli birine benziyormuşum dumur oldum resmen kibarca olmaz dedim tabi ama sonradan cok sinirlendim bu ne cürret ne saçmalık hatta arkadaş imdat polis diye bagırıp ne kovmadın dedi velimede sinirlendim oda öncü olmuş ki öyle sıradan bi veli ekstra bi samimiyetm falanda yoktur.
Forumda bi kredi konusu gördmde aklıma geldi paylaşayım dedım. Hepinize sevgiler
düğünden sonra ev arabada istermisiniz alayımmı deseydiniz keşke!!!!!!!!!!!
şaşırmış yaaa iyi niyetli görmüş müş , iyi niyetli olunca kredi çekilesi insanmı olunuyor!!!!!!!!!!!
ayyy çok sinirlendim ben!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaaa cok ayip etmissiniz hemen cekseydiniz. Hatta evinizin tapusunuda onlarin uzerine yapsaydiniz. Tovbe yarabbim. Insanlar nekadar yuzsuzlesti artik YUH diyorum.

sormadiniz mi ne alaka diye ben olsam sorardim niye boyle bisey yapim nerden dustu akliniza diye?
saka gibi ama yaa sok oldum okuyunca..

yok artık! komşusunun çocuğunun öğretmenine kadar çevresinde kimse yok muymuş? var bunda başka bir şey

X