Gelinlik Modelleri veee işte benim prenses gelinliğim...:)

sidal20

meleğim yolda :)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
1.381
33
158
Antalya
kızlar bugün gelinliğimin son provasına gittim,
ve işte ortaya çıkan sonuç:)
etek boyu henüz kesilmedi ama yorumlarınızı bekliyorum.
bundan çok daha kabarık olucak gelinliğin eteği.
yalnız içime sinmeyen tek detay gelinliğin yaka kısmı.
ben belirgin bir "m" şekli istememe rağmen ortaya bunu çıkardılar.
ve şu saatten sora düzeltmeleri zor gibi
ne yapmalıyım sizce böyle kötü mü görünüyor...
diğer türlü daha mı iyi olur fikir verin kızlar...

Eklentiler

• $Fotoğraf-0050.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 159
  • $Fotoğraf-0057.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 211
  • $20082012358.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleme:
ilk yorum benden benim tercihim straplez olurdu ama böyle de çok güzel gelinliğin ben beğendim tarzıma uygun :) umarım çok mutlu olursun hayırlı olsun

Güle güle giy güzelmiş gelinliğin,evliliğiniz bir ömür bal tadında olsun

Kına kıyafetini beğendim ,güle güle giy inş.Gelinlik prenses deyince kabarık bekliyordum ,altın da tarlatan tok diye mi öyle yoksa modeli mi böyle.?

Kına kıyafetini beğendim ,güle güle giy inş.Gelinlik prenses deyince kabarık bekliyordum ,altın da tarlatan tok diye mi öyle yoksa modeli mi böyle.?

teşekkür ederim canım:) daha tam bitmedi o yüzden böyle.
daha kabarık ve dolgun hale getirilcek:)

ilk yorum benden benim tercihim straplez olurdu ama böyle de çok güzel gelinliğin ben beğendim tarzıma uygun :) umarım çok mutlu olursun hayırlı olsun

teşekkürler:) ben de straplez istiyordum canım aynen ama
böyle bi tarz önerdiler, hoşuma gitti kabul ettim

ben yakasını daha belirgin bir "m" şekli olsun istemiştim ama böyle oldu.
ona üzüldüm sadece biraz. provada böyle değildi, daha belirgin kesilmişti.
kötü mü duruyor sizce?

canım öncelikle çok yakışmış ben omuz detayını çok beğendim çok hoşuma gitti o kısım,dediğin gibi m olsaymış kesimi çok daha iyi olurmuş bana tek eksik gelen
etek kısmı biraz sade kalmış küçük ışıltılar olsaymış süper olurmuş :) mutlulukla giy canım :))

ben de beğendim gelinliğinizi :) ama bence de eğer göğüs kısmı daha belirgin m olursa daha hoş duracak gibi... yani seninkine benzemiyor ama tek omuz olduğundan örnek gösteriyorum
bunun gbi mesela

teşekkür ederim canım:) dünden beri içim içimi yiyo yakası istediğim gibi olmadı diye
düğüne de az zaman kaldı, diken kadın yakayı düzeltmek için taşlı figürü söküp yeniden dikmem lazım diyor.
yetişmez diyor. napıcam bilemedim. 2. provada m şeklindeydi son provada nasıl bu hale geldi anlamadım ya

Ahh ahh çok güüzel özellikle üstüne bayıldım

Darısı başıma inşallah

gelınlıgın cok guzel olmus bırkere farklı olması önemli ama neolur bu cıcegı kullanma
kına kıyafetınde fakrlı ancak nacızane bır fıkrım var içindeki o kırmızı oval olacagına keske duz straplez olsaymıs onun dısında harıka bırde takı olarak zümrüt yeşili falan taksan süper olur
mutlulukla huzurla giy inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…