çok uzun zamandır giremedim cevapta veremedim size hangi konuya mesaj atcağımı sizmi belirliyeceksiniz ki konuşuyosunuz vee orda calışanlara iftira atıyosunuz diğer mesajları okursanız o merkezden memnun kalanları görürsünüzSEN GALİBA ADI GEÇEN yerde çalışıyorsun üyeligin boyunce 4mesajın var hepside bu başlıkta binlerce konudan ilgini çeken hiçbir konu olmamış (!) buna istinaden merkeziniz çok PAHALIYMIŞ
bende yaptırdım yapmadan araştırmış bende iyice kılcal damar problemi olanlara yapmıolar deri hastalıgı olanlara benim gittigim yerde ilk doktor kontrol edio tek seansım 1.25dakka sürdü genelde dier yerlerde araştırırken her yer 45 dak. diodu bunun dogru uygulanması çok önemliymiş lenf bezlerine dogru cünkü yaglar ter we idrar yoluyla atıldıgı için gittigim yerin ambiance süperdi relax müzik kkular falan alet süper bende çok işe yaradı 7 santim sadece kalçadan werdim yer nişantaşında kesinlikle tavsiye ederim seansı 250ydi sanırım paket olunca daha makul oluo ama sorun! .......kesinlikle tavsiye ederim
Kızlar bende velashape II başlıyacağım haftaya, sonuçları bildiririm...
ben bugün velashape soğuk lipoliz ve lenf drenaj a başladım.üçü bi arada daha etkiliymiş.ardından power plate yapıyorum bakalım nasıl sonuc alacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?