Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Koldaki tuyler icin dusunuyorum ama korkuyorumda ilk defa yapıcam ve daha sonra kotu cıkar diye istemiyorum ama kotu duruyor Tuy dokuculer ne kadar saglıklı ve her bolgeye uygulanıyor mu? Kullanıp memnun kalan ya da sikayet eden var mı?
ben ise tüy dökücünün jiletten farkı olduğunu düşünmüyorum. kökten almıyor sonuçta. bu nedenle tüyler çıkarken kalın ve sert çıkıyor jiletle almış gibi. bikini bölgesinde kullanılabilir. ama kol gibi göz önünde bir bölgede tüylerinizi sertleştirecek bu yöntemleri kullanmamanız daha iyi. ya sir ağda ile alın ya da tüy sarartıcı ile sarartın...
Koldaki tuyler icin dusunuyorum ama korkuyorumda ilk defa yapıcam ve daha sonra kotu cıkar diye istemiyorum ama kotu duruyor Tuy dokuculer ne kadar saglıklı ve her bolgeye uygulanıyor mu? Kullanıp memnun kalan ya da sikayet eden var mı?
bikere kullandım kesinlikle pişman oldum jiletle falan alakası yok içindeki şey hem çok kötü kokuyor hemde kılları besliyor kısa sürede pürüssüz oluyor ama daha sonra siyah siyah çıkartıyor onun yerine jilet yap daha iyi