aslına bakarsanız ben böyle bi başlık açacaktım baktım ki tam bana uyan bir başlık var yazayım dedim ben de sınıf öğretmeniyim ve bir velime çok sinirliyim 5 yıldır bu 5. okuttuğum sınıf böyle tehlikeli kadın görmedim kızı iyi dersleri falan da iyi sadece biraz kaba davranışları var asla özür dilememek gibi... benden bazı konularda memnun değilmiş ve sınıfın diğer velilerini kışkırtıyormuş dolduruyormuş bana karşı ...veli toplantısı yaptım bakın arkamdan sağda solda konuşmayın ne söyleyecekseniz buyrun yüzüme söyleyin dedim kimse bişey demedi bu kadın da vardı toplantıda mor oldu rengi değişti bugün de gitmiş beni müdürümüze şikayet etmiş öğleden sonra bazı derslerde serbest giyinmeye izin veriyorum diye artık karar verme yetkimiz bile kalmadı kadın karşıma çıkamıyor ama bana bi düşmanlığı gelişmiş nedenini anlamadım çocuğunun doğumgününü bie kutladım çocukları çok seven elinden geleni yapmaya çalışan bi öğretmenim tel. numaramı bile tüm velilere verdim bişey olursa arayın diye buna rağmen yapılanlara dayanamıyorum çok mutsuzum zaten kalabalık ve çook zor bi sınıf bir de veliler kabus gibi....sanırım pes edeceğim 2. dönem okulumun değişmesini isteyeceğim ilçe milli eğitimden başta çocuklar için kalayım diyordum fakat kendi sağlığımdan korkuyorum stres her hastalığın başı...