vallah helal olsun ya diyecek söz bulamiyorum ya tebrikler insallah bende fazla kilolarimdan kurtulurum ya
Çok tebrik ediyorum seni arkadaşım, azminize hayran kaldım valla. Hakikaten beyinde herşey. Yemek istediğiniz zararlı şeylere bakıpta "hayır senin tadını biliyorum, yemeyeceğim seni" derseniz gerçekten yemediğinizi göreceksiniz ve bir süre sonra damak o tadı unutuyor. a.s Ben 3-4 gündür kendimi bu şekilde acayip şartlandırdım. İyi gidiyor, inşallah hep böyle gider :Saruboceq: Kurtulurum şu 22 kilodan yerimseniben
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bravo.bravo Allah nazarlardan saklasın.
bende 125 kg ım ,vermem gereken en az 50 kg var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
ama bi şekilde başlamam lazım, geçen kış 95 leri gördüm ama yaz gelince hop hepsi geri geldi.
bi türlü koruyamıyorum.
ama yine başladım bu sefer sandaloz sakızı kullanmaya başladım.kk den öğrendim.ama bunun yanında
elma sirkesi kullanmam gerekiyormuş fakat midem sakat olduğu için elma sirkesi yerine elma krom
hapı kullanıyorum.ayrıca antidepresan kullandığım için kolay kilo veremiyorum.ama başarmak istiyorum.
çünkü sağlığım açısından gerekli.
menapozada girmek üzereyim.,offf offf nasıl yapacağımı bilmiyorum.
veciko canım resimlerde 80 den daha az görünüyorsun bence.buda sanırım sporun etkisi daha fit bi vücut.bende görümceme şahit oldum kendisi 96 kilodan 8 ayda 70 kiloya düştü.ama maalesef pekte saglıklı beslenerek değil.bende geçen sene 84 den 74 e düşmüştüm.ah ahhh.şimdi fazlasıyla almış şekildeyim.
süper olmuşsun canım tebrik ederim.inşallah bende kortulurum kilolarımdan.ben şuan 80 kiloyum ama boyum 1.63 senin kadar zayıf durmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?