- 18 Şubat 2013
- 786
- 110
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutfak halımıda bugün aldım kızlar![]()
cnm benim bütün eşyaların çok güzel maşallah allah uzun ömürlü kullanmak kullandıkca tadını çıkarmak nasip etsin :) cnm sizin adetler ve bizim adetler çook farklıymış bizdede yatak odasını salon takımını çamaşır makinasını buzdolabı halıları erkek tarafı alır hatta oturma odasını bile bazıları erkke tarafı alırsizde erkekler şanslı bizdede kızlar şanslı sanırım bu konuda
![]()
nişanlım oturma odasına köşe koltugumuzu aldı çamaşır makinasını ve bzudolabını aldı askere gitti 6 aylık bi askerliğimiz var oda nasipse bu ayın 21 allahın izniyle burda. gelincede yatak odası ve salon takımı alınacak
ben sadece yatak odası ve oturma oadası halısını alacagım geri kalan halılarıda onlar yapacak
bu arada mutfak halınada bittim kuzum allah aşkla mutlulukla kullanmak nasip etsin
![]()
halın cok tatlı neren aldın canım mutlulukla kullan
canım çok teşekkür ederim vay sizin erkek tarafının haline o zaman
çok ağırmış onlarınki ya bizde beyaz eşya mutfak yatak odası kıza aittir salon oturma odası erkek tarafınındır gerçi biz oturma odasını ortak yapıyoruz perde halı kim hangi odayı yapıyosa o yapar allah kavuştursun çok az kalmış nişanlının gelmesine hayırlısıyla gelir inşallah kavuşursun sevdiğine biran önce bizde erkek tarafı altını çok yapar o yüzden biz çok yüklenmeyelim dedik
sende eşyalarını mutlulukla kullanırsın umarım mutfak halımıda merinostan aldım tatlım aklında olsun gerçekten müthiş modeller var
![]()
hemde ne vay cnm altın bizdede fazladır fazla yaparlar cnmevlenince kalan mobilya taksidini gene biz ödeyecegiz eminim kayın validemler sadece yarısını veriir o paranın. yine benle nişanlım evlenince borçları bitirmek için kolları sıvarız artıkın. nişanlıma destek çıkmayı önerdim cnm askerde diye gelince 1.5 ay içinde evlenecegiz o süreçte tek maaşını alacak bliyorum zorlanacak biraz ama kabul etmedi yoksa ona ait olan bir kaç eşyasını almak istedim taksitle öderim sen gelene kadar dedim ama istemedi sen çeyzileirni yap kalını birikim yap dedi saolsun :) halı işlerine daha girşimedik cnm nişanlım bi gelsin hızlı bir tempoyla maonilyacısı halıcısı gelinlikcisi vs vs dolanırız artık
![]()
herşey istediğin gibi olur inşallah canım nişanlın çok anlayışlıymış saolsun sende biriktir o zaman o biriktirdiğin paranla destek olursun beraber çıktığınız zaman alırsın sende bişeyler desteklersin biz mobilyalarımızı baya önce aldık haziranda hiç bir taksit borç kalmıcak allahın izniyle evlendikten sonra bide borç ödemeyelim dedik o yüzden çok önce aldık herşeyimizi![]()
Her şeyin çok güzel hele ki halına bayıldım iyi günlerde kullan inş :)
sonunda çeyizimde yerini alan sevimli yumurta haşlama makinem kızlar![]()
son aldıkların çook güzel miş cnm bende çook seviyorum haşlanmış yumurtayı ama makinasını alamadım daha :) iyi günlerde kullan cnm allah güle güle kullanmak nasip etsin![]()
çok teşekkür ederim canım allah hepimize en güzelini nasip etsin inşallah![]()