Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balık model çook güzel bir seçim artık prenseslerden bögg geldi yani,birçok yerinde potluklar var sanıyorum terzinin elinden geçecektir askılarla beraber.Yarım kol dantelde hoş olurdu
Herşeyden ötesi inşAllah şans,mutluluk getirsin arkadaşım hayırlı uğurlu olsun
Sonunda ben de içime sinen istediğim türden dantelin kullanılmış olduğu gelinlik modelimi buldum. Denediğim gelinlik 42 beden ve straplez fakat ben dantelden askılar eklettireceğim benim için dikilecek olan gelinliğe.
Eki Görüntüle 904935
Eki Görüntüle 904934
Eki Görüntüle 904933
Eki Görüntüle 904936
Eki Görüntüle 904931
Eki Görüntüle 904932
Eki Görüntüle 904937
Çok yakışmış, üzerinize göre dikilince daha güzel olacaktır :) danteli modeli çok hoş
çok güzel sana da çok yakışmış tam fiziğine göre bu tarz modeller benim vücuduma uygun olmadığı için alamadım
bende çok beğendim sizede çok yakışmış.güle güle giyin.
özellikle gelinliğin alt kısmını ve arkasını çok beğendim.evet a kesim bir gelinlik bu.dikim yapıldıktan sonra son halinide görmek isterim.
Gelinlik güzelde içinde siz hem rahat gözükmüyorsunuz hemde sanki sizin tarzınız değilmiş gibi duruyor :S
çok güzel ve zarif. Tebrikler. 36 beden bu tarz bir gelinliği çok güzel taşır. Güle güle giy canım :)
Beğendim, güzelmiş. Üstüne göre dikildiğinde kendini gösterecektir asıl. Hayırlı olsun.
maşallah pek güzelmiş
Allah mutluluğunzu daim etsin gülüşünzü eksik etmesin
Ben çok beğendim abartısız çok hoş bir model.. tam sizin bedeninize göre dikildiğinde ve dantelden askılar eklenince gerçekten ortaya güzel bir görüntü çıkacaktır..
canım benim su gibisin. gelinlik çok güzel. sanada çok yakışmış. harika bir gelin olacaksın inşallah. tona ton ışıltıyı fazla atmazlarsa çok güzel olur. Bu duvakta güzel ama alternatifin varsa bir daha gözden geçir derim. Güle güle giy canım gelinliğini.
gelinliğini çok beğendim canım güle güle giy inşallah. ilk fotoda duvak biraz yukarıda duruyor yalnız bence duvağın bu modelde aşağıda durmalı diye düşünüyorum öyle daha güzel olur. hayırlısı olsun inşallah çok mutlu bir gelin ol
Çok çok ama çok beğendim
Allah güle güle giymeyi nasip etsin
A kesim etek dediğin böyle olur bazı a kesimler nedense prenses denilen abartıya yakın oluyor
anae kadara diktiriyorsun oldukça kaliteli bir yere benziyor
bu modelden aysira gelinlikte görmüştüm ordan mı acaba? benimde çok beğendiğim bi model canım hayırlı olsun
çok beğendim çok hoşsun:) nerede diktiriyosun?