• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Sonunda Sabir Kazaniyor

aktuel o kadar güzel yazmışsın ki duygularını benim gözlerim dolmadı hüngür hüngür ağlıyorum şu anda yeni gördüm yazını çok güzel kalbimden gelerek söylüyorum bunu İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE 9 ay sonrada doğum duygularını yaz buraya olurmu bu 9 ay boyunca herşey gönlünce olsun

canım benim ya ne kadar güzel ifade etmiş anlatmışsın duygularını allah sağlıkla kucağına almayı öpüp koklamayı da nasip etsin.Çok sevindim inan ki.Allah bebek özlemi çeken herkese yaşatsın bu duyguyu.TEkrar tebrik ederimcanım

evet hayırlısı ile ilerlemek ve sonuçta hayırlısı ile kucaklamak istiyorum.
ama biliyorsunuz aynı sevinç ve endişeleri sizlerde taşıyorsunuzdur.
Bizim için biraz strestli olacak bu dönemşer tabiki tadını çıkaracayız her anaın ama temkinli olmak lazım.

Ayşenur

Ben her sabah crinone jel , ecopirin,folik asit,glifor, günde iki defa cylyo - iki bazlı hormon ilaçının beyazını ve gün aşırı proygnex 50 mg iğne oluyorum.Su her daim var.( ilaçların adını yalnış yazmış olabilirim.)
süt te içiyorum.
Yalnız ben kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyom .Midemede kaynama var,iştah yok.
Normal mı bilmiyorum ama inanın abartıyor diyecek diye eşime bile söyleyemiyom.

Son düzenleme:
arkadaşlar dr beni bu cuma çağırdı ama biz pazartesi gelebileceğimizi söyledik tamam dediler.Ayın 16 sı öğle sanırım keseye bakacaklar.
Ayrıca bende kan pıhtılaşması var, ecopirini bırakıp günlük iğnelere başlayacam dr keseyi bir görelim dozu ona göre ayarlayacağız demişti.

arkadaşlar dr beni bu cuma çağırdı ama biz pazartesi gelebileceğimizi söyledik tamam dediler.Ayın 16 sı öğle sanırım keseye bakacaklar.
Ayrıca bende kan pıhtılaşması var, ecopirini bırakıp günlük iğnelere başlayacam dr keseyi bir görelim dozu ona göre ayarlayacağız demişti.

aktuel sen de pkosun galiba. glifor kullanıyorsun. bende de pko var ve kanım çabuk pıhtılaşıyor. glukofen kullanıyorum, yumurtalar toplandıktan sonra ertesi gün fraxiparine iğneye başladım. 0,4 ml hergün. bugün transferden sonra 8. günüm. sonuç için sabırsızlanıyorum. mesajını okuyunca umutlandım ben de :emir_bebek:

evet hayırlısı ile ilerlemek ve sonuçta hayırlısı ile kucaklamak istiyorum.
ama biliyorsunuz aynı sevinç ve endişeleri sizlerde taşıyorsunuzdur.
Bizim için biraz strestli olacak bu dönemşer tabiki tadını çıkaracayız her anaın ama temkinli olmak lazım.

Ayşenur

Ben her sabah crinone jel , ecopirin,folik asit,glifor, günde iki defa cylyo - iki bazlı hormon ilaçının beyazını ve gün aşırı proygnex 50 mg iğne oluyorum.Su her daim var.( ilaçların adını yalnış yazmış olabilirim.)
süt te içiyorum.
Yalnız ben kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyom .Midemede kaynama var,iştah yok.
Normal mı bilmiyorum ama inanın abartıyor diyecek diye eşime bile söyleyemiyom.

Aynı ilaçları bende kullandım canım 12. haftaya kadar bu ilaçlar devam etti 12. hafta demir ve farklı multivitamine geçtim ve crinonjel le proygnex e veda ettim. İştahsızlığın yorgunluğun bitkinliğin hepsi çok normal ve bu yine 12. haftaya kadar sürüyor ben çok üzülüp ağlıyordum bebeklerimi besliyemiyorum diye ama yediklerimden beslenmedikleri için bir zararı olmadı millet kilo alırken ben kilo verdim şu an 15. haftadayım şikayetlerim bitti ve yavaş yavaş iştahım düzene giriyor. Yemek yemeye başladım ama yinede şekerli tatlı hiç bir şeyi yiyemiyorum.Önceki yazılarında dediğin gibi annelik bu her durumda önce onları düşünüyoruz biraz sabır istiyor allahta sabrını veriyor. KEseleri gördükten sonra bizi bilgilendirirsen seviniriz. kendine ve minişlere iyi bak canımŞenizŞeniz

aktuel Sen De Pkosun Galiba. Glifor Kullanıyorsun. Bende De Pko Var Ve Kanım çabuk Pıhtılaşıyor. Glukofen Kullanıyorum, Yumurtalar Toplandıktan Sonra Ertesi Gün Fraxiparine Iğneye Başladım. 0,4 Ml Hergün. Bugün Transferden Sonra 8. Günüm. Sonuç Için Sabırsızlanıyorum. Mesajını Okuyunca Umutlandım Ben De :emir_bebek:

Fazla Yumurtam Var Ama Ileri Derecede Pco Değilmişim.adette Düzensizlik Yada Kanamada Miktarda Bir Sorun Yoktu.
Doktorum Bu Ilaçai Herkese Veriyor Anlayamadim. Fakat Iğne Meselesine Gelince Dr Keseleri Gördükten Sonra Verecem Dedi Daha önce Başlatmadi Uzun Süredir Eco Pirin Aliyom 100mg Iki Adet .
Ya Ben Heteromu Ne Ondan Varmiş.iğne Nasil Kendin Mi Yapiyorsun Yada Kalem şeklinde Mi?aciyomu.....

aktuel Sen De Pkosun Galiba. Glifor Kullanıyorsun. Bende De Pko Var Ve Kanım çabuk Pıhtılaşıyor. Glukofen Kullanıyorum, Yumurtalar Toplandıktan Sonra Ertesi Gün Fraxiparine Iğneye Başladım. 0,4 Ml Hergün. Bugün Transferden Sonra 8. Günüm. Sonuç Için Sabırsızlanıyorum. Mesajını Okuyunca Umutlandım Ben De :emir_bebek:

Fazla Yumurtam Var Ama Ileri Derecede Pco Değilmişim.adette Düzensizlik Yada Kanamada Miktarda Bir Sorun Yoktu.
Doktorum Bu Ilaçai Herkese Veriyor Anlayamadim. Fakat Iğne Meselesine Gelince Dr Keseleri Gördükten Sonra Verecem Dedi Daha önce Başlatmadi Uzun Süredir Eco Pirin Aliyom 100mg Iki Adet .
Ya Ben Heteromu Ne Ondan Varmiş.iğne Nasil Kendin Mi Yapiyorsun Yada Kalem şeklinde Mi?aciyomu.....
AYRICA ENDİŞE ETME BEN 2 YIL ÖNCE KENDİLİĞİNDEN HAMİŞ OLMUŞTUM SONRA ALINDI MALUM.SENİNDE AZ KALMIŞ GÜNÜNE .
aYRICA BENİM 4 AYDA VAJİNA DİKİLECEK BÜYÜK İHTİMALLE BOYUNA KISALIK DURUMU VAR .ERKEN DOĞUMA SEBEP OLUYORMUŞ.aKLINDA OLSUN VAJİNA MUANENİ MUTLAKA YAPTIR.2 DK FALAN SÜRÜRYOE.aSLINDA BU DA ÇOK ÖNEMLİ BİRÇOK DR ATLAYABİLİYOR.BİLĞİN OLSUN .gÜZEL HABERLER ALMAK DİLEĞİ İLE BEN ÇOK HEYCANLANIYOM BU ARALAR YAAAA.AA:1hug:

evet iğneyi kendim yapıyorum, hazır şırınga şeklinde. tek kullanımlık. karından aynı puregon, gonal f gibi. karnımda deliksiz deri kalmadı artık ya alıştım. benim pıhtılaşma sonuçlarımda bazı değerler normalin altında, bazısı da üstünde. doktorum ismini koymadı ama zaten elim kolum kanasa hemen kan duruverir, çabuk pıhtılaşır. herhalde ondan.:1shok:

evet Iğneyi Kendim Yapıyorum, Hazır şırınga şeklinde. Tek Kullanımlık. Karından Aynı Puregon, Gonal F Gibi. Karnımda Deliksiz Deri Kalmadı Artık Ya Alıştım. Benim Pıhtılaşma Sonuçlarımda Bazı Değerler Normalin Altında, Bazısı Da üstünde. Doktorum Ismini Koymadı Ama Zaten Elim Kolum Kanasa Hemen Kan Duruverir, çabuk Pıhtılaşır. Herhalde Ondan.:1shok:

Bu Genetik Test Ile öğreniyorsun.adi Faktor 5 Mutasyoni Iki Taneden Oluşuyor Heterozigot, Homoterozigot Faktör 5 Diye Int Gir.muncunun Sitesinde Ayrintili Anlatiyor.
österojene Karşi Gen Aktifleşip Kani Koyultuyor .doğum Kontrol Haplarini N Kontrollu Kullanilamsi- Gebelik Te Düşük- Tutunamama, Gibi Etkileri Var.gentik Test Sanirim Dişarda 350 Ytl Civari Ama üniversite Hastanesinde Karnene Bağli Bir Araştir Istersen.

iyi oldu bu zaten tutmazsa bu testi de ister herhalde doktorum. ssk da bir sürü test yaptırdık, bunu da yaptırırız. tabi belki de tutar.. ay inşallah, 4 gün kaldı ama ben ruhen bittim

hayırlısı ne ise o olsun.Alın yazısı bu ya şimdi yada diğer denemelrinde ben 10 ayda 3 kez denedim.
İnan çok zor her iki günde bir kontrol için 6 saat gidip 6 saatede geri geldim.enerjim bitmişti.Ağrılarım vardı aha adet yine negatif dedim.ama sonuç beni çok şaşırttı.sen elinden geleni yapıyorsun, neler yaşadığını duygu karmaşalığını test günü yaklaştıkça içinde oluşan korku ve endişeyi .Hiç kolay yaşayamıyoruz ,bazıları şanslıyken bazılarımız büyük emek ve mücadele sonuçu elde ediyoruz.Allah yüzümüze gülsün.Bizede sağlıklı hayırlı , evlat nasip etsin.

çok sağol aktuel, ancak yaşayan bilir ya, iyi ki bu foruma üye olmuşum. Yalnız olmadığını bilmek de insana güç veriyor.
İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçerir, anneliği gönlünce yaşarsın...

evet tam üstünden bir yıl geçti .Şimdi hayatımdaıKı KÜÇÜK ADAM var. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
o heycan şimdi tarifi imkansız bir mutluluğa karıştı.Her şeye rağmen yaşadıklarım özel ve güzeldi.
Oğullarıma ve tüm bebeklere rabbim sağlık , uzun ömür ve mutluluk versin.
DARISI BAŞINIZA...................

Acbaa bizlerde yazacakmıyız böyle

çok guzel canım rabbım nasıp etsın kucağına inşşşşşşşşşşşşşşş..................

Back