Ve Sonunda Sabir Kazaniyor

canım benim tebrikler...
Allah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin...
hepimiz bu mücadelelerden geçtik duygularını çok iyi anlıyorum...okurken gözlerim doldu bende tekrar yaşamış gibi oldum o günleri... herşey gönlünce olsun...

canım benim çok sevindim...ne güzel yazmışsın...hemen hemen hepimizin yaşadıkalrı şeyler....ve gerçekten allah bizlere büyük bir sabır versin inşallah.....

allah sağlıklı bir 9 ay nasip etsin inşallah....sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsin inşallah....a.s. veeeee tabiki darısıda bizim başımıza inşallah....:dance:

sağol canım rabbim herkese yaşacaksın bu güzel heyacanı :hooray:
şimdi başka hikayeler eklenecek şimdi temkinli olmak lazım umarım herşey yolunda gider.
Önümüzde daha uzun bir yol var .

canım nasıl ağlattın sen bizi böyle yaaaa.Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.aldığın haber dünyanın en güzel haberi ama esas şimdi başlıyor annelik kaygıları keseyi görmek ilk kalp atışını duymak tarif edilemez duygular ama o güne kadar lütfen bu güzel haberin tadını çıkar inşallah sende olmazama benim de içinde bulunduğum büyük bir çoğunluk 6.hafta ile 12.hafta arasını çok zor geçiriyor bütün yiyeceklerden tiksiniyorsun zorlayıp yesen bile hemen çıkarıyorsun miğden öyle bulanıyor ki yataktan çıkmak bile işkence oluyor.işte bu yüzden tam da bu günler hamileliğin en güzel günleri en sevdiğin şeylerdentabi zararlı olmamak şartıyla bol bol ye kendini fazla yormadan doğa yürüyüşlerine çıkın bol bol temiz hava al.bebeğin için endişelenceksin mutlaka ama en mutlu günlerini de zehir etme biliyorsun onlar artık Allaha emanet.canım seni tekrar tekrar tebrik ediyorum darısı evlat isteyen tüm anne babaların başına inşallaha.s.:hooray::teytey:

Canim Tebrik Ederim Allah Hayirli Bir Hamilelik Geçirmeni Nasip Etsin Ve Allah Eline Ayağina Kavuştursun Darisi Bizlerin Başina öptüm...:nazar:

arkadaşım hem agladım hem okudum yüce mevla dedigin gibi hepimize sabır versin vede tekrardan deneme istegi

allahım ne güzel bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.alahım kucağına da aldığın günleri göstersin...inşallah rabbim bu güzel günleri bize de yaşatsın...........

hayırlı molsun canım inşALLAH bizlerde sabrımızın mukafatını alırız haıyrlısıyla

aktüelcim evet çok sabırlıydın yazılarından da bunu anlayabiliyorduk.Nasıl yaptın bu kadar sabırla bekleyebildin?Ama işte dediğin gibi sabırla kazandın bu savaşı...
O kadar sevindim ki anlatamam hayırlı olsun bebişlerin diyeyim artık.Değerin bayağı yüksek çünkü
İnşallah canım rahat ve sağlıklı bir gebelik geçiririsin ve bebişlerini kucağına alırsın...Şeniz

sağlıklı sıhhatlı çok güzel bir 9 ayın sonunda bebeğini sağlıkla kucağına alman dileği ile
kendine ve bebeğine çok yi bak allaha emanet olun

allahım isteyen herkeze nasip etsin bebeişlerini

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına. değerin süper tek bebek olmadığı kesin bende ikiz tüp bebek annesiyim henüz karnımda 15. haftalarındalar ama anneyim. aramıza hoşgeldin.

aktuelcim inan cok sevindim ve okurken agladim...Allah anali babali buyutsun ve isteyen herkese versin insallah!!!!

sevgili arkadaşlar
bugun ikinci degerimde çok iyi dr haftaya çağırdı.üçüncüye gerEk yok dedi.
ilk gece uyanıp durdum inanmıyor ve farklı bir sevinç ve endişe taşıyorum.Ya diğer değer ve aşamalarda bir aksilik çıkarsa diye.
Sonra annemi aradım içimdeki seviçle karışık o endişeli duyguyu anlatım.
"Bana analık böyle bir şey işte bu hep devam edecek hayatta nefes aldığın sürece karmında kıpırdanmadı, bebek olup aman az yedi ,ateşi var,gazı var.
Kocaman insanda olsa sağlıklı sıhhatlı yaşı 50 de olsa hep acaba nasıl sesini duymadım ,ne yaptı iyimi aman sesi kötü,canı sıkkın görünüyor bu hep devam edecek ."dedi."Sen kendine iyi bak ,gerekeni yap olmuşla olacağa çare yoktur sen hayırlısını iste başına gelirsede isyan etme" dedi.
Rahatladım ama o analık duygusu noktasında takıldım kaldım.Haklıydı hepimizin zamanla öff büyütüyorsun anne ya dediği şeylerdi ve arada çıkardığım annemle çatışmalrımı şimdi anladım.Sen de anne olda görürüz dediği şeydi bu aslında .
Yolun başındayım rabbim hayırlısını ve sağlıkla sıhhatle veriri inşallah .
Eşim temkinli buğün seviçini gördüm ama "sevinirken üzülmeyelim , fazla uçmayalım "dedi hakklıydı.Herşeyi zamanında anında yaşamak güzel ,ilerisi için uçmamak fazla kaptırmamak lazım.
Şimdi herşey yolunda şükürler olsun .

KEDERLİ ,DİAMOND,TİNY,NAZLIMELEK,YEŞBÜ,PELUŞ 35, BEBİŞKO, SETRİK, ARZUHALİM, TULİPE,MUNUDİHABA,BUTTERLY,S, SÜER,EBRİZM ,MEHAY VE İSMİNİ YAZAMADIĞIM DİĞER TÜM ARKADAŞLAR GÖNLÜNDEN TEŞŞEKKÜRLER GÜZEL DİLEKLERİNİZ VE TEBRİKELRİNİZ İÇİN .HERŞEY HAYIRLI ZAMANDA VE HAYIRLISI İLE GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
:enbuyukkk:

galiba emin değilim haftaya dr gidecez, sonuçta dr sanırım alacak buna benzer birşeyler söyledi.
risk çok yüksek çoğul gebelikte ,gidip yüze yüze konuşmadan olmuyor.Bir de bende kan koyulaşması var.ekstra bir iğneye başlayacam eğer devam ederse gebelikt ve doğumdan yaklaşık 2 sonra bırakacakmışım.Bilmiyorum inan rabbim sağlıklı versin yeter .

Canım gözünaydın ,tebrikler allah analı babalı büyütsün .Darısı başımıza:teytey:

Aktüelcim çok sevindim canım.Allah hayırlısıyla kucağına alacağın hayırlı bir evlat nasip eder inşallah canım.

3. denemede oldu sanırım aktuel , tebrik ederim canım darısı bizlere olsun inşallah

Aktüelcim hayırlı olsun cnm. Allah (c.c.) sağlıklı, hayırlı bir evlat (evlatlar) versin.

Darısı hepimiz başına olsun inşallah (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…