Veeee veee veeee Kasım 2014 gelinlerinin topiğii :))

Hayirli olsun simdiden koca bir amin diyorum :) bizde dugun yapmiyoruz ilkten nikah sonrasi eglence dedik ama gelinliklerle pek rahat edemeyecgimi dusundugum icin vazgectik biz
yok vallahı ben nısandan sonrada oyle yapmısdım babet alırsan cok rahat ben eglencede babetlerımı gıymısdım nısanda bızımde nısanlımın dedesı rahatsız ertelenme olayı var allah gecınden versın durumu agır bıraz beklıyoruz kısmet kader artık

yok yok babet için demedim ben gelinliklerle gidicek bi yer bulamadım hani normal bi eğlence mekanına gelinlikle girebilir miyim bilmiyorum bi tuhaf olur sanırım :) Allah korusun gecinden versin bizde ilk 2 kasım diye almıştık vefat durumundan mütevellit 22 kasım oldu hayırlısı olsun de olmaz bişey

Merhaba arkadaşlar
Benimde 19 Kasım kına,21 Kasım istanbul düğün,23 Kasım Almanya'da düğünüm olacak.
Çok stresli olacak gibi duruyor ancak böyle ayarlayabildik.
Balayina karar veremedik hala. Nereye gidebiliriz ki??
Fotoğrafta'ta bir karara varamadım. tavsiyeleriniz var mı istanbul için. ...Tabi yağış olursa ne olacak bilmiyorum.

ınsallah valla bız ıstanbul anadolu yakasındayız atasehır suslu konak ve meyhane var arakadasımız orda sahne alıyor oyuzden orayı tercıh ettık nısandada ordaydık bız valla cok eglendık bız vardık o aksam nişan cıftı bırde gelın damat vardı cok hostu :)

bız balayına yazın gıdıcez rahat rahat oyle karar verdık :)

Ya dedigin gibi bi yer kulaga cok hos geliyor hani bide arkadasin cikiyosa cok guzel olurda bizim malesef oyle bi imkanimiz yok acikcasi nikah sonrasi eglence icin parada kalmadi gelenlerede herkes kendi oduyo diyemem o yuzden ya tastamam dugun e o da olamicak o yuzden sade nikahla dunya evine giricez ins :)

Biz balayinda kibrisa gidiyoruz kasimda denize havuza giremicez belki ama olsun kibrisi gezeriz dedik hayalimizdi hep oraya gitmek bakalim nasip olur ins :)

hepinize iyi bayramlar gelincikler bidaha ki bayramda inş kendi yuvamızda sevdiceklerimizle olucaz :) hazırlıklar ne alemde ben telaşlanmaya başladım hiçbişey yetişmicek diye beyaz eşyaları almadıysanız bayramda bakın hatunlar baya indirimde oluyomuş bilginizee

merhaba kızlar benım hazırlıklar suratla devam edıyor pazar gunu boyacı gırıcek eve bende bu arada davetıyelerı bıtırmeye calısıyorum kı ev temızleme yerlestırmeye gecıyım en cokda evdekı esyalarımı toplamak gozumde buyuyor cunkı bız ablamda kalıyoruz hem kendı evımızdekılerı topluyucam hem ablamdakıları gelıolar bazen bana bırde ofısde arka odadada ceyızlerım var annem eve sıgmıyor dıe ofısde bırak dedı parca parca topluyucam resmen ya sınır basıo

Kolay gelsin hepimize. Bizde de ayni kosturmaca simdilik evimde gorunen tek eksik avizelerim geri kalan hersey alindi sirasiyla eve geliyor fakat gelinlik damatlik kina davetiye seker vs ivir zivirlar hazir degil gozumde buyuyor yetismicek diye bende her evime gidisimde dip temel temizlik yapilmasina ragmen birdaha yapmak istiyorum avizeler takilirken yine pislencek deyip bekliyorum ama artik haliya basmak istiyorum evimdee :)) davetiyeleri kac gun kala dagitmaya baslanir sence?

valla canım ben dagıtmaya basladım bıle bızım kasım 15 de ıste anca bıter dıye dusundum ay dun boya meselesınden hem nısanlımla hem bızımkılerle bırbırımıze gırdık su hazırlıklar bır bıtsede evımıze gecsek ne sıkıntılı streslı sey ya aıleler karısmasa hıc sıkıntı cıkmıcak aslında ya neyse ben avızelerı bosladım valla olmazsa evın ıcıne gecınce alıcam cok masraf cıktı zaten artık eve gırınce alırım dıe dusundum bız daha temızlık yapamadık benımde nıkah sekerlerım bıtmedı henuz buketım cuma gunu geldı cok hos olmus nısanlım ıcınde yaka cıcegı yapmıslar ne dıyelım hepımız ıcın hayırlısı olsun artık son gunler

aaaaaaaaaaaaaaa ben de kasım geliniyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm:):)

Bizimde stresli valla sorma haftaici iste yoruluyoruz haftasonu hazirliklar pesinde aynen su evin icine girsek biticek hersey bakalim bizde ev hazir avizelr haricinde onun disinda bisey hazir degil daha davetiye nikah sekeri bakmadik bile daha aileler cok karisiyo bizde de ve etkisinde kaliyoruz malesef ne yapalim ses cikaramiyosun artik

Merhaba davetiye çok kısa sürede basılıyor bu nedenle telaş yapma ama nikah şekerini yapımı zaman alan bir şey seçersen vakit alabiliyor. Davetiye alırken dikkat etmen gereken şeylerden biri firma reklamlarının nereye yazıldığı! Biz bu konuda sorun yaşadık. Bize şuraya yazılacak diye hiçbir bilgilendirilme yapılmadı.Maille gönderilen taslaklarda bile yoktu.Davetiyeleri aldığımız zaman şoktaydık, isimlerimizin yazıldığı yerin altında kocaman reklam vardı. Firmayı aradık reklam yapılacak yerin orası olmadığını ve bize bilgilendirme yapılmadığını söyledik. Adamın kaba davranışıyla karşılaştık "Amma da taktınız sizde" cümlesini kullandı şahsiyetsiz insan. Bu konuda dikkat etmeni öneririm.
Biz bir günde halı, avize ve perdeleri aldık ve hepsi bir haftada teslim ediliyor.Kına gecesi için düğün salonunu bile cumartesi ayarladım. İçiniz rahat olsun hepsi çok rahat halloluyor.
Biz davetiyeleri bayramda dağıtmaya başladık, Ekim sonu geri dönüş almamız gerekiyor. Gelinliği bu cumartesi teslim alıyorum. Damatlık kolay iş son hafta alırız diye düşündük (nasıl bir şey alacağımıza karar verdik ama)
Kuaför ve fotoğrafçı ayarlamadım o da hallolur diye düşünüyorum.

bizimde nikah şekerlerimiz kaldı birtürlü kısmet olmadı ona bakmak... ama herşey çok kısa sürede halloluyor gerçekten stres yapmayın hiçbirşeyi. biz aileleri iki tarafıda hiçbirşeye karıştırmadık her alışverişe sadece ikimiz çıktık herşeyi sadece ikimiz seçtik o yüzden hiçç sorun çıkmadı sizde öyle yapsanız o kendi ailesini idare etsin sen kendi aileni... zaten yeterince stresli bir dönemdeyiz birde aile bizi zorlamasın.sizin nikah ne zaman sadece nikahmı olacak? istanbuldamısınız

benim 9 kasım bayağı az kaldı :):)
herşey hazır sayılı ama çok şükür
sizin hazırlıkalr nasıl gidiyor,

Ayy senin baya az kalmis hadi bakalim hayirlisi :)) hazirliklar tam gaz devam bizde de ev avizeler haric hazir ama geri kalanlar hazir degil :))

Aslinda ailelerden yana olumsuz bisey yok biz onlarda yanimizda olsun onlarda bu mutlulugu tatsin diye yanimizda istiyoruz kimseyi kirmadan devam etmeye calisiyoruz iste :) evet sadece nikah olucak hayir izmirdeyim ben ya insan ne istedigini bildikten sonra 1 ayda bile halloluyor bu isler stresli ama guzel seyler cok sukur halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…