• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Start aldım ! ebru5454 un yaşam günlüğü(diyet değil)

ebru5454

Zıpırcan =)
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
105
0
96
31
İstanbul

Eklentiler

• $karin1.webp
    $karin1.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
aynen bende senin gibi başladım canım,mekik bisiklet koşu bandı falan yapıyodum ama yerini yüzmeye bıraktım daha etkili bence.

tek eksiğim yeşil çay içmiyorum meyvada buldummu yerim ve fazla su içmiyorum.

bunun dışında saydıkların benim yaşam biçimim ama yinede balık etliyim,cidden disiplin gerektiren bir iş devamlı olması için.

kolay gelsin bizi bilgilendir:)
resimler bekliyoruz

böyle bi azimle başlamakla bence de en iisini yapmıssın ;) benim de miladım 1 mayıs yakın zamanlarda tekrar dogduk sayılır :) Ben de aynı sekilde yapmam gerekenleri ve yanlıslarımı listeledim. Zaten miktarı azaltarak ve cola, cips gibi gereksiz ve zararlı seylerden uzak durarak bile insan nasıl kilo verir. O zaman sana bu hedefinde basarılar diliyorum. Umarım en saglıklı sekilde istedigimiz görünüme kavusuruz :hooray:

Helal sana

BENDE varim. yarin basliyorum. busefer gercekten kilo vericem. hedefim 5 kilo
hadi BISMILLAH

woww süpersiniz kızlar vallaa ;) bn de kendimi dinamik sanırdımm.. Gururluyum KK üyeleriyylee opuyorumnanaktan

Kızzlarrr !!! kararımııı verdimm.. artık vermem gerekken 10 kiloyu sağlıksız su ve yağ verip vücüt bitirme yollarıyla değill,çatıırr çatırr yağ ataaa ataa vericem..Bolbol spor ve egzersiz hem kaslarımı açar,hem daha dinamik olurum hem de kilo veririrm.Daha ne :D iştee hayatımın miladı saydığım 09 mayıs 2010 itibariyle ebedi olarak uygulayacağım yaşam günlüğüm :

*-*--> Çaya şeker sadece çay kaşığının ucuna değdirilmesi kadar katılacak.Amaç: çaya şeker attım mı attım olsun diye...
*-*--> 1 tepsi de yesem 3 kaşık da yesem alacağım tad değişmeyecek
*-*--> Ekmek sadece sabah kahvaltısında kullanılıcak.Amaç: güne süppper enerjik başlamak.
*-*--> Cips,kola ve cıvık cıvık yağğ içerenn yedikten sonraa "tannrımmm ne yaptımm" tipi iç hesaplaşma yaşayacağın şeylerrr yol bu taraftann ( bkz: kapı ) :D
*-*--> İçine milyonlarcaa hafiff ve lezizz nimet yerleştirilen meyyvelerrr geçiinn bakiyim sağğ tarafımaa..
*-*--> Başş toksinn atıcımmm "yeşil çayım" midemde her vakit yerin var...

VE GÜNLÜK SPOR DÖNGÜM !!!

...- 20 adet çömelme hareketi
...- 200 ip atlama
...- 20 kere yere uzanıp bacakları / şeklinden _ şekline gelirme (en zoru ve en zevklisi :D )
...- 20 kere yere uzanıp pedal çeviriyormuş gibi yapmak. Ayak parmak uçlarını narince daha ileri götürmeye çalışın özellikle o karnınıza nasıl faydası olacak yapınca anlayacaksınız.

TOPLAMDA 10 DK :D yeni bir yaşamm yeni bir karakter için sizce fazla bir zaman mı kızlar. Hergün ıbıra zıvıra onca zaman harcıyoruz sizce yeni bir siz için 10 dk fazla mı ?
Size kalmış benden bu kadar :)
Sizii seviyorumm KK buyrunnnnnnnnn

o dediklerini 10 gündür yapan birisi olarak durmak yok yola devamguclubacismile

yazdığın egzersizler çok güzel bende aynılarını yapıyorum çökme hareketi hariç ama onuda yaparım artık sanırım sandalyeye otururu gibi yapıp oturmadan kalkamak gibi bir hareket dediğin gibi çok az vakit alıyor diyetle birlikre spor egzersiz yapılırsa çok daha motive edici sonuçlar alınıyor bende 09 mayısta başladım sağlıklı beslenmeye yılmak yok kızlarrr sevgiler...

evet cnm çömelme hareketi aynen öle kalkış sırasında kalçanı sıkıp kalkmaya çalışırsan daha da etkili olur kalça küçülmesinde boshayallersmile bu arada çook sevindim aynı şeyleri denedğimize kızzlaarr ;"))..

Son düzenleme:
Kızzlarrr !!! kararımııı verdimm.. artık vermem gerekken 10 kiloyu sağlıksız su ve yağ verip vücüt bitirme yollarıyla değill,çatıırr çatırr yağ ataaa ataa vericem..Bolbol spor ve egzersiz hem kaslarımı açar,hem daha dinamik olurum hem de kilo veririrm.Daha ne :D iştee hayatımın miladı saydığım 09 mayıs 2010 itibariyle ebedi olarak uygulayacağım yaşam günlüğüm :

*-*--> Çaya şeker sadece çay kaşığının ucuna değdirilmesi kadar katılacak.Amaç: çaya şeker attım mı attım olsun diye...
*-*--> 1 tepsi de yesem 3 kaşık da yesem alacağım tad değişmeyecek
*-*--> Ekmek sadece sabah kahvaltısında kullanılıcak.Amaç: güne süppper enerjik başlamak.
*-*--> Cips,kola ve cıvık cıvık yağğ içerenn yedikten sonraa "tannrımmm ne yaptımm" tipi iç hesaplaşma yaşayacağın şeylerrr yol bu taraftann ( bkz: kapı ) :D
*-*--> İçine milyonlarcaa hafiff ve lezizz nimet yerleştirilen meyyvelerrr geçiinn bakiyim sağğ tarafımaa..
*-*--> Başş toksinn atıcımmm "yeşil çayım" midemde her vakit yerin var...

VE GÜNLÜK SPOR DÖNGÜM !!!

...- 20 adet çömelme hareketi
...- 200 ip atlama
...- 20 kere yere uzanıp bacakları / şeklinden _ şekline gelirme (en zoru ve en zevklisi :D )
...- 20 kere yere uzanıp pedal çeviriyormuş gibi yapmak. Ayak parmak uçlarını narince daha ileri götürmeye çalışın özellikle o karnınıza nasıl faydası olacak yapınca anlayacaksınız.

TOPLAMDA 10 DK :D yeni bir yaşamm yeni bir karakter için sizce fazla bir zaman mı kızlar. Hergün ıbıra zıvıra onca zaman harcıyoruz sizce yeni bir siz için 10 dk fazla mı ?
Size kalmış benden bu kadar :)
Sizii seviyorumm KK buyrunnnnnnnnn

kılo verebıldınmı barı bende haşimato tiroidi var.kılo vermem cok zor o yuzden moralım bozuk boyum 170 kılom 70 60 kılo olmak ıstıyorum.

helal sana yahu:) diyet günlüğü değil yaşam günlüğü buna bayıldım :) tebrik ederim sonuçları da beklemekteym:)

Back
X