mehayy kuzucum çok gözün aydın ne güzel tatlışım....
saol canimcigim sen nerelerdesin bakayim???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mehayy kuzucum çok gözün aydın ne güzel tatlışım....
Dostlar mutluluktan ucuyorum su an dun aksam hamile oldugumu ogrendim...:sm_cool::sm_cool:
Bir tek dondurulmus embryoyla hamile kaldim degerimde cok iyi 211 cok mutluyum dostlar cok....:teytey::dance:Allahima binlerce sukurler olsun bana bu mutlulugu yeniden yasatti insallah sonuna kadar gitmeyide nasip eder bu sefer....
Rabbim hepinizin kucaklarini doldursun 2009 da canlarim....
:dance::dance:
cok sevindim senin adina canim...mehaycım kızmı erkekmi diye sormuşsun kızım olcak canım dün öğrendim ve çok sevindim canım önemli olan sağlıklı olmasıydı ama tabii kız çocukları daha bi sevimli oluyor
hatirlamammi canim..darisi basina insallah...amiinnncanım beni hatırladınmı eskilerden gece uyku tutmadı bir eskilere bakıyım dedim bide ne göriyim hamişim benim ne çok sevindim bilemezsin canım allahım sağlıklı bir şekilde kucağınada almanı nasip eder inşallah sen hangi hastaneye gidiyordun canım
bende seni ozledim canim..sana yazdim erkek inferlitesi bolunde ama gormedin sanirim...mehay nasılsın canım seni özledim ben yaw..
canim benimmŞeniz bu icten tebrigin icin cok saol :teytey::dance: senin bebis nasil peki??aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mehayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmm nekadar ama nekadar sevındım bılemezsın ınan mesajını yenı gordum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevındım allah gonlune gore verdı çok şukur allah elıne ayağına kavuşmak nasıp etsın bıtanem aaaayy yaaaa harıka bı haber buuuuu
canım mehaycım ne kadar çok sevindim bilemezsin, Allah tamamına erdirsin canım, sağ salim kucağına aldığın günleri de gör inşallah .Darısı tüm evlat hasretiyle yananların başına inşallah, Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:
Dostlar mutluluktan ucuyorum su an dun aksam hamile oldugumu ogrendim...:sm_cool::sm_cool:
Bir tek dondurulmus embryoyla hamile kaldim degerimde cok iyi 211 cok mutluyum dostlar cok....:teytey::dance:Allahima binlerce sukurler olsun bana bu mutlulugu yeniden yasatti insallah sonuna kadar gitmeyide nasip eder bu sefer....
Rabbim hepinizin kucaklarini doldursun 2009 da canlarim....
:dance::dance: