Allah tamamına erdirsin canım
O kadar da kötü değil türkçen sadece birazcık unutmuşsun ama olsun insanlar sıfırdan öğreniyor türkiyeye gidince birkaç ayda kapatırsın farkı.
Ayrıca çok içten yazmışsın Allah mutluluğunu daim kılsın darısı olmayanların başına (bkz: ben)
yok unutmadim bende sifirdan ögrendim ilk ailem bana almancayi ögretti sonradn dizilere baka baka biraz türk arkadasi yapa yapa kaptim
tsk edeirm cnm öyle yazmaya calismistim ztn amin insallah aynnn darisi olmayalairn basinaa
benimde her okudugumd agözerlim doluyor : cok iyi anlatamaidm ve kisaca anlatmaya calsiitm ama gercktn benim icin yasadiklairm ck zor du hala bu kötü günleri unutamiyorumm neyseki amacima ulastim.. evliliye bi adim daha atabildim amin insallah cnm darisi olmayanlarin basinaa
benimde her okudugumd agözerlim doluyor : cok iyi anlatamaidm ve kisaca anlatmaya calsiitm ama gercktn benim icin yasadiklairm ck zor du hala bu kötü günleri unutamiyorumm neyseki amacima ulastim.. evliliye bi adim daha atabildim amin insallah cnm darisi olmayanlarin basinaa
Allah'ım ne kadar güzel yaa :) Darısı başıma :) Tüm mutluluklar sizinle olsun güzelim :) Rabbim en güzel hayırlı mutlu şekilde tamamına erdirsin inşallah :)
İki taraf inancını kaybetmedikten aradaki sevgi saygı aşk diri kaldıkça olmayacak diye birşey yok :)
Allah'ım ne kadar güzel yaa :) Darısı başıma :) Tüm mutluluklar sizinle olsun güzelim :) Rabbim en güzel hayırlı mutlu şekilde tamamına erdirsin inşallah :)
İki taraf inancını kaybetmedikten aradaki sevgi saygı aşk diri kaldıkça olmayacak diye birşey yok :)
cok haklsin taltim.. cok güzel yazdinn cok mutlu ettin beni.. suan aramiz yine biraz bozuk.. tabi ben almanyaya geri döndüm yine iliskimiz sadece teleofnlaa yürüyor zor ya.. en yakin zamanda evlenmek istiyorum artik.. cok cok tsk ederim amin hayilrisiya iolur insallah.. dairisi olmayanlarin basinaa