Lekeler, Çiller Ve yaklaşık 4 yıllık lekelerim gitti diyebilirim🎉

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Çinko 50 mg günde birkezmi kullaniyorsunuz .çok sordum kusura bakmayın
Hiç önemli değil istediğiniz kadar sorabilirsiniz
Evet 1 kez.Ama bu dozaj cok yüksek bi dozaj.Ben doktor kontrolünde bu dozajı kullanıyorum.Bilirsiniz kontrolsüz ve fazla kullanım da tehlikeli olabilir.o nedenle doktora danışmadan bu oranlarda kullanmayın.

Çok teşekkür ederim evet bende soracağım ama yinede merak ettim sizede sorayım dedim

merhaba acaba bu kremleri kışın mı kulllanmak gerekiyor

Öncelikle herkese merhaba.. Ve evet bende o kadınlardanım SONUNDA LEKELERİMDEN KURTULDUM. Deli gibi lekelerime çare ararken okumuştum bu yazıyı ama Türkiye’de bulunamayan ürünler olmasından dolayı hep başka yollar denedim. 3 yıllık bıyık ve yanak bölgemde ki koyu lekelerim çok şükür 1ay gibi kısa bir sürede gitti ve SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLER bu başlığı atan güzel yürekli kadın benimde sözüm vardı kendime bir çare bulursam tüm kadınlarla paylaşacağım diye:) Ben önce eczane ürünleriyle başladım daha beter oldu yosun peeling yaptırdım yüzüme bakılacak hal kalmadı (aman sakın diyorum) dermatoloğa gittim Qswich lazer-mezoterapi- ilaç tedavisi elde var sıfır sonra C vitaminleri asitler derken yorulan cilt bariyerim için nem ürünleri ve ben 3yılın ardından milyarlar harcadığımda kaldım aklınıza gelebilecek ennn iyi güneş koruyucuları mineral-kimyasal- stik kim ne önerdiyse denedim anlayacağınız sonra hamile kaldım haliyle iyice arttı lekelerim ve biz doğumdan sonra Almanya’ya taşındık ve dedim ki bir bu kaldı ne kaybedersin ki veee şuan nefret ettiğim o aynalarda lekelerime değil cildimin nasıl böyle değiştiğine bakıyorum ve yıllar sonra makyajsız dışarı çıkabilmenin özgürlüğünü yaşıyorum en önemlisi kendimi böyle çok seviyorum kaybettiğim özgüvenim geri geldi Şuan bu yazıyı okuyan tüm kadınlara söylüyorum illa bir yolu var VAZGEÇME!

Almanya'ya taşınınca kremleri mi aldınız yani.

Evet burda çoğu eczanede reklamı var eucerin ürünlerinin 3lü set aldım ve 1 ay sonra görünür şekilde azaldı ve şuan 2.ayıma girmek üzereyim yoklar
ben de aldırdım yurtdışından. doğum sonrası kullanıcam inşallah. acaba özelden foto atar mısınız sakıncası yoksa

ben de aldırdım yurtdışından. doğum sonrası kullanıcam inşallah. acaba özelden foto atar mısınız sakıncası yoksa
Özelden attım foto markanın reklamlarında ve prospektüsünde hamilelikte ve emzirme döneminde sakıncalı olmadığı yazıyor diye hatırlıyorum çünkü bende emzirme dönemimin sonlarındayım iyice okumuştum tabi içine nasıl siniyorsa öyle başla ve iyice oku ben öyle hatırlıyorum

Adınıza çok sevindim bende yurtdışından aldirdim dört gözle bekliyorum bir gelen olursa yollayacaklar hemen .ins birgün bende sizin gibi burda kurtuldum diye yazarım.

Bi ben kurtulamadım bu lekelerden…Kremleri alalı 2 ay olacak ama lekeler aynen duruyor…İnşallah başla çaresi vardır../

Bi ben kurtulamadım bu lekelerden…Kremleri alalı 2 ay olacak ama lekeler aynen duruyor…İnşallah başla çaresi vardır../
Daha önceki msjlarimda bahsetmiştim.cinko ve ,E vitamini degerlerinize baktirin.cunku bu lekelerin genellikle sebebi cinko eksikliği oluyor.ozellikle de doğum kontrol hapı vs kullanıyorsanız kesinlikle cinko sart.icerden de iyileşme olmasi gerekiyo bazı durumlarda

Ve en güzeli ne biliyormusun o lekeler geri gelmiyor ve yazın güneşte koyulasma olmuyor.Ben de konu sahibine her ayna bakmamda dualar ediyorum.senin adına da çok sevindim.

Evet burda çoğu eczanede reklamı var eucerin ürünlerinin 3lü set aldım ve 1 ay sonra görünür şekilde azaldı ve şuan 2.ayıma girmek üzereyim yoklar
Ben de 2 yıl önce kullandım. İlk bir ayın sonunda öyle güzel sonuç verdi ki dünyalar benim oldu. İkinci ayda açılma durdu. Ama o halime bile razıydım. Sonra 3.aydan itibaren hiç bir fark olmadı. Ama ısrarla kullanmaya devam ettim. Leke lerde biraz geri gelme ve kremleri kullanmama rağmen başka yerler de de çıkmaya devam etti. Cilt sanırım alıştığı için hiç bir gelişme olmadı. 5 serum 4 adet de gece gündüz kremi ve güneş kremini kullandım. Şuan lekelerimle hala uğraşmaktayım. Sonuç alan arkadaşlar için de çok mutluyum. Leke illet birşey, insanın yaşam kalitesini alt üst ediyor. Ben de eucerin ürünleri ile ilgili tecrubemi paylaşmak istedim. Benim gibi olan var mı acaba?

Acaba uzun süreli kullanmak zarar mı veriyor ?

Çinko değerime bakıldı ve normal çıktı. Yüzümü kremlerle soysam mı acaba diye düşünüyorum.

Ben de kremlerle, leke mezoterapisi ve gençlik aşılarıyla sonuç alamadım. Scarlet ya da thilium lazer denerim belki.

Pes etmeden kremler bitinceye kadar kullanın bence. Belki sonra işe yarar. Bende 1.ayda çok güzel sonuç verdi. Ama 2.aydan sonra açılma durdu. Sonra bir kısmı geri geldi. Kremleri sürekli kullanmama rağmen (tüm yüzüme) olmayan yerlerde de çıktı. Yani yeni lekelenmeyi önlemedi. Tek güzel ve kalıcı sonucu bıyık bölgesinde yaşadım. Oradaki lekeler geçti ve de geri gelmedi. Bu arada neredeyse güneş kremi ile yatıp kalkıyorum, o derece de cildimi koruyorum. İnşallah biz de birgün lekelerin geçti diyebiliriz.

Ben de kremlerle, leke mezoterapisi ve gençlik aşılarıyla sonuç alamadım. Scarlet ya da thilium lazer denerim belki.
Çok araştırdım, yıllardır yorumlara bakıyorum thilyum da sonuç vermiyormuş. Sonuç pişmanlık diyorlar. Çok iyi araştırmanı tavsiye ederim. Sonuç hem manevi hem maddi yıkım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…