ohh cok sanslısın canım ama yakında soylenmeye baslar esın erkekler yemek yapamayan kadına delı oluyor ben bılıyorum ama genede tedırgınım begenmezse dıe ben 13 yasımdan berı yapıyorum yemek annem babam calıstıgı ıcın
Neyseki sakinledim oluyo boyle aksilikler ama iste zaman azaliyo stres basliyo gerildim baya sizin karyolada ne sorun var
Ay ne guzel ya cok ozeniyorum kucuklukten beri yemek yapanlara ben cok zorlanicam galiba annemede yakin degilim
4-5 saat miiiii ay o zaman ben agzimi acmayayim o kadar saat evde duramazdim heralde tek basima :) bizimde dogalgaz henuz yok bu kış olmicak gibi duruyo tuple idare edicem artik bende valla ben yemek yapmayi bilmiyorum nasil yapicam nasil olucak hic fikrim yok
4-5 saat miiiii ay o zaman ben agzimi acmayayim o kadar saat evde duramazdim heralde tek basima :) bizimde dogalgaz henuz yok bu kış olmicak gibi duruyo tuple idare edicem artik bende valla ben yemek yapmayi bilmiyorum nasil yapicam nasil olucak hic fikrim yok
bızımkını bugun duzeltcekler bırını yukarsan bırını asagıdan montelemısler egık duruyor duzeltcekler bu aksam
Bizim petekler takıldı da kombi gelmedi daha.Gelecek diyo ev sahibi bakalım inş. Kovayla maşrapayla yıkanmak zor
kızlar naptınıızzz kasım ayına girdik bu ay bizim ayımız hatta aramızda bugün evlenenlerde vardı yanlış hatırlamıyorsam Allah mutlu mesut etsin hepimizi
bende artık evimi yerleştirmeye çeyizlerimi götürmeye başlıyorumm kızlar çamaşır ve bulaşık makinesi ilk kez nasıl çalıştırmalıyım boş bi şekilde bilen var mı
kızlar merhaba
ya ben grubu bulamadım yazdıgım mesajlar gorunmuyordu neysekı buldum
Mrb canim hosgeldin :) ev dizmek ne zormus demissin en son sonuna kadar katiliyorum 4 gundur diz diz bitmedi her yerim et kesigi oldu egilip is yapmaktan dizlerim mosmos valla balayini iple cekiyorum nisanlimada soyledim yayip dinlencem diye bitti cok sukur senin ne durumda
ay kuzum senın yıne bıtmıs ben evı temızledım daha yerlescek bır suru kıyafet var pnlar gıdıcek artı evı temızledım dedım oh cok sukur kombı degıstı ev ne halde daha gıdıp bakamadım babam sagolsun temızlemıs ama kendım yapmayınca aklım kaldı bırde ben sılcem buzdolabım degıscek falan ay cok ısım var benım bır bıtmedı bunaldım vallla bırde adet olcam allahım ya ılac alıcam ertelemek ıcın baska carem yok
Egerki dugun yapilmicaksa bence kasim ayi cok guzel gerci artik kapali mekanlarda cok guzel dugun yapan yerler var biz dugun istemedigimiz icin mevsim farketmiyor bu hafta balayina kibrisa giden bi arkadasima sordum denize giriliyomus hala orda :) sizler nereye gidiyosunuz balayina
Hos geldin canim ben de kismetse senden bir gun omce evleniyorum 15 kasimda hepimiz icin hayirlisi olsun bizde bugun evimizi temizledik haftaya cumartesi mobilyalarim gelicek 29 ekimde ceyiz goturcez allah kismet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?