Eğik el yazısı estetiktir bir kere ya. Ayrıca öğretmenlerde böyyle bir kültür oluşmamış ki öğrenciden bekliyoruz tey allahım. Çocuk eğik yazıyo öğreniyor birinci sınıfta. Sonra öğretmenler şstediğiniz gibi yazın deyince olay kopuyor. Kimse zora gelemiyor. Çocuk öyle devam etse zaten herkes için daha kolay olacak. Bütün avrupa rusya el yazısıyla yazıyor. Yabancılarla çalışıyor. Yeminle utanıyorum yazı yazarken.
66 aylık olayı devam ediyor mu chelzy?Dans haklisin.Butun avrupa egik el yazisini kullaniyor ama hangisi 66 aylik cocuga okula basladiginin 2 haftasinda sayfalarca e e e e e e e e e e e e e e e e e yazdiriyor? Bu sekilde bakarsak cocugun zora gelmesi falan degil olay.Ben brans ogretmeniyim ama en yakinlarim sinifci.Bu cizgi calismasini yaparken parmaklari kasilan cocuklar oluyormus.
7 sene once goreve ilk basladigimda mufettis testise geldi.Ben de haliyle el yazisi hak getire.Mudur uyariyor aman hocam egik el yazisini unutma.Ne demek unutma ?Eee en son ilkokulda yazdim nasil unutmayayim.Teftis aninda da unutup duz yazi yazmistim tahtaya ve sansima iyi bir sinifti cok ta zevkli bir ders izlettirdim ama cikista adamin bana tek yorumu hocam egik el yazisi yazalim.Tesekkurler oldu.Dayatmadan baska bir sey degildi yani bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?