Vekillik bitti, sakal ve başörtüsü gitti

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Vekillik bitti, sakal ve başörtüsü gitti
Eşi AKP İzmir Milletvekili seçilince, hacca gidip tesettüre giren Rıfat Sait’in eşi Sevilay Sait'in, eşi yeniden milletvekili olamayınca başörtüsünü çıkardığı, Rıfat Sait'in de sakalını kestiği görüldü.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/297773/Vekillik_bitti__sakal_ve_basortusu_gitti.html
Tesettürden çıkan Sevilay Sait, sosyal medyadaki hesaplarında yer alan türbanlı fotoğraflarını da kaldırdı. Yeniden vekil olamayan Rıfat Sait de sakallarını kesti.

AKP İzmir Milletvekili Rıfat Sait’in eşi Sevilay Sait, geçtiğimiz yıl Ekim ayında hacca gitmiş ve “Kutsal topraklarda hissedilen duygular anlatılmaz, yaşanır. Ruha çok iyi geliyor. Örtünmeye niyetim yoktu, ancak hacdan döndükten sonra tesettürü benimsedim. İçinde bulunduğum ortam da kapalı. Buna uzak değilim. İçime sindirdim, kapandım. Çok huzurluyum” diyerek tesettüre girmişti.2-920.jpg

VEKİLLİK GİDİNCE TÜRBAN DA GİTTİ

Ancak Sevilay Sait, eşi 7 Haziran seçimleri öncesi yeniden milletvekili adayı gösterilmeyince tesettürden vazgeçti ve türbanını da çıkardı. Sosyal medyadaki hesaplarından türbanlı fotoğraflarını kaldıran Sait, parti faaliyetlerinden de uzak duruyor.

'O ZAMAN DA MUTLU ŞİMDİ DE'

AKP eski milletvekili Sait ise, Sözcü’ye yaptığı açıklamada “Hac dönüşü ben sakallıydım, eşim başörtü taktı. Normaldir başörtülü gelinir. Sonrasında, eşim çevresinin de etkisiyle ve kendisini bu şekilde daha rahat hissettiği için başörtüsünü çıkardı’’ dedi ve şunları söyledi: ‘’Eşim başörtüsünü 7 Nisan’daki AKP aday seçimleri öncesi çıkardı. ‘O zaman öyle mutluydum, şimdi böyle mutluyum’ diyor. Bunlar özel konulardır, seçim sonrasında bunların gündeme gelmesinin zamanlamasını da manidar buluyorum”.

Bir nevi " çıplak ayaklı merve" haberi. Hem de çok ayıp.

açık hali daha güzel olmuş kadının yakışmış

Bir fıkra vardı, o aklıma geldi.
'İki rekat namaz kıldırdık diye müslüman mı olduk' diyen imamın durumunu aklıma getirdi.
Zaten bütün mesele bu ya, kraldan çok kralcı var memlekette!
Ülkeye dürüst, hümanist ve ahlaki değerlere sahip düzgün bir 'seçilmiş' profili vermek yerine; kıl tüy, kumaş, iman yarıştırıyor güzel ülkem.
Önümüzdeki 10 yılda daha neler yarıştıracağız acaba...

Papanin ucagi meselesine donmus hic arastirma yok zaten acik olsada kapali olsana sakalli olsada olmasada sorun yok bunlari haber yapanlarin kendi sorunlu
Aydinlatmaniz cok guzel olmus gercekten.Kul hakkina girmeyi birakin bu sekilde o hakki gasp ediyorlar.

Oyle cok bilgi kirliligi var ki, hicbir seye arastirmadan inanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…