- Konu Sahibi veciko
veciko süpersin canım, maşallah sana..darısı hepimizin başına...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
veciko süpersin canım, maşallah sana..darısı hepimizin başına...
tebrikler canım, eminim acayip moral olmuştur sana
sevam et vazgeçme sakın..
tebrikler ....vereliniortaksana söğlenecek bişi yok.. yürü kimm tutar seni artık..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :hooray: :hooray:
tebrikler canımm valla süpersin
Tebrik ederim, müthişsin arkadaşım!!! a.s.
Daha vermem gereken kilo var demişsin, sen bu azimle onları da verirsin ama resimdeki yeni halin bile gayet zarif! Tekrar tebrik ederim, darısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına!
canım harika olmuşsun bayıldım doğrusu tebrik ederimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
valla tebrik ediyorum sizi süpersiniz ben şurda topu topu 7 kiloyu vermeyi bile beceremedim aylardır 2 kilo veriyorum sonra geri alıyorum ama yalan yok kolaya ve çikolataya yenik düşüyorum şeytan şuan dürtüyo yap bi nescafe yanınada çikolata ohhh ye diyo oyy oyyy git bee şeytan başımdan mafoldumben
amann sakın bir daha geri almaa
tebrikler
veciko tebrikler canım bende şu anda 127 kiloyum inşallah vereceğim yeni doğum yaptım 112 ile hamile kalmıştım zaten bende balıkesir ayvalıkta oturuyorum sen balıkesirin içindenmisin
Tebrik ederim.Öyle böyle değil...Büyük başarı bu yaşadığın....
Sadece tebrik ederim yazmak çok yetersiz kalıyor ama kelime bulamıyorum kutlamak için.
Yürekten alkışlıyorum.....kaydirigubbakcemile5