Vekillik bitti, sakal ve başörtüsü gitti

Soylediklerine tamamen katiliyorum o konuda ters dustugum bir yer yok.Ama sakalli biri gorunce veya carsafli biri gorunce vebali gibi bakanlar cag disi yaratik gibi goren zihniyetten nefret ediyorum.Din ile ilgili konu acilinca hemen kapatiliyor ok.. tartismaya mahal verilmemeye calisiliyor ki ...
O konu kapanana kadar way din niye tartisilmiyor.
Vay biye konu yasak...
Be mubarekler islam senin elinin oyuncagimi.Belki bu yazan kisi baska dinden yaza yaza hazzini gideriyor ama ben iflit oluyorum.Senin ne haddine benim dinime laf etmek.Gecmisteki konulari baz aliyorum.Allah kitap hoca diye bir haber acilsin saydirmayan kalmiyor.Burada hala ogrenilemeyen bir sey var.Cok adi kotu suclar isleyen insanlara kotu soylemlerde bulunuyoruz hepimiz bunda okyim cunki islenen suclar adice.Ama din adami veya baska bir kisilik sen yorumunu yap koseye hakaret saldirma nedirrr...
O kisiye itafen yazin bu sefer sana saldiriyorlar bu olay gercekten kirici ve baydi artik.
Diyelimki hatun kapandi acildi ki boyle degilmis
Sakal yoktu birakti e banane sanane
Dediginiz gibi baskasi yapinca karizmatik oluyor ki muhtesem yuzyil sagolsun herkes sakal adam oldu artik ben bile sakal birakacagim yakinda

Son düzenleme:

Gerçekten de çok abartılıyor. Mesela her sakallıdan evliya olacak olsaydı; meyhanelere nur yağardı.

evet canım, seçildik kapanalım seçilmedik açılalım nedir yani.. komik diil mi yakında sırf menfaatleri için burkaya da girerler
Burada hatun basta acikmis sonra hacca gitmis kapanmis sonra acilmamis dogru mu biliyrum tapilan arstirma bunu gosteriyor.Yani iktidara yonelik bir davraniz degilmis bunu acikladi arkadasi biri fotolar ve tarihleriyle
Boyle bir secimi ikyidar oyuncagi yapmak isteyen insan birakin komikligi kisiliksiZ olur

canım açılmış kadın son olarak .. yani kendini ilgilendirir. Tesettürü oyuncak etmeleri bence komik. sence farklı olabilir, benim açımdan sorun yok

Ne büyük meseleymiş ya. Yıllarca kadınların giyimiyle uğraşmaları çok komik. Hala da nasıl gündem oluyor bu mevzular anlamakta güçlük çekiyorum.
Başörtüsü düşmanları arkadaşlar; size bir kaç cümle söyleyeceğim ve gideceğim. Ben başörtüsü düşmanıyım diyenler üstüne alınsın, diğerleri değil. polemiğe girmek istemiyorum.
Hani sevmiyorsunuz ya başörtüsünü (ya da anlayacağınız dille türban diyelim hiiiç farketmez), hani tabiri caizse gıcık oluyorsunuz ya tesettürlülere görmeyin onları. Bakmayın onlardan tarafa. Konuşmayın bile haklarında. Bu konuyu gündemde sürekli tutan sizlersiniz. Bakın siz de daha rahat edeceksiniz başörtülü kadınlar da rahat edecek.
Madem saygı duymayı beceremiyorsunuz bari bunu yapın.

Son olarak da konu ile ilgili olarak geçenlerde bir konu vardı tesettür mayo ya da diğer adıyla haşema ile ilgili. Bazı arkadaşlarımız demiş ki yerine göre giyinilir. Eğer ki sahildeysen bikini giyeceksin arkadaş gibi cümleler. İşte bu konuda da, açıklamaya göre umreye gitmişler o yüzden öyle giyinmişler uçaktan iner inmez de sakal kesip baş açmak da abes olurdu herhalde. Tam da istediğiniz gibi yerine göre giyinmişler neden rahatsız oluyorsunuz ki.
Kimse ne giyeceğini size soracak değil. Konu gerçekten de bu kadar basit.

sahilde olan bikinide giyer haşemoda kim rahatsız olmuşki ben okumadım öyle bir şey

kim çarşaflılara vabalı gibi bakıyormuş,buradan örtülü arkadaş yazdı hamileyken büyük beden pardüse,kap almamış,önünü ilkleyememiş,çarşaflı bir hanım allah belanı versin bu ne hal demiş,çok şaşırmış çok üzülmüş,şimdi olsa üzülmezdim demişti

şimdi bi çarşaflı teyze bunu demiş diye hepsini karalayamayız dimi?

tabiiki,ama her iki taraftada hoş görüsüzlükler olabiliyor demek istediğim bu,millet birbirini rahat bıraksın değilmi
kesinlikle, şu hayatta en nefret ettiğim şey hayata müdahale (laf söylemek, eleştrimek anlamında) bide insanları genellemek. benim herkesimden tanıdığım var. diyememki şunlar çok kötü. illa çok iyiside çok kötüsüde var. şu siyaset topiğinde genellemelerden gına geldi

haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…