- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.302
- 528
çünkü ödevleri velilere veriyoruz. siz bilmiyor musunuz? onlar anlamayınca yapamıyorlar haliyleNiye Türkçesini yazacakmışsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çünkü ödevleri velilere veriyoruz. siz bilmiyor musunuz? onlar anlamayınca yapamıyorlar haliyleNiye Türkçesini yazacakmışsınız.
Bizim gönüllü bir veli kontrol ediyor. Siz de görev paylaşımı yapın bence.Bir de bu whatsapp odev msjlariyla nasil basa cikiyorsunuz.Ben indirmiyorum telefona ok ama ciddi sinir bozucu bir durum.Buna cozum bulsalar keske veliler kontrol etse.Aksi durumda bildirsek falan :)
Bana özelden yazdı bir gün öğretmen. Benim farklı oldugumu anlamış zaten. Oğlum birinci sınıfa başladı. Ama ben pandemi döneminde ona okuma yazma, cift basamaklı toplama çıkarma, eldeli toplama, onluk vererek çıkarma dahil, üç basamaklı sayilari yazma, çarpma vs. Ogretmistim. Daha ilk günden yazı yazmayı bildiğini fark etmiş. Bir gün sınıf denetlenmesine müfettiş gelmiş, iki basamaklı toplamalar sormus benim oğlan bilmiş. Kitap okumuş sonra. Bu çocuk niye ikinci sınıfta degil diye sormuşBen de onu merak ettim aslında herkes aynı şeyleri yaşıyor mu diye yoksa bi ben mi tımarhaneye düştüm
valla kadının sizi alnınızdan öpesi gelmediyse ben de bir şey bilmiyorum
Onu ben de bilmiyorum valla nasıl başa çıkıyorum. İndirip siliyorum bir an önce genelde. Bazen de önem sırasına göre kontrol ediyorum. Şimdi velilere bıraktım. Kitapların arkasında cevaplar var diyeBir de bu whatsapp odev msjlariyla nasil basa cikiyorsunuz.Ben indirmiyorum telefona ok ama ciddi sinir bozucu bir durum.Buna cozum bulsalar keske veliler kontrol etse.Aksi durumda bildirsek falan :)
Benim kendime ait grubum yok her sınıfla. Onların mevcut gruplarına girmek zorunda kaldım duyurular için. Veliler o gruplara yazamıyor ama öyle olunca özelden yazıyorlar. Sınıf öğretmenine de her zaman duyuru için yazmak istemiyorum doğrusu. Sürekli bir rica durumu oluşuyor öyle.Derse girdiğiniz tüm sınıflara neden wa grubunuz var. Ne geregi var ki. Bizim öğretmenimizin sadece duyuru grubu var. İngilizce öğretmeni de o grup üzerinden mesaj yazıyor. Ödevi bilmeyen de Baska velilere soruyor. Biz çok çok önemli olmadıkça ing öğretmenini rahatsız etmiyoruz.
Bence grupları kapatın ya da gruplardan çıkın. Ödevi mesaj olarak atın bitti.
İşte laf olsun torba dolsunNiye Türkçesini yazacakmışsınız.
Madem o kadar bilmişler, İngilizceyi de anlayıversinler. Ama nerde onlarda o eğitim seviyesi, cahiller..
Biraz önce matematik ilgisi var diye kendi öğretmeninden daha iyi öğretmenlik yaptığını iddia eden bir yorum okudum. Ödev kontrol ederlerse herhalde hepten kontrolden çıkarlar. İngilizce olunca çok yardım alınamıyor velilerden zaten. Geri dönüşlerin çoğu İngilizce diye zaten anlamıyoruz diyorlar.Bizim gönüllü bir veli kontrol ediyor. Siz de görev paylaşımı yapın bence.
İng bilen veli vardır zaten ilkokul diyorsunuz. O veliden rica ediniz.Biraz önce matematik ilgisi var diye kendi öğretmeninden daha iyi öğretmenlik yaptığını iddia eden bir yorum okudum. Ödev kontrol ederlerse herhalde hepten kontrolden çıkarlar. İngilizce olunca çok yardım alınamıyor velilerden zaten. Geri dönüşlerin çoğu İngilizce diye zaten anlamıyoruz diyorlar.
Allah sabır versin gerçekten size.Bazen insanlık hali unutuyoruz ders saatini ama onu bile sormuyorum sağolsunlar fırsat bırakmıyolar çünkü,sözde ilgili veli görünümüne girmeye çalışıyolar da öyle değil malesefÖzelden yazıyorlar şimdi de gruptan yazamayınca
Bu da olabilir aslında.İng bilen veli vardır zaten ilkokul diyorsunuz. O veliden rica ediniz.
bir de cocugun dersi 12 de bitiyor. pandemi var diye ders saatleri kısaldı. otur evde bekle cocugunu al git degil mi? hem hafta ici sabahin korunde dayilarda ne isin var senin. Allah dayının hanımına sabır versin.
Çok yumuşak yüzlü olabilirsiniz bence çünkü öyle olunca insanlar yüz buluyor gibi yani veliler . Kizim dorde gidiyor oğlum ikiye geçti ayni öğretmen giriyor ingilizceye. Ödevleri ozelden atin dedigi icin ilk defa ozelden attik yani ozelden ilk defa birsey göndermiş olduk bunun rahatlığı ile bir keresinde ogretmenimiz canlı ders saatini verdi bende özelden bu canlı dersin iki saat mi yada iki saatten fazla mi olacagini sordum çünkü aksam saatiydi. Hocamız bana bir daha mesaj atarken çocuğun ismini ve sınıfını da yazmam gerektigi konusunda uyardi on tane grubum var benim dedi ki ilk defa yani üç seneyi aşkın dir ilk defa mesaj attim. Hoca böyle deyince bayaa utandim daha da hicbir sekilde birsey soracagimi sanmiyorum. Gruba bile çok nadir yazan bir insanim. Sinif ogretmenine bile onemli birsey olmadigi sürece sormam birşey. Odev olursa veliye soruyorum özelden. Öğretmenlere çok saygı duyuyorum. O saatte rahatsız etmek munasebetsizlik olur tavrinizi koyun bir daha yapamazlat benceİlçe merkezindeyim ama veli profilimizde çok fazla memur yok. Daha çok tarımla uğraşan anne ev kadını baba ticaretle uğraşıyor veya tarımla. Artık çocuğa anlatır gibi uzun uzun anlatıyorum ama yine de ulaşmıyor sesim karşıya. En basit örnek 10dan fazla grubum var ödev gönderirken çocuğun ismini paylaşın lütfen diyorum. Ama sonuç hep sadece ödev resmi gönderme oluyor. Ayrıca isim sormalıyım ki not alayım. Ay hatırladıkça ağlayasım geldi valla
Bu sizde işe yaramış mesela. Bizim profil genelde tınlamıyor. Bir keresinde saat 10da biri hangi defteri getirelim diye sormuştu sanki başka defter varmış gibi. Geç saatlerde yazmayalım lütfen dedim. Tamam da hangi defteri getirelim dedi tekrar mesela.Ödevleri ozelden atin dedigi icin ilk defa ozelden attik yani ozelden ilk defa birsey göndermiş olduk bunun rahatlığı ile bir keresinde ogretmenimiz canlı ders saatini verdi bende özelden bu canlı dersin iki saat mi yada iki saatten fazla mi olacagini sordum çünkü aksam saatiydi. Hocamız bana bir daha mesaj atarken çocuğun ismini ve sınıfını da yazmam gerektigi konusunda uyardi on tane grubum var benim dedi
Göndermeyin bence nolur nolmaz iyileşene kadar. Zaten herkes tedirgin yaşıyor.Konuyu sabote etmek istemem ama konu da çok fazla öğretmen olduğu için sormak istiyorum. Oğlum okul öncesi öğrencisi. Alerjik bir çocuk, sabahları burun akıntısı oluyor. Bu konudan öğretmeninin haberi var. Geçen gün burnu akıyor diye beni çağırdı okuldan aldım. Dün yeniden aradı, burnu akıyor bir süre dinlensin evde diye. Hasta değil biliyorum bunu. Ne yapabilirim bu konuda.
Evet lisede meslek liseleri sıkıntı ama orta dereceli bı liseyi ilkokula tercih edebilirim gerçekten veliler bı garip burdaÇocukları çok seviyorum yoksa çekilecek dert değil gerçekten. Bir de hem ödev yapmıyorlar hem de ödev vermeyince bu hafta ödev vermediniz mi diyorlar. Sabır testi resmen.
Lisede de çalıştım da meslek lisesiydi o yüzden hatırlamak bile istemiyorum ben de
Çıkamıyoruz.Bir de bu whatsapp odev msjlariyla nasil basa cikiyorsunuz.Ben indirmiyorum telefona ok ama ciddi sinir bozucu bir durum.Buna cozum bulsalar keske veliler kontrol etse.Aksi durumda bildirsek falan :)