Merhaba arkadaşlar,
Yaramaz,anormal düzeyde küfreden(kişiye özel),sorun çözme becerisi gelişmemiş öğrencim var.
Bu öğrenciminin böyle olması ailesi ike alakalı.Anne çocuğuna küfreder,döver,çocuğunu aşağılar,ve erkeklik gururuyla oynar.Bunlara tesadüfen şahit oldum ve diğer velilerden de duydum.
Şahit olmasam da böyle olduğunu anlamak zor değil.
Bütün sınıf çok çektik.Ve ben bu çocuk için elimden geleni yaptım.rehberlik,veli görğşme,sinema ve yemek,birebir vakit ge
İrme,konuşma...Sorunlar bir kaç gün düzelse de artarak devam etti.
Yine bir gün bir öğrencim(uslu) bilmem kaçıncı küfürden sonra velilerin gözü önünde sinir krizi geçirdi.Çocuğu havada tuttuk..
Haylaz çocuğun velisi hiç bir tepki vermediği gibi bir de idareye gitmiş,çocuğuma zorbalık yapıyorlar diye.
Bu olaylar üzerine idareye gittim ve durumla başa çıkamayacak kdar yorulduğumu söyledim.Onlara devrettim sorunu.
Veli ertesi gün,x’in kaydını aldırıyorum başka bir okula,yarın son günü diye mesaj attı.
Yalan yok ,çok sevindim.
Ertesi gün vedalaştık çocukla,akşamına aradı.
Biz x’i cezalandırdık,ortada böyle nir şey yok deniyoruz dedi.
Bu arada velilere de aldırdım ,hakkınızı helal edin demiş.
Sonra çocuk veda töreninden sonra geldi jiç bir şey yok gibi.Geldiği gibi de olaylar.
Dışarda da veliler sorunca arkadaşlar x’i deniyorlarmış,ceza vermişler dedim.
Veliler sinirlendi.
Kadına saydırmışlar.Kadın beni yalanlamış.Ben tatile kadar devam etsin diye gönderiyorum demiş falan filan..(o zaman niye yarın son günü dediniz)Bilmem kaçıncı kez idarede.
İdare seneyi senin veliyle kapattık hocam diyor..
Kadın bana saçma sapan mesajlar atıyor,ve kayıt alınmamış.
Arkadaşlar ben bu velinin yüzünü bile görmek istemiyorum.Yoruldum artık.
Çocuk için elimden geleni yaptım ama yaramaz olan kendisi..
Dahası var ama vaktinizi almayayım.
Veli de çocuğuny aldırcak cesaret de yok..
Çocuğa karşı da tahammülüm kalmadı.
Çok mutsuz ve sinirliyim,ve bu durumum işime karşı motivasyonumu düşürüyor..
Nasıl sıyrılcam bu işin içinden,ve bu veliye karşı yüreğimin soğuması şçin ne yapmalıyım?
Yaramaz,anormal düzeyde küfreden(kişiye özel),sorun çözme becerisi gelişmemiş öğrencim var.
Bu öğrenciminin böyle olması ailesi ike alakalı.Anne çocuğuna küfreder,döver,çocuğunu aşağılar,ve erkeklik gururuyla oynar.Bunlara tesadüfen şahit oldum ve diğer velilerden de duydum.
Şahit olmasam da böyle olduğunu anlamak zor değil.
Bütün sınıf çok çektik.Ve ben bu çocuk için elimden geleni yaptım.rehberlik,veli görğşme,sinema ve yemek,birebir vakit ge
İrme,konuşma...Sorunlar bir kaç gün düzelse de artarak devam etti.
Yine bir gün bir öğrencim(uslu) bilmem kaçıncı küfürden sonra velilerin gözü önünde sinir krizi geçirdi.Çocuğu havada tuttuk..
Haylaz çocuğun velisi hiç bir tepki vermediği gibi bir de idareye gitmiş,çocuğuma zorbalık yapıyorlar diye.
Bu olaylar üzerine idareye gittim ve durumla başa çıkamayacak kdar yorulduğumu söyledim.Onlara devrettim sorunu.
Veli ertesi gün,x’in kaydını aldırıyorum başka bir okula,yarın son günü diye mesaj attı.
Yalan yok ,çok sevindim.
Ertesi gün vedalaştık çocukla,akşamına aradı.
Biz x’i cezalandırdık,ortada böyle nir şey yok deniyoruz dedi.
Bu arada velilere de aldırdım ,hakkınızı helal edin demiş.
Sonra çocuk veda töreninden sonra geldi jiç bir şey yok gibi.Geldiği gibi de olaylar.
Dışarda da veliler sorunca arkadaşlar x’i deniyorlarmış,ceza vermişler dedim.
Veliler sinirlendi.
Kadına saydırmışlar.Kadın beni yalanlamış.Ben tatile kadar devam etsin diye gönderiyorum demiş falan filan..(o zaman niye yarın son günü dediniz)Bilmem kaçıncı kez idarede.
İdare seneyi senin veliyle kapattık hocam diyor..
Kadın bana saçma sapan mesajlar atıyor,ve kayıt alınmamış.
Arkadaşlar ben bu velinin yüzünü bile görmek istemiyorum.Yoruldum artık.
Çocuk için elimden geleni yaptım ama yaramaz olan kendisi..
Dahası var ama vaktinizi almayayım.
Veli de çocuğuny aldırcak cesaret de yok..
Çocuğa karşı da tahammülüm kalmadı.
Çok mutsuz ve sinirliyim,ve bu durumum işime karşı motivasyonumu düşürüyor..
Nasıl sıyrılcam bu işin içinden,ve bu veliye karşı yüreğimin soğuması şçin ne yapmalıyım?