• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi veee SÖZLENİYORUMMMM 19.01 <3

kbr89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
308
5
68
İstanbul
ve işte o gün bugündür 19.01.2012 SÖZLENİYORUMMMM :) detaylı olarak herşeyi paylaşcam inşallah..son 19 saat :) ve ben artık uyumalıyım yarın girmem gereken maalesef 2 sınav var :( bana şans dileyin kızlar bi aksilik yaşamayalımm :)

Canım benim inşallah hiçbir sorun çıkmaz sınavların da çok çok iyi geçer inşallah. Hep yüzünde kocaman bir gülümsemeyle hatırlayacağın harika bir söz günün olsun. Ve ve Allah tamamına erdirsin şimdiden :))

oyyy ne heycanlısındır sen şimdi :1:

herşey gönlünce olsun canım , dilerim herşeyin mükemmel ötesi geçer ve unutulmaz bir gün yaşarsın :)

ama keşke 2 sınavının olduğu güne denk gelmeseymiş neden öyle ayarladınız ki ,

şimdiden mutluluklar canım :nazar: nazar deymesin size maşallah:nazar:

allah tamamını göstersin ...

evet benım içinde buyuk gün ve ben heyecandan ölmek üzereyım rabbım yardımcımız olsun bu mutlu günü hep gülerek hatırlayalım :):9:

ve işte o gün bugündür 19.01.2012 SÖZLENİYORUMMMM :) detaylı olarak herşeyi paylaşcam inşallah..son 19 saat :) ve ben artık uyumalıyım yarın girmem gereken maalesef 2 sınav var :( bana şans dileyin kızlar bi aksilik yaşamayalımm :)

allah tamamını erdirsin canımmmmmmmmm :) çok mutlu oldummm :)

allah tamamına erdirsin canım benim :16:
ayrıntıları yazmanı bekliyoruz merakla :9:

ve o büyük günü atlattın sanırım ayrıntılrı beklıyoruz

Canım benim inşallah hiçbir sorun çıkmaz sınavların da çok çok iyi geçer inşallah. Hep yüzünde kocaman bir gülümsemeyle hatırlayacağın harika bir söz günün olsun. Ve ve Allah tamamına erdirsin şimdiden :))

canımmm benim son 3 günde herşeyi yapmama rağmen herşey sorunsuz ve güzel geçti herşey ucu ucuna yetişti:)helede söz günü 2 sınava girmem baya zordu ama hepsinin üstesinden geldim :) tek aksilik kalkmış halamlar ben olmadan bohçayı açmış deli oldum resmen belli ettim ama tınlamadılar bile bende daha fazla uzatmadım :)inşallah allah tamamına erdircek cokk tesekkürler :)

oyyy ne heycanlısındır sen şimdi :1:

herşey gönlünce olsun canım , dilerim herşeyin mükemmel ötesi geçer ve unutulmaz bir gün yaşarsın :)

ama keşke 2 sınavının olduğu güne denk gelmeseymiş neden öyle ayarladınız ki ,

şimdiden mutluluklar canım :nazar: nazar deymesin size maşallah:nazar:

allah tamamını göstersin ...

dilediğin gibi herşey mükemmel ötesi geçti umdugumdan da güzeldi :)
maalesef ingilizce hazırlık okudugum için haftanın 3 günü sınavım oluo genelde persembeye koymazlardı ama sansıma bu sefer oyle oldu o hafta içi belli oldu yapcak bişeyim yoktu
ama herseyi hallettim sınavlarımda güzel gecti :)
aminnnn nazar değmesin hep mutlu olalım sözlümle ;)

evet benım içinde buyuk gün ve ben heyecandan ölmek üzereyım rabbım yardımcımız olsun bu mutlu günü hep gülerek hatırlayalım :):9:

sanırım bi konuda stres olan sendin ama hersey harika gecmiş ikimiz içinde güzel geçmiş çok sevindim :)

kübraaaaaa:3:
bende bu telaşeyi yaşamak üzereyim de bizimle paylaşsan artııııkkkkkkkk:1:
Allah tamamına erdirsin bu arada,Aşk'la:69:

Back