• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Ve yaklaşık 4 yıllık lekelerim gitti diyebilirim🎉

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bende la roche posay kullaniyorum .ondanda memnunum ama belki bu daha iyi gelebilir içeriğinde çinko olması sebebiyle.deneyecegim teşekkür ederim
Lekeleri aynı zamanda renkli bir güneş kremi ile de kapatmanız güneşin o lekeleri koyultmamasini sağlayacaktır

Lütfen bana cevap verebilir misiniz bende yüzüme bbl yaptırdım yüksel doz uyguladı ve kahverengi lekeler kaldı yüzümde. Başka bir doktor zamanla geçer diyor 2 ay oldu geçmedi Mezoterapi işe yarar mı aceba
Benim de iki yıl önce bbl sonucu yüzüm yandı ben çok dikkat ettim sonra güneşe yılda bı kaç kez sadece o lekeye yönelik mezoterapi yaptılar yüzümü yakanlar bı kaç ton açıldı ama malesef hala her iki yanağımda kocaman iki leke var Onları Allah'a havale ettim.uc haftadır bu kremleri kullanıyorum henüz belirgin bı sonuç alamadım olursa mutlaka buraya yazarım sevgiyle kalın 🌺

Benim de iki yıl önce bbl sonucu yüzüm yandı ben çok dikkat ettim sonra güneşe yılda bı kaç kez sadece o lekeye yönelik mezoterapi yaptılar yüzümü yakanlar bı kaç ton açıldı ama malesef hala her iki yanağımda kocaman iki leke var Onları Allah'a havale ettim.uc haftadır bu kremleri kullanıyorum henüz belirgin bı sonuç alamadım olursa mutlaka buraya yazarım sevgiyle kalın 🌺
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm bbl doktor mu yaptı ?

Tüm yüz lazerleri öncesi 15 gün önceden yapılması gereken bazı şeyler var ancak ne yazık ki para alacağım diye bunları yaptırmıyorlar ve lekelenmeler kalabiliyor . Geçmiş olsun 🙏 leke mezoterapileri ile %100 sonuç alamasanızda belli ölçüde fayda görürsünüz

Tüm yüz lazerleri öncesi 15 gün önceden yapılması gereken bazı şeyler var ancak ne yazık ki para alacağım diye bunları yaptırmıyorlar ve lekelenmeler kalabiliyor . Geçmiş olsun 🙏 leke mezoterapileri ile %100 sonuç alamasanızda belli ölçüde fayda görürsünüz
Ne yapılması gerekiyor ? 3 seans bbl lazer+ leke mezoterapisi yaptırdım hiç fayda görmedim nasıl dolandırıldım merak ettim.

İnşallah, teşekkür ederim 🙏🏽 🌺

Back