• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Sonunda Sabir Kazaniyor

evet tam üstünden bir yıl geçti .Şimdi hayatımdaİKİ KÜÇÜK ADAM var. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
o heycan şimdi tarifi imkansız bir mutluluğa karıştı.Her şeye rağmen yaşadıklarım özel ve güzeldi.
Oğullarıma ve tüm bebeklere rabbim sağlık , uzun ömür ve mutluluk versin.
DARISI BAŞINIZA...................

hayirli olsun canim ALLAH anali babali buyutsun kucuk adamalarin herhalde ucaylik falandir simdi darisi basimiza

aktuelciğim...uzun zmandır yoktun seni baya merak etmiştim... yazıyı ilk okuduğumda aktuel zaten hamileydi doğuracaktı falan diyordum içimen...taki ilerleyen sayfalarda yazıları görünce.... sırnaşık şey canım senle hep konuşmalrımızda sbırdan bahsediyorduk...sende bana sabırlı ol zamanla herşeyin üztesinden geleceksin...güçlüsün geleceksin üztesinden diyordun....sen uzun bir zaman bekledin yavrularını...ne güzel.... sağlıklı 2 bebeişin var... gerçi eşinle birlikte 3 erkek oluyorlar...onlarla baş etmek zor olacak ama... :))) rabbimle eşinle ve küçük 2 erkeğinle sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah...darısıda benim başıma inşallah....a.s.

Canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah o kadra güzel yazmışsınki çok duygulandım darısı başımıza inşalalh:Saruboceq:

aktüelcim canım benim tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağına alıcaksın bebiklerini inşş çok güzel darısı başımıza inşş

allah anali babali buyutsun bende merak ediyordum yazini okurken simdiye dogmuslardir diye
ne kadar guzel ya darisi bizlere insallah

aktüelcim seninle aynı dönemlerde tedavi gördük.oğluşlarınla uzun ve mutlu bir ömür dilerim. kaç aylık oldular şimdi. benimkiler 6 ayı bitirdi..

bizde aynı forumda yazıştık aynı forumda güzel haberlerimizi bekledik sizleri hep merak edip pirofilinize bakıyordum buraya yazdığınızı görünce çok duygulandım seybayda tekrar hamileymiş çok mutlu oldum bizim seninle aramızda 1,2 gün vardı ama sen ikiz annesi olduğun için erken doğum yaptın hepsini takip ettim canım yavrularımızın hepsine allah hayırlı uzun mutlu huzurlu ömürler nasip etsin

Son düzenleme:
Az önce annemleri yolcu ettim.annemin ben üzülmeyeyim diye yaptığı çabalar, beni çok duygulandırmıştı.bilgisayarın başına geçiyim biraz dedim ve bilgisayarı açarken ezan okundu.o kadar güzel okunuyordu ki çok duygulandım. kendim için ve burdaki herkes için dua ettim ve ilk bu topiğe girdim. gözyaşlarımı tutamıyorum şimdi. eşinle ve bebeğinle çok mutlu birhayat diliyorum senin için. Çok Ağlattın beni:) Allahım en kısa zamanda bana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah...

Back