- 8 Nisan 2017
- 56.970
- 300.216
- 698
Zomzomdan varÖrtmenim bööön canlı ders var mı?? :)
Öğretmen ödevi attıktan bir gün sonra çocuk msjlari silmiş ödevi tekrar atarmisiniz diyor anneler grubundan bazıları da emin olun öyle veliler diğer velileri de bunaltiyorHa tabi canlı dersi yaparken hocam derse giremiyorum mesajlarıda çabası.
ben okulda 8 lerle yuzyuze matematik dersindeyim. 5. sınıf velisi yazıyor hocam turkce dersinin sifresi mi degisti zoomdan derse giremiyoruz. tenefuste farkediyorum bir de yazmiski neden cevap vermiyorsunuz. türkce oğretmeni sınıfın grubuna yeni sifreyi yazmışti. gruba bakın diyorum bulamadik siz bulup buradan atsaniz diyor.
yapacak bir şey yok ya sabır cekiyoruz.
Sağ olun valla. Saat zaman algısı yok kimi velinin. Dünyadaki yegane amacımız onların çocukları olarak görüyorlar.Veliler öğrencilerden daha çok yoruyor gerçekten. Ben öğretmen değilim ama öğretmen arkadaşlarımın Veli şikayetlerini dinliyorum yıllardır. Bir arkadaşım
kalmaya bana gelmişti saat gece 2de veli arayıp çocuğu okula göndermeyeceğim diye bilgi verdi. O zamana kadar ben abartıyor sanıyordum. İş ne olursa olsun insanla uğraşmak çok zor, Allah yardımcınız olsun.
Onu biz de yaptık ama artık özelden mesaj atıyorlar sağ olsunlar.Şu whatsapp grupları öğretmenlerin kabusu olduArkadaşımın kızının öğretmeni sadece yöneticinin yazacağı bi grup oluşturmuştu ama sanırım pandemi gündeminde böyle birşey yapılamaz Size bol sabır diliyorum bahsettiğiniz velilere bol düşünme yeteneği.
Gruba yazmıyorlar ki tek tek özelden yazıyorlar.Şu whatsapp grupları öğretmenlerin kabusu olduArkadaşımın kızının öğretmeni sadece yöneticinin yazacağı bi grup oluşturmuştu ama sanırım pandemi gündeminde böyle birşey yapılamaz Size bol sabır diliyorum bahsettiğiniz velilere bol düşünme yeteneği.
Benim bileklerimi kesesim geliyor öyle durumlarda5. sınıf rehber öğretmeni olarak sizi çok iyi anlıyorum.
çocuğu uzaktan egitime hic katilmamis bir veli gecen hocam oğlumun disi ağrıyor derse giremeyecek yazdı. normalde giriyor muydu ki demedim tabi cevap yazmadım. bu arada yoklama alıyorum ve grupta paylasıyorum yoklama listesini yani derse girmedigini goruyor cocugun.
daha dun aksam 10.30 da baska sınıftan bir veli selamsız sabahsiz hocam x in matematigi bu sene cok kotu neden boyle oldu diyor. Bu veli de pandemi var diye cocugunu okula ve kurslar gondermiyor. uzaktan egitime bir gelip bir gelmiyor cocukta zaten. derse gelmeyen cocugun matematigi nasıl iyi olabilir ki?
1 hafta once evde raporluyum. tanimadigim bir veli hocam x okulda simdi sizin dersiniz var soyler misiniz ben dayisigile gidiyorum dayisigile gelsin yazdı. soylemezseniz anahtari yok kapida kalir birde yazmiş. ben raporluyum okulda degilim yazdim. o zaman okulda olan bir hocayi arayin o soylesin bak cocuk disarida kalacak yoksa anahtari yok yazmis.
cevap vermiyorum artik cok gerekli bir soru olmadıkca.
Allah sonumuzu hayır etsin.
Yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?