Lekeler, Çiller Ve yaklaşık 4 yıllık lekelerim gitti diyebilirim🎉

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bu arada ben bir Dr a gitmişim ikinci lekelemeden sonra , O demir ilacı içip içmediğimi sormuştu, Demir ilaçları da leke yapabiliyor demisti bana..
İlginç evet bende ara ara kullanırdım hatta damardan alırdım ama hepte yaz güneş çıkınca artardı.onunla bir iliskisi nasıl oluyor saskinim🙄

Bi kan testi yaptırıp cinko değerlerine baktir bence .çünkü o aknelerin sivilcelerin sebebi genellikle çinko eksikliği oluyo.vucut cinko eksikliğini tamamlayınca eminim ki daha hızlı toparlanacak cildin.insallah en kısa zaman da sen de lekelerinden kurtulursun.
Dediğinizi yapacağım.Eksik olabilir çinko.4 ay oldu çıkarttıralı.Hala akne çıkıyor tek tük

Teşekkür ederim 🥰
Ben doğum kontrol hapları vs hiç bilmem.Evlenirken düğünüme denk gelmesin diye tavsiye etmişlerdi o zaman içtim sanirim ..ama belki çinko ile ilgili olabilir bilemiyorum 🙂
Çok ihtiyaç olursa belki trendyol veya ülke içi deneyeceğim elbette ama önceliğim ciddi anlamda ,bir yolunu bulup yurtdisindan getirtmek.. çünkü arkadaşım bana la roche posay in güneş koruyucusu hediye etmişti sagolsun, ben bitiremedim bile onu..kıvamını, kokusunu yüzümdeki hissini pek begenmemistim ki ilk defa kullanmıştım markayı.. ama Almanya'daki gelen ayy özellikle o C vitamini..aman Allah im diyorum🫠 o nasıl güzel koku..mest oluyorum o biçim..Ve pharmaceris in de c vitamini var bende..o da çok iyi bir marka ..kabul..ama ben la roche posayinkine bayıldım.. keza Almanyadan gelen güneş koruma kremi de çok iyi hissettiriyor..belki benim yargimdir bilemiyorum ama.. zaten bizim ülkedeki fiyatlar çıldırmış 😶‍🌫️
Ben de sayenizde bu kremlerle lekelerden kurtuldum iyi ki varsiniz

Yüzüm 10 senedir sağ ve sol tarafım çilliydi sağ yanağımda malezmada vardı kocaman koyu bir leke şimdi malezmalı olan tarafım tertemiz diğer sol tarafın derisi mi kalın anlamadım oraya azıcık etki etti. hafif bir şekilde çilim kalmış gerçekten 1 ayda etki etti bu kremi tanıtandan Allah razı olsun. Ya bilen biri yazarsa sevinirim şuan 1 ayım bitti bu kremi kaç ay kullanmalıyım.kullanim

merhabalar
Kaç günde kurtuldunuz acaba?
Bir de kremler öncesi yuzunuzu ne ile temizlediniz?
Herhangi bir takviye yaptınız mı?
Merhabalar, genel gozlemim bir ayda cevap veriyor benim yüzüm. Yüzüme temizleme olarak pharmaceric in köpük formda , yine whitening serisinden bir temizleyici kullandım ama bereketli olmasıyla birlikte biraz tuzlu olmasi sebebiyle the purest dan bir temizleme jeli aldim.o da iyi hissettiriyor.

Ve şuan 2. şişem la roche posay c vitamini kullanıyorum , efsane🌀 bunu cildine destek amaçlı almıştım lekeden ziyade

Merhabalar, genel gozlemim bir ayda cevap veriyor benim yüzüm. Yüzüme temizleme olarak pharmaceric in köpük formda , yine whitening serisinden bir temizleyici kullandım ama bereketli olmasıyla birlikte biraz tuzlu olmasi sebebiyle the purest dan bir temizleme jeli aldim.o da iyi hissettiriyor.

Ve şuan 2. şişem la roche posay c vitamini kullanıyorum , efsane🌀 bunu cildine destek amaçlı almıştım lekeden ziyade
Allah sizden razı olsun
Dilerim herkese şifa olur ve size de dua olarak geri döner🌹

ben bu dediğiniz işlemlerden sadece mezo yaptırdım. ayrıca voice bb lazer 1 seans yaptırdım yüzüm öyle kötü oldu ki. daha lazerli işleme tövbe ettim. en iyisi kremlerle desteklemek. ben mezonun çok faydasını gördüm en azından renkleri açıldı. doğum sonrası onu yine yaptırmayı düşünüyorum.Doktorların aklı fikri işlem yapmak. her cihaz herkese olmuyor ki. Bir işlem yaptırmadan önce mutlaka yorumları okumak gerekiyor. iyi ki bu platformlar var. kim bilir yoksa ben de ne işlemler yaptırıp ne paralar harcardım.
Lütfen bana cevap verebilir misiniz bende yüzüme bbl yaptırdım yüksel doz uyguladı ve kahverengi lekeler kaldı yüzümde. Başka bir doktor zamanla geçer diyor 2 ay oldu geçmedi Mezoterapi işe yarar mı aceba

Lütfen bana cevap verebilir misiniz bende yüzüme bbl yaptırdım yüksel doz uyguladı ve kahverengi lekeler kaldı yüzümde. Başka bir doktor zamanla geçer diyor 2 ay oldu geçmedi Mezoterapi işe yarar mı aceba
Ben bbl sonucu oluşan leke için henüz denemedim mezoterapi en kısa zamands deneyeceğim.walla 1 yılı geçti halen gitmedi lekeler

Ayten Kömürcü'ye kaş sildirme işlemi için gitmiştim (ilk 2 seansta biraz açıldı, sonraki 3 seansta hiç bir açılma olmadı, boşuna para vermiş oldum) kendisi yüzümdeki melazma lekeleri için BBL forever young seansı önermişti, tek seansta kalıcı sonuç iddiasındaydı ama ben güvenemediğim için yaptırmamıştım. Söylediğine göre her bbl cihazı aynı değilmiş, forever young bbl türkiyede sayılı doktorlarda olan bir cihazmış, yaptırırsan lekelerin gider ve geri dönmez demişti, acaba gerçekten fark var mı, sizler hangi bbl cihazıyla işlem yaptırdınız acaba? ama sonuçta ne olursa olsun lazer çok riskli bir işlem lekeli ciltler için, evet işlemle lekeler gidiyor ama akabinde artarak geri dönüyorlar, böyle olduğunu uygulayan doktorlar bilmiyorlar mı, hastaları nasıl riske atıyorlar anlamıyorum, yazıklar olsun..

Ayten Kömürcü'ye kaş sildirme işlemi için gitmiştim (ilk 2 seansta biraz açıldı, sonraki 3 seansta hiç bir açılma olmadı, boşuna para vermiş oldum) kendisi yüzümdeki melazma lekeleri için BBL forever young seansı önermişti, tek seansta kalıcı sonuç iddiasındaydı ama ben güvenemediğim için yaptırmamıştım. Söylediğine göre her bbl cihazı aynı değilmiş, forever young bbl türkiyede sayılı doktorlarda olan bir cihazmış, yaptırırsan lekelerin gider ve geri dönmez demişti, acaba gerçekten fark var mı, sizler hangi bbl cihazıyla işlem yaptırdınız acaba? ama sonuçta ne olursa olsun lazer çok riskli bir işlem lekeli ciltler için, evet işlemle lekeler gidiyor ama akabinde artarak geri dönüyorlar, böyle olduğunu uygulayan doktorlar bilmiyorlar mı, hastaları nasıl riske atıyorlar anlamıyorum, yazıklar olsun..
Volece bbl koçyiğit medikal yazıyordu

Ben bbl sonucu oluşan leke için henüz denemedim mezoterapi en kısa zamands deneyeceğim.walla 1 yılı geçti halen gitmedi lekeler
Hiç hafiflemedi mi peki lekeler . Ben başka bir doktorun verdiği leke açıcı karışım kremi birde tranesamik asit kullanıyorum. Yaptırırsam sadece Mezoterapi yaptıracağım bende

Herkese merhabalar :KK200:

Çok şükür ben ve ailem hayattayız , merak edenlere ayrıca selam olsun:KK19:
Başlığı açtığım günden bugüne neler yasadım bahsedeyim sizlere arkadaşlar. yaklaşık 3 haftadır evde olduğum için hadi şu KK ya bakayım dediğim bir günde hesabım dahi pasif olmuştu , o kadar burada değildim. Bugün aktif hale getirdim.Burada sayfalarca mesaj olunca posta kutumdaki mesajlara bakayım dedim önce. Birkaç tane cevaplayamadığım soru kaldı, onlarada döneceğim inşallah.

ara ara baktım buradaki mesajlara da ..Çok duygulandım yahu..Aynaya bakıp bana dua etmek de nedir? Nasıl güzel bir ruhsunuz :KK37:nasıl özel birşey yapmışım ben ve şükürler olsun aramızdaki samimiyete:KK68: Yaşadığım şehirden dolayı endişelenmeniz. koca bir ahh :KK43: :KK200:

bende neler oldu cilt dosyasını açacak olursam anlatayım sizlere..

2020 den sonra bu kremler işe yarayınca cildimin dokusunda fayda sağlaması bakımından başka kremlerini de almıştım markanın..

lekelerim zaten gitmişti ,elbette silik lekeler de vardı..

ancak 2023 yazında ,anneme tatile gittiğimde şok edici bir durumla karşılaştım..Cildim yeniden lekelendi. Ben Akdeniz de lekeden kurtulmuşken, ne oluyor da Karadenizin denizinde lekelenmiştim ? hala anlam veremediğim bir durum..Üstelik evde dahi güneş koruyucu sürerken ben.. Yıllardır lekeden muzdarip olduğum için benim nemlendirici kremlerim zaten güneş kremidir hep. Neyse öyle böyle değil baya bir koyu lekelendim iki yanağımdan..

O kadar üzücüydü ki:KK43: kim bilir ne olmuştu yine..

Deniz suyu ile birleşince güneş leke mi yapıyor diye tezler sürüyorum kafamda .. Hatta dönüşte yine Akdenizde tatile gittik ben denize hiç girmedim korkudan. güneş koruyucular şapkalar, güneşten kaçmalar..somurtuk üzgün bir mod:KK43:

Bu süreçte Eucerin e ulaşamadım. Doğal içerikler yaptırdım , belki bilirsiniz Sussler mineralleri ile doğal vitamin minerallerle kremler yapıyor bazı dr.lar , eczaneciler.. onlardan yaptırdım.. Bana etki etmedi..

leke konusunda pharmaceris markası var o da güzel. Malatya da dr a gittiğimde kullanmıştım. Onun c vitaminini ve gündüz güneş koruyucusunu da kullandım. toparlıyor ancak lekelerimi gidermiyor.

Neyse eşim düzenli memleketine gitmesi gerekiyordu haftada birkaç günlüğüne , orda eczacıdan bu pharmacerisin kremini almasını tembihlemiştim. Ordaki eczacı hanım da bizde o yok ama bunu da öneririm dediği bir kreme yönlendirdi bizi. aradılar beni görüntülü. Konuştuk ettik ikna oldum. Çok da çarem yok zaten. Bu seri de Fransız ürünü bir seri. Bende kısmen işe yaradı. O koyuluk gitti falan ama lekeler gitmedi..
Bu yaz Karadeniz de girmedim denize , korktum :KK70:
Akdeniz de hep gittiğimiz bir yer var. Bana kalsa oraya da gitmeyecektim . Çocuklara haksızlık etmemek adına gittik elbette. Önden anlaştım ben denize girmem ama diye. Ki çok severim yahu suyu:110:
Bu esnada hatta denizdeydik ,eşimin dayısı gezmeye Almanya ya gitmiş haberini aldık :halay: orda aradık hemen , kremlerin görsellerini attık vs.

Veee kremlerim geldi. Tahmin edin ne oldu:super:
Evet lekelerim gitti ,cildim aydınlandı yeniden.. Şakaklarımda bir iki leke izim var silik bir halde.

Şimdi kızlar..

az önce yazdım ya hızlıca baktım mesaj sayfalarına da diye.. hızlı geçtim evet ama. Kimisinde işe yaramış, kimisi de bende işe yaramadı yazmış.. Ben ikna oldum benim cildimin ilacı bu marka ama herkese de iyi gelecek değil. Bu ara da la roche un c vitamini de kullandım bu kez ve 50 faktor güneş kremini.Bir harikalar.Ama onlar da Almanya dan. Bence Türkiye dekilerden farklı diye düşünmüyor değilim:olamaz: Diğer iki marka de güzel mesela.Belki de bazılarına da onlar iyi gelir. Bilemiyorum işte..

Ben buraya ilk mesajımı niyetimle birlikte atmıştım .. Buraya yazma olayım , yazışma vs. sonradan karşılıklı gelişti. Aktif kullandığım bir platform değildi zira. yıllar sonra evde kaldığım bir zaman diliminde , hadi bakayım ne var ne yok dediğim bir günde gelişti yine şuanki yazmalarım.. O da , çok güzel mesajlarınızı gördüğüm , kayıtsız kalamadığım için.. Hatta eşime okudum bazı mesajlarınızı sesim titreyerek.(
(Yoga da Namaste kelimesi var , duymuşsunuzdur. Selam demek genel anlamda ancak eğitim aldığım bir zamanda daha derin manasını öğrenmiştim. O gün bugündür içten selamlamalarımı oyle yaparım Sizi de öyle selamlamak isterim.)

:KK200: Ruhum ruhunu selamlıyor :KK200:
Merve s

Teşekkür ederim 🥰
Ben doğum kontrol hapları vs hiç bilmem.Evlenirken düğünüme denk gelmesin diye tavsiye etmişlerdi o zaman içtim sanirim ..ama belki çinko ile ilgili olabilir bilemiyorum 🙂
Çok ihtiyaç olursa belki trendyol veya ülke içi deneyeceğim elbette ama önceliğim ciddi anlamda ,bir yolunu bulup yurtdisindan getirtmek.. çünkü arkadaşım bana la roche posay in güneş koruyucusu hediye etmişti sagolsun, ben bitiremedim bile onu..kıvamını, kokusunu yüzümdeki hissini pek begenmemistim ki ilk defa kullanmıştım markayı.. ama Almanya'daki gelen ayy özellikle o C vitamini..aman Allah im diyorum🫠 o nasıl güzel koku..mest oluyorum o biçim..Ve pharmaceris in de c vitamini var bende..o da çok iyi bir marka ..kabul..ama ben la roche posayinkine bayıldım.. keza Almanyadan gelen güneş koruma kremi de çok iyi hissettiriyor..belki benim yargimdir bilemiyorum

X