Merhabalar bende 8 yıldır lekelerimle büyük savaştayim. Artık maddi yıkımı bir yere bıraktım manevi olarak, psikolojik olarak bitik durumdayım. Baştan sonuna kadar bütün mesajları ayrı ayrı okudum. İnanın hepimiz aynı duygulardayiz. 8 yıldır geçsin diye verdiğim mücadeleyi artık kelimelere dökemiyorum çok yoruldum. Kimyasal peelingler, dermapenler, lazerler, açıcı kremler, leke kremleri, ozon tedavisi, prpsi vs vs... Yaptırmayın kesinlikle güzellik merkezi kurbanı olmayın,denize düşen yılana sarılır misali maalesef hepsini yaptım. Lekelerim ciddi boyutta çok koyu ve büyük,mesleğim gereği insanlarla hep yüz yüzeyim.Insanlarin suratına ne oldu sorusu her defasında birkez daha yıkılmama sebep oldu. En son yosun peeling yaptırdım. Evet soyuldu ama maalesef eskisinden daha berbat, daha büyük ve koyu lekelerim oldu..Gittiğim onca cildiye doktorlarınin da haddi hesabı yok. Hepsi başından savar gibi ezbere ilaçları verdi geçti, kontrol istemedi takip edilmedi.En son tanıştığım bir doktor sayesinde öğrendim ki cildimin DNA si bozulmuş.Malesef yapılan bilinçsiz işlemler yüzünden... Tekrar söylüyorum kesinlikle yukarıda saydığım işlemleri güzellik merkezlerine yaptırmayın. Mutlaka uzman doktorlar olmalı... Son olarak bu kremleri almanyadan getirttim,gittiğim doktorada sordum kullanabilirsin dedi. Kullanan arkadaşlar net olarak nasıl kullandınız sadece leke üzerine mi yoksa komple yüzünuze mi sürdünüz.? Şuan leke tedavisi görüyorum, umut olarak bitik durumdayım ama inşallah yanılırım.