veciko'nun başarı öyküsü...

• Konu Sahibi Konu Sahibi veciko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mutlu olmaz mı insan birde farkedilir derecedeyse kaydirigubbakcemile5

süper olmuşsun canım :dance:

cok teşekürler

cok kilolu iken kıyafet almak hiç içimden gelmiyordu.beyenmediğim kıyafetleri lmak zorunda kalıyordum .mecburen
ama şimdi varya mazaların tozunu attırıyorum valla almıcaksamda deniyorum denemek bile benim için o kdar büyük bir keyifki anlatamam 56 bedenden 46 bedene düşmek hayal gibi geliyor ama gerçek

dogru haklısınız bende olsam öyle düşüne bilirdim ama gerçek
ilk dietime başladım 12 kilo kadar verdim sonra karar aldım akabunktura gittim 10 seans sürdü akabunktur ile de 14 kiloya yakın verdim
ve sonra kararmı değiştirdim ben kilo veriyorum niye devam edeyim diye düşündüm sonra bıraktım
spor salonuna spora gidiyordum.2 ay kadar devam ettim orayıda bıraktım
ve sonra kendiim başladım spor yapmaya ilk zamanlar cok yürüyordum günde 7 kilometre yürüyordum.

mide opr.gecirmedim ve hiçte öyle birşey düşünmedim

tebrıkler arkadasımm valla senın kadar mutlu oldum darısı basıma ınsallahh

cok saol canım teşekürler

sende verebilirsin kilolarını merak etme azimli ve birazda gerçekten istekli olursan olmayacak diye birşey yok gerçekten yapabilirsin

seni kutluyorum arkadaşın azminden dolayı cidden çok iyi bir başarı.evet diyetini merak ediyoruz biraz daha açıklama yaparsan sevinirizzz :alkisalkisalkis:

cok teşekürler canım azim ve istek çok önemli
ben kendimi bildiğim bileli hep kilolu olarak büyüdüm yaşıtlarıma göre hep fazlam vardı
ama bu son yıllarada cok fark oldu aldı başını gitti kilom ve ben tartıya bile cıkmıyordum üzüleceğim çünkü yapamıyordum her akşam yattıgımda sabah diete başlıycam diye yatıyordum sabah kalktıgımd aynı yemek devam ediyordu
kilo vermem gerekiyor biliyorum ama nasıl olack yapamıyorum olmuyor
herkes benle dalga geçiyor zayıflamam gerektigini söylüyor ama nasıl nasıl yoldaki çocuk bile dalga gecerdi benle ewt bende biliyorum zayılamam gerektigini ama olmuyor omuyor nasıl olucak cok düşündüm ya bir sürü kilo veren insanlar var ben niye yapamıyorum peki yapsam başarılı olamazmıyım olablirim cok kesin ve ciddi karar verdim benim için yemegin ölcüsü yoktur yani ortası yoktur ya yemeği karnım şişene kadar yiyecem yada hiç tadına bile bakmıycam bende öyleyim işte
haaa bu arada birde yapamazısın sen veremezsin yemek yemeği seviyosun sen cok gülen oldu bana ben diet yemekleri aldıgımı görenler gülüyordu bana aslında bana onlar o şekilde dstek oldular gülerek yapamazsın diyerek beni daha cok gaza getirdiler
bir yemegi yiyesim varsada aklıma gitrdim yemedim inat ettim
arkadaşlarla dişarıya yemeğe giderdik onlar onlar ne isterse yerlerdi ben salata yerdim
bir gün kendim çarşıya gittim döneri cok seviyorum dönercinin önünden geciyorum kendimle o kadar savaş verdimki belki 5 dakika dikeldim alayımmı almıyımmi diye
almadım geçtim kendim yemedim
benim hep şu düşüncem vardır ben o yiyeceklerin tadını lezzetini biliyorum kendimi bu şekilde motive ediyorum bilmedigim birşey degil ben hedefime ulaşıncada onları tekrar yiyebilirim diye düşüyorum.hep bu şekilde kendimle bu şekilde mücadele ettim
ve beyinde buna bir zaman sonra alışıyor
dietimdem 1 gün ne istiyorsam yerdim taiki bu ilerki dönelmlerde ödülendirdim
kendimde degişikler yapmaya başladım
ve o eski vecihala yeni vecihanın arasında daglar kadar fark var
etek giyemiyordum etek giyebiliyorum
badi giyemiyordum badi giyorum
kot giyemezdim kot giyorum
askılı giyemezdim askılı giyorum
cok şeyler değişti dahada değişecek

şimdi gelelim zayıfladıktan sonraki hikyemi hani bana gülenler zayıflayamazsın diyenler vardıya hepsi bir bir parmaklarını ısırdılar
senin bukadar azimli oldugunu istekli oldugunu bilmiyorduk cok güzel oldun cok değiştin nasıl yaptın diyenler cok oldu

arkadaşımın kocası gördü bana mrb dedi geçti konuşmadı benle sonra eşine demişki vecihayı gördüm ne olmuş o öyle hasta falanmı demiş cok zaayıflamış demiş zor tanıdım demiş

cocukluk arkadaşım 2 kattan camdan bakıyor bana hiç laf atmıyor anladım tnımadıgını her gün gördügüm insan ben laf attım inanmıyorum senmisin tanıyamadım canım cok güzel olmuşsun harikasın

1 ya önce yegenimin düğünü vardı uzun zamandan beri görmeyen akrabalar vardı
beni yabancı sananlar bile oldu beni gel bakalm anlat nasıl zayıfladın nasıl yaptın diyen cok oldu

aldıgım duyumlar beni cok mutlu ediyor.

şimdi gülenlere ben gülüyorum

benim zayıflama sürecimde hiç destekcim yoktu kimse yanımda degildi karşımdaydı yapamızsın diye
tam olarak başardım diyemiyorum hedefime daha var ama cok yol katettim oda yeter gülenler için

tebrık edıyorm arkadaşım azmıne ve basarına hayran olunmayacak gbı değil.ınancla yapılmayacak hıc bır sey yoktur.

veciko bende diyet yapıyorum 1 ay oldu 7 kilo verdim toplamda aslında bu rakam çok iyi ancak,son dönemde 200 gr vermeye başladım haftalık.bu tür yavaşlamalarda ne yaptın sende de oldu mu canım

canım cok tebrık ederım harıka olmussun emınım bu azımle kalan kılolarını da saglıklı bır sekılde verırsın

ay cok heveslendırdın kız benı
ben de resım eklemek ıstıorum ama bılmıyorum yaa

veciko bende diyet yapıyorum 1 ay oldu 7 kilo verdim toplamda aslında bu rakam çok iyi ancak,son dönemde 200 gr vermeye başladım haftalık.bu tür yavaşlamalarda ne yaptın sende de oldu mu canım

izind geleceğim

bravo,süpersin canım:lepi:
azmin harika
bende bir 64 ten 54 e inebilsem süper olacak...

resımler arasında gercekten ciddi fark var..
herşeyi bir yana bırakın,
sizi kendinizi kendinize kanıtlamışsınız..
bundan ötesi var mı..
tebrikler..
gerçekten..

tabiki yavaşlama ve durma zamanları oldu.
ben durma dönemlerinde dietimden cok farklı şeyler yapmadım aynı şekilde devam ettim
bitki çaylarıma süreki devam ettim daha hala içiyorum.eger aynı şekilde devam edersen senin bu dönemde gececektir.
yediklerimi şaöye sıralıyabilrim aslında

elma mutlaka her sabah hep yedim

gece yatarken mutlaka gıreyfurt yedim

bitiki çaylarımı hiç bırakmadım

3 lt suyumu hergün içtim

sabah sporumu hep yaptım

yeşillik bol bol yedim

sabah kahvaltımı öğle ve akşam ve araları hiç aksatmaddım düzenimi bozmadım

eger bunlara dikkat edersek kilolarımızın gitmemesi mümkün değil

cok teşekürederim canım
kalan kilolarım gidecek inş
hemen sende başlaya bilirsin diete bu hevesle verirsin valla azimle devam edersin

teşekkürler canım harikaasın sen izinden geliyorum

bravo,süpersin canım:lepi:
azmin harika
bende bir 64 ten 54 e inebilsem süper olacak...

cok teşekürler saolun

vermen gereken 10 kilo verirsin ayda 5 kilo versen 2 ayda tamam bu iş cok zor değil verebilirsin

resımler arasında gercekten ciddi fark var..
herşeyi bir yana bırakın,
sizi kendinizi kendinize kanıtlamışsınız..
bundan ötesi var mı..
tebrikler..
gerçekten..

cok teşekürler ewt kendime ve herkese kanıtladım
özellikle yapamazsın diyenlere karşı inatla savaştım ve başardım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…