yok vallahı ben nısandan sonrada oyle yapmısdım babet alırsan cok rahat ben eglencede babetlerımı gıymısdım nısanda bızımde nısanlımın dedesı rahatsız ertelenme olayı var allah gecınden versın durumu agır bıraz beklıyoruz kısmet kader artıkHayirli olsun simdiden koca bir amin diyorum :) bizde dugun yapmiyoruz ilkten nikah sonrasi eglence dedik ama gelinliklerle pek rahat edemeyecgimi dusundugum icin vazgectik biz
yok vallahı ben nısandan sonrada oyle yapmısdım babet alırsan cok rahat ben eglencede babetlerımı gıymısdım nısanda bızımde nısanlımın dedesı rahatsız ertelenme olayı var allah gecınden versın durumu agır bıraz beklıyoruz kısmet kader artık
ınsallah valla bız ıstanbul anadolu yakasındayız atasehır suslu konak ve meyhane var arakadasımız orda sahne alıyor oyuzden orayı tercıh ettık nısandada ordaydık bız valla cok eglendık bız vardık o aksam nişan cıftı bırde gelın damat vardı cok hostu :)yok yok babet için demedim ben gelinliklerle gidicek bi yer bulamadım hani normal bi eğlence mekanına gelinlikle girebilir miyim bilmiyorum bi tuhaf olur sanırım :) Allah korusun gecinden versin bizde ilk 2 kasım diye almıştık vefat durumundan mütevellit 22 kasım oldu hayırlısı olsun de olmaz bişey
Merhaba arkadaşlar
Benimde 19 Kasım kına,21 Kasım istanbul düğün,23 Kasım Almanya'da düğünüm olacak.
Çok stresli olacak gibi duruyor ancak böyle ayarlayabildik.
Balayina karar veremedik hala. Nereye gidebiliriz ki??
Fotoğrafta'ta bir karara varamadım. tavsiyeleriniz var mı istanbul için. ...Tabi yağış olursa ne olacak bilmiyorum.
ınsallah valla bız ıstanbul anadolu yakasındayız atasehır suslu konak ve meyhane var arakadasımız orda sahne alıyor oyuzden orayı tercıh ettık nısandada ordaydık bız valla cok eglendık bız vardık o aksam nişan cıftı bırde gelın damat vardı cok hostu :)
Merhaba arkadaşlar
Benimde 19 Kasım kına,21 Kasım istanbul düğün,23 Kasım Almanya'da düğünüm olacak.
Çok stresli olacak gibi duruyor ancak böyle ayarlayabildik.
Balayina karar veremedik hala. Nereye gidebiliriz ki??
Fotoğrafta'ta bir karara varamadım. tavsiyeleriniz var mı istanbul için. ...Tabi yağış olursa ne olacak bilmiyorum.
merhaba kızlar benım hazırlıklar suratla devam edıyor pazar gunu boyacı gırıcek eve bende bu arada davetıyelerı bıtırmeye calısıyorum kı ev temızleme yerlestırmeye gecıyım en cokda evdekı esyalarımı toplamak gozumde buyuyor cunkı bız ablamda kalıyoruz hem kendı evımızdekılerı topluyucam hem ablamdakıları gelıolar bazen bana bırde ofısde arka odadada ceyızlerım var annem eve sıgmıyor dıe ofısde bırak dedı parca parca topluyucam resmen ya sınır basıo
Kolay gelsin hepimize. Bizde de ayni kosturmaca simdilik evimde gorunen tek eksik avizelerim geri kalan hersey alindi sirasiyla eve geliyor fakat gelinlik damatlik kina davetiye seker vs ivir zivirlar hazir degil gozumde buyuyor yetismicek diyebende her evime gidisimde dip temel temizlik yapilmasina ragmen birdaha yapmak istiyorum avizeler takilirken yine pislencek deyip bekliyorum ama artik haliya basmak istiyorum evimdee :)) davetiyeleri kac gun kala dagitmaya baslanir sence?
valla canım ben dagıtmaya basladım bıle bızım kasım 15 de ıste anca bıter dıye dusundum ay dun boya meselesınden hem nısanlımla hem bızımkılerle bırbırımıze gırdık su hazırlıklar bır bıtsede evımıze gecsek ne sıkıntılı streslı sey ya aıleler karısmasa hıc sıkıntı cıkmıcak aslında ya neyse ben avızelerı bosladım valla olmazsa evın ıcıne gecınce alıcam cok masraf cıktı zaten artık eve gırınce alırım dıe dusundum bız daha temızlık yapamadık benımde nıkah sekerlerım bıtmedı henuz buketım cuma gunu geldı cok hos olmus nısanlım ıcınde yaka cıcegı yapmıslar ne dıyelım hepımız ıcın hayırlısı olsun artık son gunler
aaaaaaaaaaaaaaa ben de kasım geliniyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm:):)
benim 9 kasım bayağı az kaldı :):)Hosg
Hosgeldin :) hayirli olsun kasimda ask baskadir tabi :) kac kasim sizinki?
bizimde nikah şekerlerimiz kaldı birtürlü kısmet olmadı ona bakmak... ama herşey çok kısa sürede halloluyor gerçekten stres yapmayın hiçbirşeyi. biz aileleri iki tarafıda hiçbirşeye karıştırmadık her alışverişe sadece ikimiz çıktık herşeyi sadece ikimiz seçtik o yüzden hiçç sorun çıkmadı sizde öyle yapsanız o kendi ailesini idare etsin sen kendi aileni... zaten yeterince stresli bir dönemdeyiz birde aile bizi zorlamasın.sizin nikah ne zaman sadece nikahmı olacak? istanbuldamısınızBizimde stresli valla sorma haftaici iste yoruluyoruz haftasonu hazirliklar pesinde aynen su evin icine girsek biticek hersey bakalim bizde ev hazir avizelr haricinde onun disinda bisey hazir degil daha davetiye nikah sekeri bakmadik bile dahaaileler cok karisiyo bizde de ve etkisinde kaliyoruz malesef ne yapalim ses cikaramiyosun artik
benim 9 kasım bayağı az kaldı :):)
herşey hazır sayılı ama çok şükür
sizin hazırlıkalr nasıl gidiyor,
bizimde nikah şekerlerimiz kaldı birtürlü kısmet olmadı ona bakmak... ama herşey çok kısa sürede halloluyor gerçekten stres yapmayın hiçbirşeyi. biz aileleri iki tarafıda hiçbirşeye karıştırmadık her alışverişe sadece ikimiz çıktık herşeyi sadece ikimiz seçtik o yüzden hiçç sorun çıkmadı sizde öyle yapsanız o kendi ailesini idare etsin sen kendi aileni... zaten yeterince stresli bir dönemdeyiz birde aile bizi zorlamasın.sizin nikah ne zaman sadece nikahmı olacak? istanbuldamısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?