arkadaşlar dr beni bu cuma çağırdı ama biz pazartesi gelebileceğimizi söyledik tamam dediler.Ayın 16 sı öğle sanırım keseye bakacaklar.
Ayrıca bende kan pıhtılaşması var, ecopirini bırakıp günlük iğnelere başlayacam dr keseyi bir görelim dozu ona göre ayarlayacağız demişti.
evet hayırlısı ile ilerlemek ve sonuçta hayırlısı ile kucaklamak istiyorum.
ama biliyorsunuz aynı sevinç ve endişeleri sizlerde taşıyorsunuzdur.
Bizim için biraz strestli olacak bu dönemşer tabiki tadını çıkaracayız her anaın ama temkinli olmak lazım.
Ayşenur
Ben her sabah crinone jel , ecopirin,folik asit,glifor, günde iki defa cylyo - iki bazlı hormon ilaçının beyazını ve gün aşırı proygnex 50 mg iğne oluyorum.Su her daim var.( ilaçların adını yalnış yazmış olabilirim.)
süt te içiyorum.
Yalnız ben kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyom .Midemede kaynama var,iştah yok.
Normal mı bilmiyorum ama inanın abartıyor diyecek diye eşime bile söyleyemiyom.
aktuel Sen De Pkosun Galiba. Glifor Kullanıyorsun. Bende De Pko Var Ve Kanım çabuk Pıhtılaşıyor. Glukofen Kullanıyorum, Yumurtalar Toplandıktan Sonra Ertesi Gün Fraxiparine Iğneye Başladım. 0,4 Ml Hergün. Bugün Transferden Sonra 8. Günüm. Sonuç Için Sabırsızlanıyorum. Mesajını Okuyunca Umutlandım Ben De
aktuel Sen De Pkosun Galiba. Glifor Kullanıyorsun. Bende De Pko Var Ve Kanım çabuk Pıhtılaşıyor. Glukofen Kullanıyorum, Yumurtalar Toplandıktan Sonra Ertesi Gün Fraxiparine Iğneye Başladım. 0,4 Ml Hergün. Bugün Transferden Sonra 8. Günüm. Sonuç Için Sabırsızlanıyorum. Mesajını Okuyunca Umutlandım Ben De
Fazla Yumurtam Var Ama Ileri Derecede Pco Değilmişim.adette Düzensizlik Yada Kanamada Miktarda Bir Sorun Yoktu.
Doktorum Bu Ilaçai Herkese Veriyor Anlayamadim. Fakat Iğne Meselesine Gelince Dr Keseleri Gördükten Sonra Verecem Dedi Daha önce Başlatmadi Uzun Süredir Eco Pirin Aliyom 100mg Iki Adet .
Ya Ben Heteromu Ne Ondan Varmiş.iğne Nasil Kendin Mi Yapiyorsun Yada Kalem şeklinde Mi?aciyomu.....
evet Iğneyi Kendim Yapıyorum, Hazır şırınga şeklinde. Tek Kullanımlık. Karından Aynı Puregon, Gonal F Gibi. Karnımda Deliksiz Deri Kalmadı Artık Ya Alıştım. Benim Pıhtılaşma Sonuçlarımda Bazı Değerler Normalin Altında, Bazısı Da üstünde. Doktorum Ismini Koymadı Ama Zaten Elim Kolum Kanasa Hemen Kan Duruverir, çabuk Pıhtılaşır. Herhalde Ondan.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?