• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Velilerden biriyle başım dertte.

tebesir87

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
64
1
16
Eskişehir
lanet olsun böyle insanlara ya. böyleleri insanı ya sinir hastası ya da katil eder.

Kızlar ben sınıf öğretmeniyim. Köyde çalışıyorum ve tek öğretmenim. 4 sınıf bir arada birleştirilmiş sınıf okutuyorum ve gerçekten çok zorlanıyorum. Köyde yaşamak zorundayım tek başıma çünkü ulaşım yok.

Velilerden biriyle başım dertte. 3. yılım bu köyde ve çekmediğim kalmadı bu kadından ve çocuklarından. Kadının hakkımda yaptığı dedikoduları saymıyorum bile. 3 çocuğu var 2si benim öğrencim ve çok ilgisiz. Sadece ders konusunda değil sağlıklarına bile özen göstermiyor pislikten yanlarına yaklaşamazsın o derece yani. Çocukların hepsinde gelişim geriliği var. Büyük olan 3. sınıfa gidiyor ama hala tenefüste okuma çalışması yaptırıyorum. ortanca 1. sınıf başladı ama sonra rapor aldılar okula gitmeye uygun değil diye ve kaydını sildim ama misafir olarak geliyordu birlerle. Kadın daha önce okulu bastı. Çocuklar kavga etmişler bu da gelmiş dersin ortasında öldürmekle tehdit ediyor çocukları. Bende kızdım bağırdım gitmezseniz jandarma çağıracağım diye.

Küçük çocuk yani misafir olan okula gelmek istemiyor kadın dersin ortasında ahıra girer gibi giriyor sınıfa çocuğu döve döve bırakıyor gidiyor. Bugün de yine aynı şey oldu ben de almayacağım artık okula zaten misafir dedim. Kadın diğer öğrencilerin yanında bağırıp çağırmaya başladı. ama deli gibi hakaretler falan görseniz inanamazsınız. sen okulda öğretmiyorsun ben evde onun ödeviyle mi uğraşacağım diyor. koca sınıfta sorunlu sadece bu 2 öğrenci ama. diyor ki sen dövmüyorsun çocukları. Dövmeyen öğretmen, öğretmen değilmiş. Öğleden sonra geldi 2 ders sınıfta durdu ben diğer sınıflarla ders işledim, o da küçük çocuğuyla oturdu yazı yazdı.

Çok uzun oldu kusura bakmayın ama ne yapacağım ben bu kadınla?

lanet olsun böyle insanlara ya. böyleleri insanı ya sinir hastası ya da katil eder.

Kızlar ben sınıf öğretmeniyim. Köyde çalışıyorum ve tek öğretmenim. 4 sınıf bir arada birleştirilmiş sınıf okutuyorum ve gerçekten çok zorlanıyorum. Köyde yaşamak zorundayım tek başıma çünkü ulaşım yok.

Velilerden biriyle başım dertte. 3. yılım bu köyde ve çekmediğim kalmadı bu kadından ve çocuklarından. Kadının hakkımda yaptığı dedikoduları saymıyorum bile. 3 çocuğu var 2si benim öğrencim ve çok ilgisiz. Sadece ders konusunda değil sağlıklarına bile özen göstermiyor pislikten yanlarına yaklaşamazsın o derece yani. Çocukların hepsinde gelişim geriliği var. Büyük olan 3. sınıfa gidiyor ama hala tenefüste okuma çalışması yaptırıyorum. ortanca 1. sınıf başladı ama sonra rapor aldılar okula gitmeye uygun değil diye ve kaydını sildim ama misafir olarak geliyordu birlerle. Kadın daha önce okulu bastı. Çocuklar kavga etmişler bu da gelmiş dersin ortasında öldürmekle tehdit ediyor çocukları. Bende kızdım bağırdım gitmezseniz jandarma çağıracağım diye.

Küçük çocuk yani misafir olan okula gelmek istemiyor kadın dersin ortasında ahıra girer gibi giriyor sınıfa çocuğu döve döve bırakıyor gidiyor. Bugün de yine aynı şey oldu ben de almayacağım artık okula zaten misafir dedim. Kadın diğer öğrencilerin yanında bağırıp çağırmaya başladı. ama deli gibi hakaretler falan görseniz inanamazsınız. sen okulda öğretmiyorsun ben evde onun ödeviyle mi uğraşacağım diyor. koca sınıfta sorunlu sadece bu 2 öğrenci ama. diyor ki sen dövmüyorsun çocukları. Dövmeyen öğretmen, öğretmen değilmiş. Öğleden sonra geldi 2 ders sınıfta durdu ben diğer sınıflarla ders işledim, o da küçük çocuğuyla oturdu yazı yazdı.

Çok uzun oldu kusura bakmayın ama ne yapacağım ben bu kadınla?

hangi şehirdesiniz?

ne demeli şimdi bu kadına anlamadım ki...
cehalet desm nice cahiller var kendini geliştiren ..
rahatsız desem galiba en doğrusu olur nasıl bir anne sen çocuğumu dövmüyorsun diyebilirki :31:
akıl mantık almıyor işte...
gerçekten allah size ve sizin gibi zor koşullar altında görev yapan tüm öğretmenlere sabır versin diyorum:42:

a aaa :53: hiç böyle şey duymadım delimidir nedir kadın. peki siz kadını sınıftan çıkartamıyormusunuz, bir de okulda başka öğretmen müdür fln yokmu. bilmediğimden soruyorum çok şaşırdım bu duruma :53::53::53:

Vallahi öğretmen olmak bu devirde zaten zor bi de bu veliler yok mu adamı gerçekten zıvanadan çıkarır.kendimi senin yerine koydum da çıldırmamak elde değil hele de öyle bir ortamda.ben de kreş öğretmenliği yaptım bir ara veli ile uğraşmak nasıl bir şey az çok tahmin edebiliyorum... Allah daimi sabır versin sana biran önce kadının aklını başına toplamasını diliyorum.bi de sana sarması işin cabası ne diyim bilemedim ama sabrına ve mesleğine saygına hayran kaldım.umarım bu fütursuz davranışlar seni bunaltıp mesleğinden soğutmaz.tekrar Allah ardımcın olsun..

Hocam Allah sabır versin ne diyeyim mesleğiniz zor.. Bence okul müdürü ya da yerel yönetimden destek istemeniz lazım.. Yoksa başınıza bela olur bunlar..

Son düzenleme:
dünyada cahil insanla uğraşmak kadar zor birşey yok .bence müdüre söylemelisiniz okulunuzda müdür vardır sanırım.hiç köy okulu görmediğim için ne yorum yapıcağımı bilemiyorum .milli etğitim müdürlüğüne şikayet edin bence .sizden korkmuyor belli .korkocak biri olsun karşısında bu kadar rahat davranmasın .

ne demeli şimdi bu kadına anlamadım ki...
cehalet desm nice cahiller var kendini geliştiren ..
rahatsız desem galiba en doğrusu olur nasıl bir anne sen çocuğumu dövmüyorsun diyebilirki :31:
akıl mantık almıyor işte...
gerçekten allah size ve sizin gibi zor koşullar altında görev yapan tüm öğretmenlere sabır versin diyorum:42:

çok teşekkür ederim

dünyada cahil insanla uğraşmak kadar zor birşey yok .bence müdüre söylemelisiniz okulunuzda müdür vardır sanırım.hiç köy okulu görmediğim için ne yorum yapıcağımı bilemiyorum .milli etğitim müdürlüğüne şikayet edin bence .sizden korkmuyor belli .korkocak biri olsun karşısında bu kadar rahat davranmasın .

Keşke müdür olsa en azından bi destek bulmuş olurum ama yok. Milli eğitim müdürüne daha önce de başka konuları söyledim ama torpilsiz biri olarak köyde kalmaktan başka çarem yok :D

okul müdürü de benim maalesef. okulda sadece ben varım müdür yetkiliyim. hademe bile yok sobalı okul.

yuhhhhh diyorum yaaa
milli eğitim görsün bunları daha da öğretmen ataması yapmak için nazlanırlar yaa:53:
müdür yok memur yok tek başına öğretmen diye göndermişler...

şikayetçi ol daha neye sabrediyosun arkadaşımmm

a aaa :53: hiç böyle şey duymadım delimidir nedir kadın. peki siz kadını sınıftan çıkartamıyormusunuz, bir de okulda başka öğretmen müdür fln yokmu. bilmediğimden soruyorum çok şaşırdım bu duruma :53::53::53:

köyde tek bir okul var ve okulla ilgili tek kişi benim müdür, öğretmen ve hademe benim yani. bu kadın köyde herkesin nefret ettiği bir kadın herkesle kavga ediyor. kesinlikle sorunlu.

yuhhhhh diyorum yaaa
milli eğitim görsün bunları daha da öğretmen ataması yapmak için nazlanırlar yaa:53:
müdür yok memur yok tek başına öğretmen diye göndermişler...

şikayetçi ol daha neye sabrediyosun arkadaşımmm

canım kimi kime şikayet edeyim ki. daha neler neler yaşadım ben burada bir bilseniz. evimden her ilkbaharda sonbaharda akrep çıkıyor. kaç tane akrep, kaç tane zehirli böcek öldürdüm ben. daha önce okul lojmanında kaldım kapısı camı kapanmıyordu. çuval çakıp oturdum aralık ayında. imam lojmanına geçtim kapımın önünde tabutla ölü yıkama tahtasıyla oturdum 1 buçuk yıl.

Back